21 syyskuuta 2018

Loppuvuoden haasteet 2018 - päivä 13

Nyt pitää pistää päivät järjestykseen ja tällä kertaa laitan vähän niitä askartelutarvikkeita mitä Possulle lupasin. 

Samalle päivälle laitetaan suoria pitkiä puikkoja, n. 35, niitä normaalipituisia. Yhteensä 13 paria, kaikkia ei ole pakko ottaa, vaan saapi valkata ne mitkä tarvitsee. Kuvaa niistä ei ole, mutta katsoin kyllä, että ne olisivat suoria. Enemmäkin puikkoja olisi ollut, mutta muut olivat niin vinkurallaan, etten kehdannut niitä laittaa näiden joukkoon.  Lasken nämä puikot yhdeksi tavaraksi. Muuten näistä olisi jo tullutkin se 13. päivä täyteen. 

1.
Bambupuikot 3,5 - 4,0 - 6,0 - 8,0
Harmaa metalliseos 2,0 - 3,0 -4,0 - 4,5 - 5,0 -  2*5,5 - 6,0 - 6,5 

2.
Toinen tavara on sitten säilytyspurkki noille pitkille puikoille. Kaverin askartelema, mutta kun en sillä nyt sitten enää mitään tee, niin pistän senkin kiertoon. Kaksi 
vastaavanlaista jää sukkapuikoille.
Tämmöinen purkki.

(Mä en vieläkään osaa tätä kuvahommaa täällä....)3. 
Sitten seuraavaksi neliskanttinen pahvilaatikko. Joo, kuulostaa toosi hienolta, tiedän. Mutta. Tämän voi koristella ihan miten haluaa - itse olen yhden vastaavanlaisen maalannut akryyliväreillä ja tehnyt siitä säilytysrasian  - tällä hetkellä se on käytössä keittiössä. Koko on n. 14 cm x 14 cm.

4.
Ja tässä vastaavanlainen pyöreä pahvirasia - tällaisenkin olen maalannut ja koristellut itselleni säilytysrasiaksi.  Halkaisija n.  17 cm.


5., 6.,7. ja 8, 
Erilaisia rei'ittimiä. Tuo keltainen, josta ei oikein kunnolla tahdo saada selvää, on lumihiutale. 


9., 10, 11. 12. 
Kaksi rasiaa pahvisia kirjaimia (joissa vähän bling-blingiä), valokuva-albumi (muoveissa, siis avaamaton), styroxinen krassipohja, neljä pahvikirjainta.
Ja jos ihmettelette miksi juuri nuo kirjaimet, niin noita kirjaimia on käytetty apuna, kun on kirjoitettu opasteet, joissa luki "SAIDAN TULET" Ei tarvittu muita kirjaimia, noilla kolmella kirjaimella ko. sanat pystyi kirjoittamaan aivan hyvin 😀
  

13.
Parisenkymmentä kappaletta kukkakoristeita - noillahan voi koristella melkein mitä vaan, eikös? 

    


Niistä punaisista toppahousuista koetan saada kuvan huomenna, nyt ei enää jaksa kuvata mitään, nukkumaanmenoaika. Nukkumatti heittelee unihiekkaa jo siihen malliin, että ei pysy tämän Pöllön silmät auki. 

7 kommenttia:

 1. Ei tarvitse kuvaa toppiksista. Joa on sellaiset, että voin niissä kuljeskella koirankusetuslenkeillä, niin ok. Ja jos aiot poistaa tuulipukuja tai muita ulkoiluhousuja ja- takkeja, niin mulle käy ;) Minun on jatkuvasti juostava ulkona, mutta alkaa kaikki vermeet hajota käsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei - kyllä ne ehjiä ja ihan siistejä ovat.

   Poista
 2. Minulle käy tänkin postauksen askartelutarvikkeet, 4. eteenpäin. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku 3. eteenpäin. Tytär haluaisi koristella pahvirasiat omien tavaroidensa säilytykseen.

   Poista
  2. Selvä juttu, pistän samaan kassiin :)
   Jätänkö tuon valokuva-albumin ja nuo kolme isoa pahvikirjainta pois, niitä ei tarvitse ottaa, jos ei niille ole käyttöä?

   Poista
  3. Pakkaa vaan mukaan, jossei ole muita halukkaita. Eiköhän lapset keksi jotain.

   Poista
  4. Selvä juttu, laitan nekin mukaan :)

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)