torstai 5. huhtikuuta 2018

Kevättä ja kesää odotellessa

Tyhjät tynnyrit kolisevat -blogissa Timo oli laittanut kuvia mökiltään ja oli sitä mieltä, että mökki on muka ruma. Höpön höpön sanon minä.

Ei me tästä nyt mitään kilpailua ruveta tekemään, mutta lupasin laittaa muutaman kuvan meidän mökiltä, joka on tällä hetkellä aika kurjassa kunnossa - me kun ei saatu sinne ikkunoita edellisen murron jälkeen: kumma juttu kun ei yhdellekään lasifirmalle josta tarjousta pyydettiin, kelvannut raha! No, nyt on sopimus sillä tavalla sisässä, että kunhan lumet sulaa ja mökille pääsee, niin saamme sinne jonkun ensin katsomaan, millaiset ikkunat sinne kannattaa laittaa, sitten hinta-arvio lähtee vakuutusyhtiöön ja sitten saamme lopulta ikkunat. Toivottavasti. Ja sitten pääsemme vihdoin viimein siivoamaan paikat kunnolla.

Mutta tältä siellä nyt näyttää, muun muassa...

 Eteisessä on surullisen näköistä....sisälle ei oikein                                                                        pääse....
Ja tämmöiseltä näyttää olohuoneessa....

😢😢😢

Keittiö ja yläkerta ovat siisteimmässä kunnossa, mutta surulliseksi tekee se, että yläkerrassa olleet laatikot, joissa oli Pojan leluja ja päiväkoti- ja kouluaikaisia piirustuksia oli levitelty lattialle ja heitelty pihalle eli olivat pilalla 😢😢😢

Jos tarvitsee yöpaikkaa tai jos tarvitsee jotain varastaa saadakseen rahaa, niin onko pakko rikkoa ja sotkea? En vaan ymmärrä. Nukkuis ja ottais minkä luulee olevan arvokasta ja lähtis, mutta onko pakko tehdä näin?

Anteeksi, tässä on varmaan enemmän kirjoitusvirheitä kuin normaalisti, johtunee siitä, että mulla on molemmissa peukaloissa laastarit ja se taas johtuu siitä, kun kynnet lohkee niin, että peukalonpäät on jo ihan hajalla... Käsityötkään ei suju...

14 kommenttia:

 1. En löytänyt ainoatakaan kirjoitusvirhettä. Niin kuin ei yleensäkään ole. Sulla ja Timolla on yksi yhteinen, pikkuisen ärsyttävä, asia. Hän pyytelee blogipostauksen lopussa #Edellisistä huolimatta, mukavaa.." ikäänkuin olisi tulla paska fiilis lukemisesta ja sinä tasaisin välein olemattomia kirjoitusvirheita. Ihme itsensä dissausta!!

  Teinithän(tai vähän vanhemmatkaa vastuuttomat) ei yöpaikkaa tarvii eikä ole edes rosvoamassa, kun riehuvat ja purkavat turhaumiaan. Todella toisen luokan toimintaa, eivät tajua että tuhoavat ihmisten muistoja *halaapöllöä*

  edelilsestä huoliamtta, mukvaaa piävänjttaoka sine puunoksalle missä nyt pöllö istuukaan maailmaa tarkkailemassa.=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän parhaani mukaan päästä eroon tuosta anteeksipyyntelystä - siitä on kotona koulutus menossa ;)
   Huono itsetunto, joka jäänne ties mistä..ant....)

   Yritän parantaa tapani.

   Vähän ennen noiden varkaiden käyntiä mökillä oli käynyt myös varkaita - oisko ollut joku kuukausi tai jotain. Yksi tai kaksi ihmistä. Tai varkaita ja varkaita. Yläkerran ikkuna oli rikottu ja meidän sängyssä oli nukkuttu. Vajaa viinapullo ja jotain muuta oli viety, mutta mitään ei oltu sotkettu. Viinapullo ei edes harmittanut, koska se oli pahaa ;) Mutta siis pointti oli se, että okei, he olivat nukkuneet yönsä, ehkä kaksikin, olleet siivosti ja poistuneet. Ikkunasta, koska ovea ei saa auki sisältäkään ilman avainta. Ei oltu rikottu mitäään, ei oltu sotkettu.
   Mutta sitten nään munapäät sen jälkeen. KAIKKI mahdollinen levitetty ja sotkettu.

   Mutt hei - aamu alkoi hyvin: ei hätää <3
   Kirjasto herätti muutamaa minuuttia ennen normiherätystä ja ilmoitti, että AM:lle varatut kirjat on tulleet, just ennen kirjaston parin viikon kiinnioloa.
   Meidän kirjasto on vaan ihan paras!

   Poista
  2. Musta se on vitsi, mutta pannaampas ylös. ;DDD

   Poista
  3. Nooh, mehän ollaan Timo muutenkin melkein samikset, meillä on niin paljon yhteistä :DD Voidaan olla yhdessä pikkuisen ärsyttäviäkin ;) ;)

   Poista
  4. Tajuan kyllä Timo et se on läppä mut siitä jää negatiivinen kaiku.
   Pöllö mainitsi tuolla enolan, siis entisen mummolan, tuli mieleen että se pommikone mikä pudotti sen pommin hiroshimaan oli nimeltää Enola gay, sellainen biisikin on olemassa, Orchestra Manouvers in th Darkilla. Kylläpäs nyt tulee mieleen kaikenlaista;D

   Poista
  5. Tiedätkö (älä lunttaa!) mitä tekee enologi? Sitä kysyttiin tänään Heikoin lenkki -ohjelmassa. Me ei tiedetty ja se piti selvittää, nyt tiedetään.

   Poista
 2. Voi Pöllö, paranemista peukaloille, parempaa mieltä ja viikonloppua toivottelen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Kyllä nämä tästä - kunhan ne taas vähän kasvaa, niin saa leikattua ne pahuksen haljenneet osat pois.
   Kyllä tämä tästä :)
   Hyvää viikonloppua myös sulle <3

   Poista
 3. Katson juuri Gilmoren tyttöjä ja Stars Hollowissa järjestävät Kutotonin!! Eli siis Knitathon, kutomismaratonin, onks teillä koskaan ollut? Hih, hauska sana byw tuo kutoton;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan jotain vastaavia on ollut, luulen ma, nyt en oo ihan varma. Osaako joku muu sanoa?

   Ristipistopuolella on ainakin, sen tiedän. (Olin aikoinani FB:ssä ristipistoryhmässä mutta jättäydyin siitä pois - kun rehellisesti sanottuna päivän keskustelut alkoi olla kilpailua siitä kenellä on kurjempaa... :D - no joo, sehän on toki tuollaisen vertaistukiryhmän tarkoituskin, tiettyyn pisteeseen asti, mutta ei ehkä kuitenkaan harrastusryhmissä. Vai mitä?)

   Niin, siis siellä järjestetään ristipistomaratoneja; alkaa tiettynä päivänä klo xx ja päättyy klo xx. Jokainen osallistuja laittaa kuvan mistä aloittaa ja sitten kuvan mihin asti on päässyt kun maratoni päättyy. Ihan kivaa, kieltämättä.

   Tuo Knitathon - ei hullumpi ajatus - tosin mehän muutenkin neulotaan aina ja jatkuvasti :D :D

   Poista
 4. Voi PASKA!!

  Oon täysin samaa mieltä, että miks hemmetissä täytyy sotkea ja sutata paikat, kakaroitako lienevät rosvot, kun tuollalailla sotkevat.

  Meillä rosvot olivat koittaneet saada mökin poltettua, mutta eivät olleet onnistuneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että ovat jotain ei-ihan-kakaroita, vähän vanhempia jotka ovat etsineet jotain myytävää, jotta saa rahaa jolla ostaa jotain millä saa pään sekaisin. Onneksi on vakuutukset!

   Polttaminen - mitä mielihyvää siitäkin joku saa, voi prkl! Ja kun ei noita älypäitä saa edes kiinni juuri koskaan.
   Toi oli meillä jo kolmas kerta eikä kertaakaan ole saatu ketään kiinni.
   Ja kukaan ei näe koskaan mitään, vaikka valtatie menee vierestä - tieltä siis näkee mökille.

   Poista
 5. Mistä noita tuholais-urpija löytyy. Tuollaisen ihmisellä täytyy olla paha olo tai jotain isosti vialla.

  Tsemppiä tuon raivailuun, kun sen aika on. Kannattaa tsekata saisiko vakuutuksesta apuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä kanssa, mistä noita riittää - ihan kuin ihmiset nyt kesämökeillään jotain arvokkaita tavaroita säilyttäisi. Pölynimurista tai mökkitelkkarista ei paljon rahaa saa.

   Päätin sen verran helpottaa projektia, että heitän kaikki lattialle levitetyt vaatteet suoraan jätesäkkiin ja roskikseen - vanhoja vaatteitahan ne on muutenkin ja täältä kotoa niitä voi viedä sinne sitten uusia :D

   Poista

Näin lakkaat vitkastelemasta

Te kenelle tulee Valitut Palat, olette jo varmaan lukeneet kyseisen artikkelin uusimmasta lehdestä. Lehden kannessa lukee siis "Näin l...