Kuunneltua ja luettua

http://hpollolukee.blogspot.fi/

Pöllö on saanut käsitöiden teon ohella kuunneltua vähän kotimaista mukavaa hömppää, semmoista... Muistatteko vanhan tutun Perjantai -lehden? Semmoinen siitä tuli mieleen, tuosta  

Kirsi Pehkosen Sydämenasioita Jylhäsalmella.  Semmoinen "hyvänmielen kirja", näin voisi sanoa.

Kirjaston lukupiirissä sen sijaan luettiin taas toisenlainen kirja, toisaalta vähän vakavampaa mutta toisaalta myös hyvää mieltä tuottavaa. 

Eowyn Iveyn Lumilapsi. Kirja, jota ei olisi malttanut laskea käsistään. 

Kommentit

 1. Mulla menossa Haapasalon eka osa, löysin pokkarin eurokorista, Tulee nyt luettua väärinpäin mut ei haittaa yhtään tässä tapauksessa, itseasiassa aika jännä mennä nykyisyydestä taaksepäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haapasalo, siis Ville? Hän on jostain syystä tv-käyttäytymisellään aiheuttanut sen, että kirjat ei välttämättä kuulu lukulistalla kärkipäähän. Mutta kuten olen jo aikaisemminkin todennut, kaikkea pitää kokeilla, joten joskus voi kirjastosta joku kirja reppuun tipahtaa :)

   Poista
 2. Mä en muista mitään Perjantai- lehteä. Mikäs se oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistatko Reginan?
   Perjantai oli naisille suunnattu lehti, jossa oli lyhyitä, romanttisia rakkaustarinoita. Mun täti tilasi sitä, toi ne sitten mummulle ja mä sain sitten teini-ikäisenä lukea niitä kun kävin mummulassa viikonloppuisin. Oih, ne oli niin ihania :) Yleensä aina päähenkilöt saivat toisensa, vaikka matkan varrella olikin mutkia ja väärinkäsityksiä jos minkä laisia :)
   Nyyrikki oli/on samanlainen, mutta mä en muista sitä lukeneeni, Perjantaita vain.
   Nyyrikki taitaa ilmestyä vieläkin? Wikipedian mukaan ovat oululaisia lehtiä, siis siellä painettuja ja sieltä lähtöisin.

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)