"Viimeinen ateria" ennen Metsäretkeä

No ei nyt ihan, älkää säikähtäkö. Tältä päivältä vain. Viisitoista minuuttia aikaa syödä.  Kamala, miten ihmisellä onkin nälkä jo etukäteen, kun tietää, että seuraavaan kahteentoista tuntiin ei saa syödä muuta kuin lääkkeet 😃
Tässä viimeisiä voileipiä ja teemukillista vetelen, ennen kuin kello tulee kahdeksan.
Aamulla on nimittäin aika verikokeeseen ja se vaatii 12 tunnin paastoa. Semmoista ei ole moneen vuoteen ollutkaan, mutta nyt tämä uusi, oikein mukava työterveyslääkäri määräsi kilpirauhaskokeeseen ja se vaatii paastoamista. Näin ainakin ymmärsin.

No, paastoamisesta mä kyllä selviän, siitä aamuherätyksestä ja aikaisesta liikkeelle lähdöstä en olisi niinkään varma... 😝 Onneksi viime viikolla tuli harjoiteltua sitä aikaista heräämistä niiden patteripoikien kanssa.

Metsäretkelle kyllä oikeasti ehdin. Eli oikeastaan eväitä tässä syön. Eli menin sitten ja päätin osallistua Niina Laitisen Metsäretket KAL:iin. Kestää 16.-30.9. Siinä ajassa pitäisi saada sukat valmiiksi. Eilinen ensimmäinen osuus, resori kierretyllä palmikolla (vai mikä sen oikea nimi onkaan), otti kyllä tosi koville. Neuloin ja purin ja neuloin ja purin - ja hyvä etten purrut jo AM:kin 😃
No ei vaan. Hän kävi ruokakaupassa, kun tietää etten tykkää kauppareissuista ja hän taas saa siinä samalla olla hetken yksin ja tuulettaa ajatuksiaan. Minä yritin sillä aikaa siivoilla kotona - en siis "tuhlannut" aikaa sohvalla istumiseen 😃

Tämän päivän osuudesta on toisesta sukasta vielä vähän jäljellä, mutta onpa tässä tätä pitkää "nälkäpäivää", siis iltaa vielä jäljelläkin 😃

Niin, uusi lääkäri on tosi mukava. Ainoa vika siinä oli se, että otti mun pituudesta pois 2 senttiä 😩 Edellisen mittauksen mukaan olin 162 cm, nyt oon vaan 160 cm. Siinä se ongelma sen Postin pakettiautomaatin kanssa. Jos olisin ollut ton kaks senttiä pidempi, niin ei olis ollut mitään ongelma... 😃

Nyt pitää jatkaa Metsäretkeä, kohta tulee muuten nälkä....

Kommentit

 1. Kummasti sitä menee kasaan aikuistuessaan tai sitten et seissyt tarpeeksi suorana mittauksessa. Automaatilla sopisi todellakin olla jokin kiipeilyteline varalle, sellainen tukeva jos paketti on korkealla. Iloista metsäretkeä neuloen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin kyllä seistä oikein ryhdikkäästi :), mutta totta se taitaa olla, että ihminen menee vähän kasaan vanhetessaan. Siis aikuistuessaan ;)
   Katsotaan, millaiset metsäretket saan aikaiseksi, toivottavasti saan ne valmiiksi asti.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Päästäänköhän me perille? Tänään oli onneksi helppo ja lyhyt pätkä.

   Poista
 3. Minun Metsäretkeni junnaa päivän jäljessä =) mutta kun on vapaapäivä niin saan kyllä kirittyä teidät ahkerat kiinni! Tarkoitus olisi kyllä käydä oikeastikin metsässä tänään etsimässä sieniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ohjeet on löydettävissä vielä jälkikäteenkin.
   Mä olin tallentanut Joulukalenterisukkien ohjeet omalle koneelle... Lauantaina kun rupesin niitä hopulla tekemään, että saan puikot vapautettua, niin huppista keikkaa, kuinkas olikaan käynyt: osa ohjeista oli vuodelta 2015!!!
   Ensin otti päähän oikein tosissaan ja sitten rupes naurattamaan: vain mulle voi käydä näin!

   Poista
 4. Elämä lyhyt, pöllö lyhyempi;DD (vrt paasilinna - elämä lyhyt, rytkönen pitkä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah :D :D
   Hyvä kun muistutit tuostakin kirjasta! Lähden tästä just kirjastolle opettelemaan Celian käyttöä ja jos sen käyttö vain onnistuu mun koneella, niin etsin tuon ensimmäisten joukossa sieltä ja kuuntelen. Olen kyllä lukenut sen, mutta siitä on jo aikaa.

   Poista
 5. ei kilpirauhaskokeisiin tarvitse paastota.. Ei ainakaan minun ole tarvinnut. Meillä on niin, että ennen klo 10 on käytävä verikokeissa ja aamulla ei saa syödä/ottaa lääkitystä, jos sellainen on.

  Eihän se kierrejoustin vaikea ollut vai oliko? Teinkö kuitenkaan sitten oikein XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut kierrejoustin vaikea, näytti ihan oikealta :) Mä vaan hosuin sen kanssa ja unohdin aina välillä jotain... Tonttu kun olin.

   Oisko se paastoaminen sitten ollut kolesterolikoetta varten? Tai sitten jotain muuta, kun mulla oli sitten kuitenkin laitettu "koko paketti" eli pieni verenkuva ja vielä jotain extraa, se vaan ei näkynyt siinä paperissa millä lääkäri käski sen labra-ajan varata.
   Ne muut näkyi kyllä sitten siellä labrassa kun sinne menin :)

   Poista
 6. Mä olin "aina" ollut 179,5 cm. Ja kyllä kiukutti olla tuommoinen pituus. Vuosina 1995-1999 kävin pojan kanssa usein sairaalla, aina mitattiin pituus ja poika rauhoittui kun äidinkin pituus mitattiin. Ja minä olin 180! Jeee! Sen jälkeen ei ole mitattu. En halua tietää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kai perinyt tämän pituuteni (lyhyyteni?) isän puolelta, sillä isäkin on lyhyt mieheksi, mummo oli varmaan jotain jotain 140 cm ja serkkulikka varmaan tuskin sitäkään. Mutta ei se haittaa, kun on lyhyt vaan toisesta päästä: jalat sentään ylettyy maahan asti ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)