01 syyskuuta 2018

Minimalismipeli - 1. päivä

No niin, syyskuu on alkanut ja kyllä olen ollut reipas (kukas se kissan hännän ja silleen).

Onhan se niin, että roskiin saa heittää sinne kuuluvaa tavaraa, jos semmoista kohdalle osuu, jos sattuu siivotuttamaan? Piti nimittäin tuo naisten hepene -kori siivota viikolla, mutta kun tuli aina jotain muuta, niin se jäi tuohon "käyn sen läpi huomenna" paikalle. 👙👙
Ja ei, mistään hepeneistä ei tosiaankaan voi puhua, ei ole pitsiä ja unelmia mun korissa, vaan tukevaa ja käytännöllistä 😂😂  Seitsemät, juu, luitte oikein, seitsemät kelvottomat yläosat heitin ihan surutta pois.  Tarpeeksi monet jäi, kun netistä tarkistin 😋 - siis tarkistin, että monetko pitää naisella olla. Tai se tieto oli kyllä vuodelta 2014, voihan se olla, että määrä on siitä kasvanut.

Tässä on kuitenkin se ensimmäinen varsinainen poistettu tavara:

                         

Kasseja ja laukkuja ja reppuja on tässä huushollissa ihan tarpeeksi; jos ei tavaraa olisi niin paljon kuin on, niin voisi melkein sanoa, että meidän tavarat voisi hyvin pakata erilaisiin olemassa oleviin kantovälineisiin.

Laukun kahvat ovat rottinkia ja harmi kyllä molemmat kahvat ovat liitoksen kohdalta vähän rikki ja siksi korjattu ilmastointiteipillä - tarkkasilmäinen näkee hienon hopeisen kiillon tuolla sinisten lenkkien välissä 😉😉
Löysin askartelujemmastani valkoista paperinarua jota avasin sopivan mittaiset pätkät, kiersin ne ilmastointiteipin ympärille ja tein vielä muutaman lehden koristeeksi. Joskus on siis hyväkin, kun on sitä tavaraa kertynyt nurkkiin  😂😂  Kahvathan voi toki vaihtaa myös toisiin.

Tämän kassin taidan viedä tuonne meidän taloyhtiön kierrätyshuoneeseen, luulen, että se katoaa sieltä hyvinkin pian...
Ja ei, Äitirakas, ei. En tuo tätä sinulle, koska sinullakin on tarpeeksi laukkuja ja kasseja ja reppuja. Ainakin yhtä paljon kuin mulla.. Mistähän se muuten johtuu... Kukahan niitä meille oikein kuskaan? Varmaan AM ja Tunturiruipelo?


19 kommenttia:

 1. Eiks oo kauheeta kun on sekä äitille että tyttärelle siunaantunut puoliskoksi sellanen Kassi-Al...po joka niitä kerää ja tuo?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta! En voi käsittää, miten onkin voinut näin käydä.

   Poista
  2. Mä tuun kans mukaan haasteeseen, vaikka tää päivä ei menny ihan niin kun Strömsössä. Täytyy kirjoittaa postaus jahka tässä kerkiän!

   Poista
  3. Jes, kiva! Jään innolla odottamaan!

   Poista
  4. No, mites sun tän päivän karsinnat sujuu/i?!?

   Poista
  5. Just tein päivityksen :)

   Poista
 2. Mä siivosin tänään keittiön pöydältä mun lehti-/ paperipinon. Aika monta turhaa paperia jouti paperinkeräykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet ollut reipas. Jonkun pitäisi TAAS siivota mun työpöytä. Mä olen siivonnut sen tänä vuonna varmaan 15 kertaa ja taas se on täynnä kaikkea epämääräistä... Jospa huomenna?

   Poista
  2. Sä insiroit mua: mä siivosin mun työpöydän! Kiitos Susanna!

   Poista
  3. Vielä kun opetat mut kirjoittamaan oikein :) Taas huomasin kirjoitusvirheen mun kommentissa... Nolottaa ihan, kun ei osaa kirjoittaa oikein.

   Poista
 3. Oi, taloyhtiön kierrätyshuone!!! Olispa. Toisaalta sit pitäs ottaa ne naapuritkin...

  Oon suunnitellu semmosta, että pistäisin tavaraa kassiin ja "unohtaisin" sen vaikka kaupungilla auton viereen, kun lähden. Mut se ei taida täyttää kierrätyksen kriteerejä :D Joku voi vielä viedä sen johonki löytötavaraan riesaksi, kun rehellisiäkin ihmisiä on.

  En päässy sinne kirjastoonkaan, huomenna sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, sä "pääset" sinne kirjastoon vasta...torstaina vai mikä päivä se olikaan kun se kirjojen määrä kohtaa oikean päivämäärän :)
   Kieltämättä tuo tavarakassin "unohtaminen" vaikkapa kauppakeskuksen parkkihalliin ois hyvä idea.. mutta ei tosiaan taida täyttää kierrätyksen kriteereitä. Hmm.
   Itse en ole hirveästi kirppisihminen, varsinkaan sillä pitäjäpuolella, kun inhoan sitä hinnoittelua, mutta eikös nykyään saa pitää pihakirppiksiä ihan kuka vaan koska vaan, vai olenko taas väärässä?
   Olen nimittäin joskus ajatellut ehdottaa semmoista pidettävän meidän pihalla, kun tiedän, että täällä on paljonkin kirppisihmisiä. AM:n kanssa kyllä silloin tällöin käydään muutamassa vakkaripaikassa ja viimeksikin pari tavaraa mukaan tarttui - yllättävää?

   Meillä perustettiin taloyhtiöön kierrätyshuone saunaremontin yhteydessä, kun vanhan mankelihuone jäi vähän niinkuin käyttämättömäksi. Tosin nyt sinne on kertynyt kaiken laista tavaraa josta en tiedä onko se tarkoitettu kierrätettäväksi vai säilytetäänkö sitä siellä.
   Mutta se on kätevä: saat heti käsistäsi tavarat joita et tarvitse, mutta joilla kuvittelet olevan jollakulle käyttöä. Vieköön sitten joku muu kirpparille myyntiin jos kehtaa, ihan sama mulle.

   Poista
  2. Haa, kävin tänään jo! Kävin poislähtiessä katsomassa, niin kaksi oli jo lähtenyt, Katto-Kassinen ja askartelukirja :)
   Ja vaatteita panin roskiin ja UFFille menevään kassiin.

   Poista
  3. Vau - siinä ei kauaa nokka tuhissut :)
   Mä kanssa ohi projektin pistin äitin mukaan läjän t-paitoja ja osan, joilla on esim. syöty tomaattia rinnuksilla *viheltelee nolona*, vien löytöeläintalolle, ne tarvii siellä eläinten alusiksi yms. vaatteita ja peittoja ja sen sellaisia.

   Poista
 4. Mä en ole varma ehdinkö tehdä tätä haastetta, mutta voin yrittää aina välillä postata jotain poisheitettävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei stressiä :)
   Sä kävit mun mielessä; sähän juuri teit ihan mahdottoman ison siivouksen ja lajittelun - eihän sulla enää varmaan olekaan mitään poisheitettävää? Miehen ja lasten tavaroihin koskeminen on aika riskaabelia hommaa, nimim. kokemusta on.

   Poista
  2. Ööh.. mulla on iso kirjoituspöytä ja sen alla kaksi laatikostoa täynnä tavaraa. Kyllä riittää kamaa.

   Poista
  3. Mistä sitä tavaraa tuleekin? Mä en ymmärrä... Kukaan meillä ei tunnusta sitä tuovansa. Ja kun mä olen jo yhden ison siivouksen tehnyt jokunen vuosi sitten. Voi huokaus.

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)