29 syyskuuta 2017

Merkittävä merkkipäivä

Tänään on merkittävä merkkipäivä.

Ei minulla, mutta täällä meidän "mäellä".  Täällä vietetään 85-vuotias päiviä. En tiedä vietetäänkö juhlia, mutta kaikki, jotka ko. henkilön tuntevat tai tietävät, varmasti juhlivat ja onnittelevat häntä mielessään sydämellisesti ja ajattelevat lämmöllä.

Kukaan ei oikein taida tietää hänen tarinaansa ihan todella, paitsi tietysti he, jotka hänet ihan oikeasti tuntevat. Siksi en minäkään sitä rupea arvuuttelemaan.

Kyse on kuitenkin vanhasta tädistä, Kaija-mummosta. Hän on 20 vuoden ajan ollut tuossa valtatien varressa "ohjaamassa" liikennettä ja tervehtimässä autoilijoita. Kaikki siitä vakituiseen kulkevat tietävät hänet, hän on siinä kesät talvet.

Aina hymy huulilla ❤

En tiedä muista, mutta aina kun hän pidempään poissa paikaltaan ja taas palaa, niin huokaan helpotuksesta: mummo on taas paikallaan, kaikki hyvin 😊

Itse olen asunut tällä mäellä 30 vuotta ja kaikkiin niihin vuosiin Kaija-mummo kuuluu; ei koko ajalta tuolta "vartiopaikaltaan", mutta varmastikin viimeiset 20 vuotta hän on tuolla vartiopaikallaan ollut.

Me AM:n kanssa onnittelemme häntä sydämemme pohjasta ❤

3 kommenttia:

  1. Merkillistä?? =) No hyvä että joku ohjaa kun polliiseja vähennetään... .
    http://hopeakorupiste.eu/index.php?route=product/product&path=69&product_id=369 siitä pöllölle himoittavaa;D

    VastaaPoista
  2. Täällä Lahdessa on vastaava(?) mummo ollut tien varressa oululaisen eli kärpäsen mäessä vähintään sen 30 vuotta, ellei enempikin.

    VastaaPoista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)