Vielä Nukkumatista

On se Nukkumatti vaan vinkeä veikko. Sanoi, että pitää huolta vaan lasten nukkumisesta. Aikuiset saa huolehtia itse itsestään. No, mikäs siinä sitten. Jos ei edes niistä aikuisista huolehdi, jotka uskoo Nukkumattiin. Ja peikkoihin ja menninkäisiin. Ja keijuihin.

Minä esimerkiksi uskon vakaasti, että tässä sienessä asuu joku. Katsokaa nyt. Siinä on selvä ikkuna. Ja siellä on valotkin. Joku on siis kotona.


 

Nyt kun ollaan jo sunnuntain puolella niin kerron, että "eilen".

Mulla hälyyttää puhelin joka aamu klo 9.00. Muistuttaa, että pitää ottaa lääkkeet. Jos ei ole aikaisempaa menoa, niin todennäköisesti nukun siihen asti. Viime aikoina kyllä olen herännyt vähän ennen puhelimen hälyytystä.

Näen paljon unia, mutta en juurikaan herättyäni muista niitä, en koskaan osaa kertoa mitä unta näin. Osaan ehkä sanoa, ketä unissa oli, mutta en sen enempää.

Eilen aamulla heräsin ja katsoin puhelimen kelloa, 8.48. Ette ikinä arvaa mihin tai miten heräsin?
Heräsin siihen, että uneni, mikä lie ollutkaan, loppui ja kun se oli loppunut, alkoi pyöriä LOPPUTEKSTIT! Kuin elokuvassa konsanaan 😄😄😄😄

Totesin, että kun kerran kellokin on jo noin paljon ja kerran lopputeksit olivat menossa, lienee aika nousta ylös....

Että varsin veikeä kaveri se Nukkumatti...

Kommentit

 1. En kyllä muista että olisi unissa koskaan ollut lopputekstejä;DD aika vinkeetä! Eikös ne kärpäset asu noissa sienissä? *viatonilme* ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nuo lopputekstit unen päättyessä oli aika vinkeät. Tänä aamuna niitä ei ollut. Tosin heräsinkin kyllä siihen, että vasenta pohjetta pakotti, ja olin varma että siinä on joku veritulppa tms. No, se on jo mennyt ohi, ei hätää.

   Niin, kärpäsiä ne varmaan on. Jossainhan niiden täytyy asua..*pohtii ankarasti..* Kunhan ei oo hirvikärpäsiä...

   Poista
 2. Lopputekstit 😍. Selvisikö unien ohjaaja 😄.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kauheen pientä pränttiä, mä en saanut mitään selvää kun ei mulla ollut laseja 😄

   Poista
 3. No lopputekstejä en ole kyllä unioni saanut, mutta "kanavaa" olen kyllä vaihtanut. Eli välillä joku uni on niin tympeä, että ajattelen (muistan ajatelleeni herätessä aamulla) ettei tätä viitsi katsoa ja vaihdan lennosta toiseen uneen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää tylsää/huonoa/pahaa unta katsellessani nousta ylös ja käydä vaikka juomassa jotta saan vaihdettua kanavaa. Muuten uni vain jatkuu ja jatkuu.
   Viime yönä oli aika tylsää unta.

   Poista
 4. Minäkin nukuin levottomasti viime yönä. Tämä lentsu varmaan häiritsee unta. Yhdessä unessa koetin päästä bussista ulos, mutta ovet eivät auenneet ja loppujen lopuksi jouduin itse ohjaamaan bussin pysäkille. Muita kyydissä ei ollut. Siinä kohtaa uneen iski analyysi =) eli muistan ajatelleeksi, että tämä kertoo nyt siitä, että koen...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)