keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Kysynpähän nyt vaan, kun tuli mieleen

Että onkos tämmöinen peli reilua. Nih. Aamupäivän odottelin, että puhelimestani kuuluisi se ääni. Se, se, sen nimi on "Uutiset". Se ilmoittaa saapuneesta tekstiviestistä.
Ennen herätystä se ääni kyllä tuli, ja heräsin siihen. Se ilmoitti, että AM:n puhelinnumero on poistettu Kotisoitto -palvelusta. Juu, kiitos ilmoituksesta. Aikaisemmin lähettämänne kirje olisi riittänyt 😉

Mutta sitä odottamaani tekstiviestiä ei vaan kuulunut, joten ei se auttanut kuin pistää tossua toisen eteen ja lähteä käymään kaupalla - tietäen, että kun olen palannut kotiin, se viesti tulee. Kyllähän mä tiedän, mihin aikaan ne käy sen automaatin täyttämässä ja tyhjentämässä.
Ja tunti kotiin tulon jälkeen se "uutinen" sitten tuli. Osoitteesta johon voisin muuttaa, on tullut paketti 😉
No, eihän hätä ole tämän näköinen, vaikka laiska olenkin... AM:lla on huomenaamulla hammaslääkäri, hän varmaan on taas kiltti ja tuo paketin tullessaan. Kyllä maltan vielä aamuun odottaa.

Mutta sitten tuli uusi uutinen. Automaattia ruvetaan huoltamaan klo 9 ja se on käytösssä vasta klo 14 jälkeen.

Että sitä vaan kysyn, kun tuli mieleen, että onko reilua tämmöinen? Että ensin annetaan ja sitten otetaan pois? Vähän niin kuin koiranpentua koulutettaisiin?
Niin, jos olisin reipas, oikein reipas, niin nousisin aamulla varhain ylös, menisin ja hakisin paketin ennen yhdeksää ja pääsisin piinasta. Mutta kun enhän minä ole reipas.
Peittoa niskaan kiskon, kun AM lähtee hammaslääkäriin - ei muuten varmaan taaskaan nuku tulevana yönä, kun hammasta särkee 😢 Ei ole kiva se. Toivottavasti huomenna helpottaa.

Ei ole reilua, vastaan minä.
Näinkin pitkäjännitteiselle ihmiselle kuin minä, niin helppo homma vartuskella....

Niin kun piti vielä sitä sanoa, että Pöllö kuunteli Hilja Valtosen Ruskapäiviä, kiitos Reppanaisen vinkin ❤

http://hpollolukee.blogspot.fi/2018/04/hilja-valtonen-ruskapaivia.html8 kommenttia:

 1. Se on ihan ymmärrettävää että pitää huoltaa pakettikonetta. Ja reilua kun ei itselle ole pakettia tulossa;D
  Ei ollut reilua maanantaina kun niiyä paketteja tuli kaksi ja viestien väliä oli just sen verran että ehti asemoitua nojatuoliin ja taas viilettää. Jaksan kyllä odottaa pakettia koneeseen parikin viikkoa, no hätä, mut sit sen viestin tultua syttyy housut tuleen ja kiirettä pukkaa.
  Lyhytjänteisyytemme on yhdistävää,jaxuhali! <---eikös ole ärrrrsyttävä sana? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö sitä voisi huoltaa vaikka yöllä, sitten kun nurmikot on leikattu? Kun nurmikoita ei voi leikata yöllä, koska se häiritsee. Kaupan naapurissa ei asu ketään, ei häiritsisi koputtelut eikä naputtelut. Ja vievät varmaan sen maksupäätteen siitä nyt pois :( Mokomat.

   Olisin jaksanut odottaa pakettia vaikka huomisaamuun asti, jos ilmoitus paketin saapumisesta olisi tullut tänä aamuna, kun AM tuli kotiin - kun huomenna pitää taas lähteä. Mutta kun ensin luvataan ja sitten sanotaan, että etpäs saakaan, lällälläää...
   Ja pahintahan tässä on se, että kun on niin saamaton ja pelkuriraukka, ettei saa itseään yksin liikkeellee.

   Jaxuhali - kuuluu sarjaan ärsyttävät sanat, kyllä. Harmi kun olen hävittänyt sen listan, jonka kerran teimme Siskorakkaan, Pojan, AM:n ja työkaverinsa kanssa. Sanojen ärsyttävyydestä huolimatta nauroimme itsemme kukin tahoillamme tärviölle. Se oli piiiiitkä lista.

   Poista
  2. Kelasin kans et se maksupääte pois on huono juttu mutta itseasiassahan se menee niin että hoidat sen maksun ja osoitteen ym kaikessa rauhassa kotona koneelta ja saat sitten koodin jolla avaat kaupassa sen luukun ja laitat paketin sisään eli ei tarvitse jonottaa siellä kaupassa, loppupelissä siis hyvä uudistus, eiks?

   Poista
  3. Niinhän se menee, mutta kun kaikilla ei oo tietokonetta, vieläkään, tai netti tai kone ei just silloin pelitä kun tarttis (esim. meillä on sitä ongelmaa havaittavissa.
   Täällä meidän mäellä, josta juurikin vietiin koko posti kahden bussilinjan taakse, asuu paljonkin vanhempia ihmisiä, joilla ei välttämättä ole nettiä eikä tietokonetta eivätkä välttämättä halua käyttää mitään mobiilimaksamista.
   Posti siis ampuu tällä uudistuksella itseään polveen: meillä on R-kioski, josta voi lähettää Ärrä-paketteja.
   Toivon kyllä, että Postilaki puuttuu ennen pitkää tähän tällaiseen postipalveluiden jatkuvaan huonontamiseen.

   Poista
 2. Piristystä:
  https://wokesloth.com/whoo-could-work-under-such-conditions/mariam/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos - nuo on ihania <3 <3

   Mä olen nyt seuraillut niitä Viron haikaroita merikotka, kun ne hautoo, ja Seilin sääksikameraa, sinnekin on jo tullut asukas. Ne ON todella koukuttavia :)

   Poista
 3. Minäpä päivänä muutamana lenkkeilin reilut kolme kilometriä suuntaansa pakettia hakemaan, kun ilmoitettiin. Automaatti oli kiinni. Tuli ilmoitus, että huolletaan. Tuli muutama tunti sen jälkeen, kun olin kotona. Ja viisi minuuttia myöhemmin ilmoitus, että taas toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ärsyttävää, kun ilmoitukset tulee just kun oot päässyt kotiin. Vaikka ei oiskaan pitkä matka - niin kuin ei esim. mulla oo, mutta kun ei millään enää viittis lähteä uudestaan, vaikka hirveesti tekis mieli :)

   Poista

Täysikuu, sä ihme suurin olet öisen taivahan....

Katsa jo blogissaan pohdiskeli, onko uni säikähtänyt täysikuuta ja mulla alkaa olla samat aatokset. Viime yön nukuin huonosti, edellisen ku...