06 syyskuuta 2018

Loppuvuoden haasteet 2018 - päivä 5

Mun päivitykset kulkee tosiaan vähän jälkijunassa, tämänkin päivän poistettavat on vielä valitsematta, mutta eiköhän niitä tuolta löydy.  Suunnitelma on jo valmis - saahan poistettavat/kierrätettävät lähettää suoraan jonkun muun "kiusaksi"? Toisaalta, luulen, että tässä tapauksessa ne varmaankin ilahduttavat saajaansa. Toivottavasti ainakin.

Eilisen poistot ovat tässä:Tuossa puisessa lasikantisessa laatikossa olen joskus ostanut lämpökynttilöitä. Laatikko on tarpeeton, sillä meillä on vastaavanlainen iso laatikko, joka on tälläkin hetkellä lähes täynnä kynttilöitä.

Polttaako teistä kukaan muuten pitkiä kynttilöitä? Jos polttaa eikä värillä ole väliä, niin ilmottaudu, meiltä löytyy sellaisiakin, tarpeettomina.

Laatikon reunoista pitää tiukasti kiinni pari tonttua, vai olisiko nuo Lumikin seitsemän kääpiön kääpiöitä? Tulleet varmaan kukka-asetelmien mukana. Monta joulua ovat kynsin hampain pitäneet kiinni keittiön ikkunalaudasta - nyt on varmaan aika antaa heille uusi koti, josta löytyisi helpompi paikka asustaa.
Ja laatikon päällä on kaksi marmorista tuikkukippoa. Muistatteko, kun marmori oli "muotia" - joskus 1980-1990 -luvulla? Meilläkin oli vaikka minkälaisia marmorijuttuja. Nyt lienee aika luopua noista, sillä kynttilänjalkoja, tuikkukippoja, yms meillä on vaikka kuinka eikä noita ole tullut käytettyä ainakaan kahteenkymmeneen vuoteen.

Semmoisia poistoja eilen. Roskiin en laittanut mitään muuta kuin ihan vaan tavallisia roskia: bussilippuja, kassakuitteja, maitopurkkeja ja  perunankuoria. Ja sen sellaista, mitä nyt tavallisestikin kotona roskiin tulee laitettua.

Kirjastossakin kävin taas vaihteeksi 😊 Tänään oli vuorossa muun muuassa Tapani Baggen Miehet asialla.  Toista kirjaa en valitettavasti muista.

EDIT: Tontut saivat uuden kodin.

9 kommenttia:

 1. Possu ei poistanut tänään muuta kuin omenoista kuoria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on ihan hyvä, koska oletettavasti sä olet tehnyt niistä omenoista sosetta tai hilloa tai mehua. Tai piirakkaa... :)

   Poista
  2. Smoothieta? Tai sitten söit ihan vaan sellaisenaan :)

   Poista
 2. Siis me poltetaan pitkiä kynttilöitä, talvella. Löydät niille varmasti kodin myös lähempää, ehjänä postittaminen on vaikeaa ja kallista. Nuo tontut muistuttavat, että Pienet Sormet rakastavat hipelöidä kaikkea ja ne sopivat juuri siihen. meillä oli monta kukkatonttua ja niitä on enää kaksi ehjänä, niin hartaasti niillä on leikitty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta jos me tavataan silloin lokakuussa - vai vieläkö olette tulossa tänne päin? Sillonhan ne lähtisivät mukaanne kätevästi? Tarkoitus on ollut selvittää sitä tapaamispaikkaa tarkemmin - kysellä teidän aikataulua ja miettiä sen mukaan löytyykö sopivaa paikkaa.
   Myös tontut etsivät uutta kotia :)

   Poista
 3. Taitavat olla Lystikäs ja Ujo nuo kääpiöt. Näin niinkuin tärkeimmät asiat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen pitkään miettinyt, ketä ne voisi olla :)

   Poista
 4. Hei, Olen kiinnostunut tontuista, jos ne vielä kotia etsivät. Maksan tietysti postimaksut. Ota yhteyttä Anne-Marie.laine@huhtamaki.com

  VastaaPoista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)