13 syyskuuta 2018

Loppuvuoden haasteet 2018 - päivä 10

Muutakin kirjoitettavaa toki olisi, mutta kun olisi niin paljon siirrettäviä kuvia - tai paljon ja paljon - ja sitten pitäisi ruveta kauheasti muistelemaan. Mahtaako muisti enää toimia? Hmm...

No kirjoitan nyt kuitenkin ainakin vielä tämän päivityksen tästä tavaroiden vähentämisestä, kun nämä oli niin helppo kuvata ja pistää nippuun, näitä tuli sopivasti se kymmenen tälle 10. päivälle. (Piti käyttää jo numeroa, kun en osannut kirjoittaa noin vaikeaa sanaa..)

Eli nyt lähtee meiltä kiertoon/kirpputorilaatikkoon läjä palapelejä. Kaikissa on kaikki palat tallessa. Kaksi näistä on jo varattu Pojalle, otan ne mukaani perjantaina kun lähden hänen luokseen. Molemmat meistä on aina tykänneet rakentaa palapelejä ja mulle erityisesti siitä olisi paljonkin hyötyä nykyään, mutta mun keskittymiskykyni on niin olematon, etten vaan jaksa keskittyä niiden tekemiseen lainkaan. Lasten palapelit just ja just sopii mulle, mutta ei juuri sen kummemmat...


Nämä neljä palapeliä etsivät uutta kotia
Näistä oikealla alhaalla, Basilica on menossa Pojalle.


Ja tästä viimeisestä parista oikeanpuoleinen "majatalo" on myös menossa Pojalle. Kaikki muut palapelit ovat ns. vapaata riistaa.

7 kommenttia:

 1. Minä en raski omistani luopua, mutta eipä ole uusillekaan tilaa. En viitsi edes laskea, miten paljon minulla on palapelejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauan oon minäkin noita hyllyn päällä pitänyt ja monta kertaa pitänyt rakentaa niitä uudelleen, mutta kun ei vaan tapahdu mitään, niin pistetään kiertoon.
   Lapsena ja nuorena kirjojen ohella palapeli oli yksi varma joululahja :)

   Poista
 2. Ihailen niitä, kenen kärsivällisyys riittää palapelien kokoomiseen.

  VastaaPoista
 3. Voih!! Mä niin tykkäsin aikaan ennen lapsia ja kissaa koota palapelejä, mut nykyään en uskalla aloittaa, kun kissa varmaan söisi palat yön aikana :D Pojista ei ole enää niin paljon haittaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palapelien tekeminen oli ennen ihanaa ja kun Poika oli sopivassa iässä, tehtiin niitä yhdessä. Tää Riesa on yks riesa... Siis hyväähän noiden näpräily tekisi, mutta kun ei vaan hermo kestä, ei kerta kaikkiaan.

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)