22 syyskuuta 2018

Viisi kuukautta siinä meni

Viime kevään SNY -kierroksella parinani oli Enninkeri. Hänellä ei ole blogia, mutta instagramista hänet kyllä löytää. Enninkerin lähettämät ihanat paketit löytyy, kun valitset tunnisteista SNY 2018.

Huhtikuun paketissa sain kaksi kerää tanskalaista Cewec:in Werona Fine -lankaa,  53% villaa ja 47% akryylia. Täysin uusi tuttavuus mulle.
Mukana tuli myös huivi jonka, jota aloitin väkertämään melko lailla tasan viisi kuukautta sitten - itsekseni riidellen ja jupisten. Helppo ohje ja muuta, mutta kun ei niin ei. Ja loppuun asti sitä juputusta kesti, ihan viimeisille kerroksille asti sain itseni kanssa riidellä 😂

Mutta NYT se on valmis. Leveyttä sillä on n. 23 cm ja pituutta n. 180 cm. Lisäsin siihen myös hapsut, kun lankaa jäi vielä sen verran - ne voi ottaa poiskin, jos tuntuu ettei niitä halua.

Voíla, tässä se on:


       
                                                          

Väriä en saa nyt ihan kohdalleen, en sitten millään (vaikka puhelimessa "on niin hyvä ja blaa blaa blaa kamera ja .... olen vaan yksinkertaisesti torvelo kuvaaja ja valot ei vaan osunut kohdalleen missään päin tätä torppaa).

Meillä on muuten tänään tuollaiset pussilakanat 😉😉

Nyt ohjelmassa kahdet pienet lapaset Novitan Hohde -langasta. 


9 kommenttia:

 1. On tossa ollu väkertämistä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Se oli todellisuudessa helpompi kuin miltä ehkä näyttää, mutta kun piti osata laskea yhteen - kahteen - kolmeen - kahteen -yhteen ja sitten vielä kuuteen.. Ja taas alusta :) Se meinasi tuottaa välillä vaikeuksia mulle, kaikki-mulle-tänne-heti-nyt -tyypille.
   Mutta mä selätin sen!

   Poista
  2. Niin ja kun kesällä ei huvittanut tehdä yhtään mitään käsitöitä, vaikka olisi ollut hyvää aikaa, kun ei jaksanut tehdä muuten(kaan) yhtään mitään.

   Poista
  3. Mennyt kesä olikin sellanen ettei saanut mitään tehtyä. Oli aivan liian kuuma!!

   Poista
  4. Totta - tuntui, että pelkässä olemisessa ja hengittämisessä oli ihan tarpeeksi tekemistä niillä helteillä.
   Lämmin on kiva, sitä en kiellä, mutta rajansa kaikella.
   Lupasin naapurille, että saa antaa mulle pihalla lumipesut, jos talvella kertaakaan valitan liian kylmästä kelistä :D

   Poista
 2. Kyllä tuli kaunis huivi! Aitoa ruskan väriloistoa, energiaa päiviin värien muodossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Minustakin nuo värit ovat kauniit. Täällä etelässäkin on kaunis ruska, kun vain osaamme katsoa oikein silmin, ei tarvitse aina lähteä pohjoiseen ruskaa katsomaan, vaikka sinne välillä ikävä onkin :)

   Poista
 3. Hyvä sinä! Sitkeytesi palkittiin ja sait kauniin huivin ensi talven pakkasille. Mites langan karkeus? Onko kutittava huivi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se olisi valmistunut nopeammin, jos olisin saanut jotain aikaiseksi kesälläkin, eihän siitä enää paljonkaan puuttunut nyt kun taas otin ja ryhdyin työhön.
   Minusta tuo on aika pehmeää lankaa, luulen, että ei kutita.

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)