22 syyskuuta 2017

Kyllä osaa jotkut miehet olla herkkähipiäisiä :)

Laiskiainen ja Repu yhtenä päivänä kertoivat, kuinka Nukkumatti kiertänyt heidät kaukaa, pitänyt etäisyyttä. No, meillä herra pitää majaa ihan mukavasti, ei ole tavallisesti valittamista.
Lupasinkin, että kun seuraavan kerran tavataan, niin vinkkaan, että kipaisisi Laiskiaisen ja Repunkin luona - tai kai hällä muitakin duunareita on, joita voisi hommiin pistää?

No, herra näköjään on niin herkkähipiäinen, että luuli ettei häntä täällä muka tarvita, päätti siis ottaa ritolat kokonaan! Sitähän minä en missään nimessä tarkoittanut, tarkoitin vaan, että vois heitellä sitä unihiekkaa muillekin.

Että tässä nyt pyydän julkisesti anteeksi herra Nukkumatilta: voitko tulla takaisin, ole kiltti.
Minusta meillä on ihan mukavaa yhdessä, eikö olekin? Eikä AM:kään pahastu siitä, että nukut samassa sängyssä meidän kanssamme. Vai onko meillä liian pieni sänky? Liian pehmeä? Liian kylmä? Liian kuuma?


Kuvahaun tulos haulle nukkumatti
Kuva osoitteesta: http://www.imgrum.org/tag/pillerirasia8 kommenttia:

 1. Hän tuli mun luo, vasta heräsin nukuttuani 10 tuntia putkeen. En taida sanoa mitään ettei suutu ja muuta pois.
  ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa olla nyt tosi tosi varovainen. Kiitellä vaan :D :D
   Kivat sulle ;)
   No. Mä oon reipas, syön aamupalan, menen tukanleikkuuseen ja sieltä suoraan lenkille. Periksi en anna, kiukutelkoot.

   Poista
 2. Nythän on niin että kun allekirjoitin työsopimuksen Itä-saksan aikoihin niin sopimukseen tuli nimenomaan pykälä että olen vastuussa vain lapsista. Biisi sen todostaa: -Nukkumatti, nukkumatti LASTEN, illoin saapuu..... .
  En siis ole vastuussa aikuisten uniongelmista, sorry, ja unihiekkaa ei myydä missään, sitäkin minulta aina vingutaan vaan en itsekään tiedä mistä sitä tulee, säkki on vain iltaisin täys'....
  Terveisin Nukkumatti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Nukkumatti,
   pyydän nöyrimmästi anteeksi, jos/kun loukkasin kirjoituksellani, se ei suinkaan ollut tarkoitukseni. Ymmärtänet varmaan, että kun on oikein väsynyt ja pyörinyt unetonna sängyssään, yrittänyt olla hiljaa niin, ettei vieruskaveri häiriinny.
   Haluaisin kuitenkin kysyä, eikö kiltti Nukkumatti lainkaan huolehdi aikuisista, jotka vielä uskovat sinuun? Minä nimittäin uskon. Lasten oikeasti.
   Miten muuten olisi mahdollista, että pääsääntöisesti nukahdan lähes samantien, kun korva osuu tyynyyn? Kyllä sinulla täytyy olla jotain tekemistä asian kanssa.
   Ystävällisin terveisin
   Yks HPöllö

   Poista
 3. En ole osasyyllinen, itse olet rauhoittunut ja sieltä syy löytyy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noup:DD
   Ruoja on Rutjakkeen veli joka taasen on joku jumala jos oikein muista. Hyviä uniä Pöllöllen toivottaa Sus', ei kannata ottaa tuota Nukkumattia niin tosissaan se on itä-saksalaiseen tapaan vähän jäykän asiallinen asiallisissa asioissa.

   Poista
  2. Ruoja ja Rutjake, siinä vasta veljekset. Mitähän noille pitäis tehdä...

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)