20 syyskuuta 2017

Posetiivinen pöllö

Jep, tahallinen kirjoitusvirhe.

Tästä ei varmaan hyvä seuraa, mutta otan sen riskin. Kun tarkoituksella kiusaan Repua, niin varmasti saan tästä rangaistuksen. Repu ruoski taannoisessa päivityksessään pääasiassa itseään; elämä on kurjaa ja siinä on liian paljon -isi asioita. Sellaista se tietenkin joskus on, on mullakin. Oikeasti, uskokaan pois 😊

Jostain syystä joku on päättänyt, että mua voi välillä käsitellä, jos nyt ei silkkihansikkain, niin ainakin lapaset kädessä. Ei oo aina pakko potkia puukengillä päähän. Se on hyvä ja osaan siitä iloita. Ja kiittää niitä ihmisiä, jotka sen mahdollistavat.

Maanantainen päivitys; jouduin nousemaan aikaisin ja näkemään nälkää (hahah...), mutta joka sitten kääntyikin positiiviseksi asiaksi, sai miettimään, että jokaisessa negatiivisessa asiassa, jokaisessa huonossa tapahtumassa, tilanteessa, niissä täytyy olla sittenkin jotain hyvääkin.  Kun vain osaa etsiä, löytää sieltä "sen jutun".
Esim. siinä maanantaiaamun  aikaisessa lähdössä, ilman sitä tuttua bussikuskiakin, positiivista olisi ollut se tuntematon mies, joka tuli samalle pysäkille ja tervehti meitä jo pysäkillä olevia hyväntuulisesti ja reippaasti, hymyillen kaikille. Minuakin katsoi silmiin samalla kun tervehti.

Viime aikaiset tapahtumat ja eilinen päivä saivat aikaan ajatuksen, että jokaisesta ei-niin-mukavasta asiasta yritän kaikesta huolimatta etsiä jotain hyvää, jotain positiivista. Sen posetiivia soittavan klovnin marakattinsa kanssa. Tai ainakin sen marakatin 😂

Jotta teitä edes vähän naurattaisi, eikä vaan keljuttaisi "taas se siellä kehuu kuinka hyvin sillä menee, no, kyllä se vielä kompastuu..", niin kerronpa miten taas on menneet sanat solmuun ja AM on katsonut sen näköisenä, että no huh huh, mitähän sulle pitäis tehdä.

Maanantai-iltana pohdin ääneen "Vieläkö sitä joisi jupin kahv..." Totesin sitten juovani teetä...

Eilen illalla makoilin tässä sohvalla peiton alla ja mietin ääneen "Jos kaivautuis pois täältä peiton alta, niin vois kohta siirtyä tonne sängyn alle.."  Piti sanoa, että sänkyyn peiton alle. Että semmosta.

Jännityksellä odotan, mitä tänään vielä tulee..

10 kommenttia:

 1. Pöllö saa aina käpälisen kommentin, en suojele yhtään vaan kun mitään ei ole millä pöllön sulkia pölisyttäisi niin miksi pöllö niitä erikseen hakee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt rehellisesti sanoen lyö pöllöllä vähän tyhjää :( Ihan en pysynyt mukana ajatuksen juoksussasi *nostaa hämmentyneenä kulmiaan*

   Poista
  2. Nyt on pakko tunnustaa etten tiedä itsekään mitä mahdoin kommentillani ajaa takaa, hups:DD mutta pölisyttää on kyllä hieno sana, eiks je?

   Poista
  3. :D :D Jep, Pöllö sulkia on välillä hyvä pölisyttää - ainakin pääkopan sisäpuolelta :D :D

   Poista
 2. Tulee mieleen semmonen vanhanajan posetiivari, jolla oli aina apina mukana. Mutta tällä posetiivarilla onkin Pöllö!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Pöllö tai apina, sama asia. Ainakin tässä tapauksessa.... AM söi sun keksit....

   Poista
 3. Hyvä, että mainitsit kiusaavasi minua. En olisi sitä itse tajunnutkaan. Luulin vain, että sinulla menee hyvin. Taidan pitää taukoa bloggailuissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä Repu hyvä - en minä pahalla :(
   Minä oon oikeesti kiltti, kyllä sinä sen tiiät, eikö niin?

   Poista
  2. Pöllö on hurja blogikiusaaja ;)

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)