Missä iässä nainen pilaantuu?

En uskalla kysyä tätä kysymystä tuolla naamakirjassa, siellä on useitakin ystäviä, joilla on meneillään pahemmanlaatuinen ikäkriisi, enkä halua lisätä sitä 😉😉

AM ei osannut - tai sitten ei uskaltanut? - vastata tähän kysymykseen. Luulen, ettei osannut, kyse ei varmastikaan ollut uskaltamisesta, sen perusteella, mistä kaikesta olemme viime aikoina käyneet keskusteluja. Siis lähes kaikenlaisista asioista.

Mutta kysymys siis kuuluu: missä iässä nainen pilaantuu?

Ja miksi moinen kysymys? No se tuli mieleeni siitä, kun katseltiin tänään toisella silmällä ja korvalla uinnin MM-kisoja ja vuorossa oli joku naisten uinti, jossa olivat uimassa myös suomen naiset. TV:n selostaja esitteli uimareita ja mainitsi jostain uimarista miten "..hän on vielä parhaassa iässä, vasta 20-vuotias".

Nuori tyttö siis, mutta tuosta kommentista siis rupesin miettimään, että mikä on se ikä, milloin nainen alkaa pilaantumaan? Onko se jo alle 30? Mistä se parasta ennen päiväys löytyy?

Entä miehet? Tai siis pojat? Onko ne pidempään "parhaassa iässä"?  

Olen näitä ikäkriisissä olevia ystäviäni yrittänyt tyynnytellä, että ei tämä nyt niin kauheata ole, tässä on paljon hyviäkin puolia 😉😉😉😉

Kommentit

 1. https://www.youtube.com/watch?v=X5pbYiRulQg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Possu Munkki!

   Kauniimpaa vastausta en olisi voinut saada - kuuntelin runon useampaan kertaan, se on kaunis ja koskettava ❤
   Kuuntelutin runon myös AM:lla ja hän on kanssani samaa mieltä.

   Poista
 2. "Parhaassa iässään" meinaa sitä, että urheilussa on parhaassa iässään, siellä 3-kymppinen on jo vanhus...

  Jotkut ihmiset alkavat huonontua jo parikymppisenä, jotkut on parhaimmillaan koko ikänsä, vrt pörröpää Lenita Airisto. Asenteesta se on paljon kiinni ja etenkin siitä kuinka "pitää" itseään kunnossa, henkisesti ja ruumiillisesti.

  Olen aikoinani päättänyt hymyillä kaikille naisille ja välillä "näkymättömät" 5-kymppiset menevät tästä hämilleen, hehän ovat joidenkin mielestä näkymättömiä. Mitä iäkkäämpi nainen, sitä kauniimmin he hymyilevät vastaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Timo - sinä olet siis varmaan se joka on joskus tullut vastaani ja hymyillyt mulle takaisin :)
   Itsekin nimittäin olen ruvennut hymyilemään vastaantulijoille. Olen vain huomannut sen, että yleensä naiset kääntävät katseensa pois tai rupeavat katsomaan, onko heissä joku vialla; vaatteet tai hienosti huonosti tms. Nuoret miehet useimmiten sen sijaan hymyilevät reippaasti vastaan "vanhalle rouvalle" :D

   Poista
 3. Noin konkreettisesti me kaikki kasvetaan murrosikään asti, aivot valmistuu viemeisena tuossa 30-22 ikävuoteen mennessä ja sen jälkeen alkaa pitkä alamäki kohden kuolemaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui-jui-jui... Noh, minä ajattelin olla täällä muiden kiusana vielä monta kymmentä vuotta - toivottavasti te olette mun seurana. Jooko?
   Kunhan jostain löydän sen lehtileikkeen, kerron teille mitä kaikkea aion vielä tehdäkään... ;)

   Poista
 4. Sussa on ainakin vielä monta vuosikymmentä päiväystä jäljellä :) Ja senkin jälkeen vielä menee kun vähän ravistaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti eivät kuitenkaan kovasti ravista ;)

   Poista
 5. Eiköhän se ole kiinni ihmisestä itsestään. Jotkut ovat koko ajan parhaimmillaan, jotkut "pilaantuvat" jo nelikymppisenä. Jos ihmisen sielu pysyy nuorena ja ihminen viihtyy nahoissaan niin hän on parhaimmillaan =) jos ihmisen koko olemus huutaa epämukavuutta ja "anteeksi että olen olemassa"-asennetta niin ei voi sanoa hänen olevan parhaimmillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Luulen, että olin lähellä "pilaantumista" viisi vuotta sitten, mutta onneksi minulla oli läheisiä, jotka jaksoivat Essin sanoin ravistella :) Ja Essi oli yksi joka ravisteli parhaiten, vaikka olikin kauimpana ❤: Parasta ennen päivä oli silloin lähellä, mutta Isosiskon syntymä syksyllä siirsi sitä päivää kauas tulevaisuuteen 😉😉

   Poista
 6. Pari vuotta sitten mulla oli kolmenkympin kriisi. Välillä se kriiseily meinaa puskea pintaan, mutta silloin pitää vaan katsoa peiliin ja todeta: "rupsahda rauhassa, rakkaani!" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Juuri näin.
   Meillä AM odotti koko juhannusillan - olen syntynyt n. klo 21 - että milloin se kuuluu se rupsahdus, kun mä rupsahdan. Oli kauhean pettynyt, kun ei kuullut mitään. Eikä kuulemma huomannut muutenkaan mitään.
   Onko tämä tulkittavissa niin, että olen rupsahtanut jo aikaisemmin ;) vai että säilyin kohtuullisen nuorekkaana. Ei suostunut (oman turvallisuutensa vuoksi kai :D ) vastaamaan ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)