Eilen oli merkittävä päivä

Eilen, 11.9.2017, oli merkittävä päivä, monella tapaa ja monelle ihmiselle.

Niin se oli meillekin: minulle, Äitirakkaalle ja Siskorakkaalle, Lankomiehelle ja..Pikkuveljellekin varmaan, vaikkei taisi enemmänkin vaan ihmetellä koko touhotusta 😊
Isosisko, tädin pikku-Prinsessa 👑, on kasvanut jo niin isoksi (vasta nelivuotias, pian viisi), aloitti eilen KOULUN!

Sain sähköpostiini kuvia reippaasta pienestä tytöstä koulupuvussaan, iloinen virnistys kasvoillaan, silmät sikkarallaan - ja kas, tuosta virnistyksestä löysin niin Siskorakkaan kuin..itsenikin 😊 Siitäkin huolimatta, että juuri olin nähnyt kuvan isänsä puolen tädeistä pieninä ja totesin, että kyllä kuvasta löytyy selvästi piirteitä pikku-Prinsessasta. Jännä juttu!

Yhdessä kuvista Prinsessalla oli kyltti
"My first school day 11.9.2017. When I grow up I want to be a... BALLERINA" Prinsessasta ei siis tulekaan oikeaa Prinsessaa vaan ballerina ❤❤


Meillä taas. Meillä kotona soi ovikello pitkin päivää ja oven takana oli milloin minkäkin näköinen mies. "Terve, jos mä taas tulisin", "Onko kuulunut suhinaa?"  (ei muuta kuin mun päässä...) No joo. 
Eli herätys oli meillä eilen klo 6.00!!, kun normaalisti heräillään siinä klo 9.00 maissa, kun kello ilmoittaa lääkkeiden ottamisesta. Niin, se on tämä laiskojen ihmisten elämän rytmi, kyllä mekin ennen. 
Eilen aamulla ensimmäinen työ meillä oli tyhjentää pattereiden edustat, että remonttimiehet pääsee sujuvasti niiden luo. Ja tavarat on edelleenkin poissa paikaltaan, kun jäi epäselväksi, tuleeko he vielä takaisin. 
Iltapäivällä alkoi kuulua lorinaa ja pulputusta. Nyt on kai laskettu vedet takaisin pattereihin, pari kuukautta ne tyhjänä olikin. Kun ne vielä lämmittäisivät sen veden. Muutkin on viluissaan kuin me, villasukista huolimatta. Ja sitten joskus tulevat vielä laittamaan termostaatit, kunhan saavat ne. Ei ole tavarantoimittaja toiminut ihan kuin römsöössä.

Niin, ja se lankaa riitti! Jäi vähän ylikin, voin vaikka virkata pannulapun tai yhden isoäidin neliön, joita kai tänään Neulekerhossa opetellaan yhdessä, joillekin kun se on ihan uusi juttu 😊
Minä oon mennyt ja opetellut sen jo etukäteen, että osaan sen sitten kun joskus (toivottavasti) tuun isoäidiksi 😉😉
Kommentit

 1. Jopas aloittaa koulun aikaisin, ehtii sit varmaan oppia enemmän=)
  Mikä ihmeen isoäidin neliö???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Briteissä menevät pienet kouluun näin aikaisin, vähän kai niin kuin meidän esikoulu. Muttei sinne päinkään.. :D
   En ihan tarkkaan tiedä, millainen se heidän preschool (en edes tiedä miten se kirjoitetaan oikein) on, mutta varmaan tässä tulevan kouluvuoden mittaan tulen sen oppimaan. Ja niin tulette tekin :)

   Yhden isoäidin neliön teen ihan Su'en takia tänään ja laitan sulle kuvan :)

   Poista
  2. Kirjoitit oikein=)
   Jään odottamaan neliöön, ei kun neliötä=)

   Poista
 2. Kyllä ne aikaisin aloittavat... Muistelen ihan äskettäin lukeneeni, että monessa maassa lukutaidon oppimiseen menee parikin vuotta, kun taas täällä meillä moni opitaan taito alle vuodessa, siksi kai ne aloittelee aikaisin 😉 päättelee kyökkisykoloogi Laiskiainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tuo tuleva Ballerina tulee äitiinsä ja Serkkupoikaansa, se osaa vuoden päästä lukea :) Molemmat oppivat n. viiden vanhana lukemaan, mutta tuo sun sykologointi voi kyllä tosiaan pitää paikkaansa.

   Poista
 3. Onnea reippaan prinsessan reippaalle tädille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Reipas täti veteli tänään reippaat kahden tunnin päikkärit :D

   Poista
 4. Ballerina onkin hyvä ammatti.

  VastaaPoista
 5. Reipas prinsessa kyllä tosiaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on ollut tosi reipas, kertoi mummo, joka oli ollut nettipuhelinyhteydessä heihin <3

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)