Kuvahaaste, kuva 2, sunnuntai 25.2.2018

Repun kuvahaasteen toinen sunnuntai.  Yritin saada kuvan osumaan edes suunnilleen samaan kohtaan kuin viikko sitten. Maisema ei taida olla juurikaan muuttunut, eikä tuo hiljalleen alas leijaileva lumikaan taida näkyä kuvassa. Ihan niin kirkkaasti ei aurinko paista tänään kuin se paistoi viime sunnuntaina, mutta kyllä se tuolla pilven takana on - keli on siis kirkas, tuosta leijailevasta pumpulilumesta huolimatta.

Ja paistaahan aurinko sentään vähäsen.. Emme ole mitenkään erityisiä urheiluihmisiä kumpikaan AM:n kanssa, mutta tässä joutessamme olemme olympialaisia katsoneet/kuunnelleet. Kohta alkaa päättäjäiset ja mikä onkaan - kaikesta huolimatta - hienompaa kuin päättää kisat Maamme-lauluun!

Myönnän, etten siihen uskonut, en luottanut Iivon kuntoon ja voimiin niin paljoa, että olisin uskonut hänen voittavan. Onneksi heräsin ajoissa, jotta näin maalintulon ja sain syödä sanani aamiaiseksi 😃

Tämä kuva siis olkoon Iivolle - ja tuleville paralympialaisille:


Kommentit

 1. Mä kans heräsin lauantaina just sopivasti, kivasti lähti päivä käyntiin kun näki Iivon ottavan kirkkaimman!
  (huomasin vasta nyt tän postauksen)
  Samaten tänä aamuna kun Krista otti hopeaa, samalla sai vilkuilla että tekeekö Saksa kun yllärin ja ottaa kultaa jääkiekossa, läheltä piti, historiaa tekivät silti ja tekee hyvää lajille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jäi tänä vuonna jääkiekko katsomatta, kun ei Suomen miehet oikein tainneet pärjätä? Ja tuo naisten jääkiekko ei oikein vielä meillä nappaa ollenkaan.
   Jääkiekko nyt varsinaisesti muutenkaan, mutta kyllähän näitä arvokisoja yleensä tulee katsottua, jotenkin vaan tänä vuonna jäi.

   Kelkkailua olisin katsonut enemmänkin, se oli mielenkiintoista!

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)