31 heinäkuuta 2016

Kiitos Susanna Maalta!

Tapaamisemme Susannan kanssa onnistui vihdoin - olimmehan sitä jo pitkään odottaneet ja suunnitelleet!

Osasimme AM:n kanssa perille hyvin, tapaamispaikka oli viihtyisä kahvila jossa oli valittavissa 150 eri teelaatua. Ajatelkaa, 150!!!! Mun piti käydä katsomassa mitä kaikkea sieltä löytyykään, mutta unohdin :D  Nii-in, unohdin. Höpötettiin Susannan kanssa niin, etten muistanut koko teepurkkeja.

Söin kahvilassa katkarapusalaatin ja Susanna varmaan ajatteli, että onpa tuo hidas syöjä, söisi nyt, että päästään tuonne herkkujen kimppuun. Kahvilassa nimittäin oli mitä ihanampia herkkuja, kakkuja ja leivoksia..nam nam... Olihan niitä maistettava, tottakai.

Minusta meillä synkkasi Susannan kanssa hyvin - minä se kyllä taisin olla taas enemmän äänessä, tapani mukaan, mutta...mulle saa sanoa, että ole välillä hiljaa :) Olisit vaikka kopauttanut Susanna lusikalla ottaan ja sanonut, että anna mulle välillä suunvuoro!
Mutta ilmeisesti tapaaminen meni myös Susannan mielestä hyvin, kun ei mussa pahempia mustelmia eikä kuhmuja ole ;)

Oikeasti; ihana tapaaminen! Ainoa mikä mua harmitti, oli se, että en saanut valmiiksi sitä lahjaa jonka olin suunnitellut hänelle vieväni :( Täällä se lojuu kotona, niin kuin minäkin. Susanna sen sijaan toi mulle kokonaisen kassillisen tuliaisia - ja sitä enemmän harmitti. Mutta eihän sille enää voinut mitään, kun ei valmistunut, niin ei valmistunut ajoissa.


Mun kassista löytyi nämä kaikki ihanuudet: Onnen tähti -kahvia, jalka- ja käsivoidetta (en ole vielä kokeillut) kukkien tekolaite (tuo punainen tuossa on jo yksi tekemäni kukka, mutta kuvasin huonosta kulmasta, eikä se näy kunnolla), pieniä piparminttupastilleja peltirasiassa - tuolla lilassa kukkien tekolaitteessa, kaksi tokkaa kirjontalankaa, yksi ihana, jouluinen ristipistomalli, muutama palanen aidakangasta (ja kyllä Susanna, niille ON käyttöä) sekä kaiken huippuna omistuskirjoituksella tuo Pieni suuri kirjontakirja! Siinä on neuvoja ja opastusta moneen asiaan, jotka askarruttavat kirjontatöissä.

Kiitos vielä kerran Susanna!

Kulunut viikko on ollut muutenkin tosi hieno viikko :D
Torstaina vietettiin Ystävän syntymäpäiviä pienen pienen porukalla nauraen ja hauskaa pitäen.
Sain tavata kaksi uutta "vanhaa" ystävää täältä blogimaailmasta.
Olin Äitirakkaan kanssa liesussa yhden päivän.
Vaihdoin ajatuksia teidän blogiystävien kanssa.
Ja vaihdoin ajatuksia tuon AM:n kanssakin.
Poika tuli kotiin maailmalta - sain kuulla senkin ääntä puhelimessa moneen moneen viikkoon.
Ja juttelin Siskorakkaan kanssa messengerillä. Sain siinä samalla selfien Duracell-pupusta <3
Juttelin Ystävän kanssa puhelimessa ja messengerillä, kurjaa oli, että hän oli kuumeessa, mutta juttelu oli se pääasia.

Vähän viikkoa varjosti se, että perjantaina illalla, JUST kun pääsin kotiin ja istahdin sohvalle, päätti ystäväni Riesa sitten tulla vieraisille! Ja se oli sitten taas ihan omanlaisensa vierailu tällä kertaa. Tiedän sen jo siitä, että kun AM sanoi, että ei mitään hätää, puhut vaan ihan koko ajan niin muistan, että vastasin "No kun ei mulla ole mitään sanottavaa" - yleensä tällaisten reissujen jälkeen puhun kuin papupata ja kerron kaiken yhteen pötköön. Ja samaten nyt kun olin toipumassa kohtauksesta, en heti muistanut mistä olen tulossa, missä olen ollut.  No. Otin siihen perään tunnin tirsat ja nyt olen sitten nukkunut melkein koko viikonlopun. Eli väsymystä lukuunottamatta olo muuten ihan ok ja väsymyskin alkaa hellittää.

Riesasta huolimatta jäin plussan puolelle!

8 kommenttia:

 1. Mulla lensi roska silmään, kun näin otsikkosi. Mut mainitaan ihan otsikossa! Meidän treffit meni minunkin mielestäni todella hyvin. Juttua riitti ja oltiin samalla aaltopituudella. Kiusallista hiljaisuutta ei tullut kertaakaan. Tuntui, että jutut jäivät kesken, vaikka lähes 3 tuntia turistiin. Joten uusi tapaaminen pitää saada järjestymään pikimmiten. Mulle on tullut jo monta asiaa mieleen, jotka unohdin. Musta on vaan ihanaa, kun mulla on jotain odotettavaa. Käyn päivittäin toivonrikkaana postilaatikolla, josko siellä olisi mansikka Pöllöltä. Hieno homma, että pitsikukkakehikko on päässyt jo tositoimiin. Sillä voi tehdä vaikka mitä kivaa. Googlettamalla löytyy tuhat ja yksi ihanaa ideaa. Hienoa kuulla, että olet jo toipunut Riesan vierailusta. Mä jo vähän huolestuin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ole huolissasi, kaikki on hyvin taas. Soittelen huomenna epihoitajalle, raportoin kuulumiset ja lääkäri varmaan soittelee kun ehtii; pohditaan tarviiko tehdä mitään.
   Tuo mansikka ei onneksi mene ihan heti pilalle, ja kun en nyt tässä viikonloppuna saanut sitä etenemään, niin joudut jonkun aikaa vielä odottelemaan sitä :)

   Poista
 2. Harmi, että riesa pilasi onnistuneen päivän lopun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Possu <3

   Tällaista tää on, tän Riesan kanssa. Siitä olen tosi iloinen, ettei se tullut siellä kahvilassa Susannan kanssa - vaikkei hän varmaan olisikaan ollut millänsäkään :), eikä junassa, vaikka junan pääteasema olikin kotikaupunki :D Kyllä kai konduktööri olisi musta huolen pitänyt. Vaunussa oli muitakin, olisin ehtinyt pyytää apua.

   Siksi tästä Riesasta aina kerronkin muille etukäteen, ettei seurassani olevat säikähdä, jos kohtaus tulee, ja puhelimeni kotelossa on AM:n puhelinnumero johon voi soittaa ja kysyä apua ja neuvoa :)

   Poista
  2. Hyvä tietää seuraavaa tapaamistamme silmälläpitäen, mistä löytyy AMn puhelinnumero. Mietinkin ennen treffejämme, mitä pitää tehdä, jos saat kohtauksen. Onneksi tiedän, mistä on kyse. Kyllä mä silti olisin varmaan säikähtänyt. Epilepsiakohtauksen ensiapu on mulla kyllä hallussa.

   Poista
  3. Näin se toimii :D Luotin kyllä siihen, että sulla on ea-taidot hallussa, en vaan siinä innoissani muistanut enkä ehtinyt tuota AM:n puhelinnumeroa mainita. Yleensä sen sanon, tai pidän puhelimen esillä niin päin, että se näkyy :) Lupaan pitää jatkossa tarkemmin sen esillä, ylipäätään.

   Poista
 3. Hienoa, että rohkeasti elät ja touhuat, et anna riesan estää. Mukava viikko sinulla on ollutkin! Huomasithan, että syksyn SNY-ilmoittautuminen on ajankohtaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas kannustavasta kommentista! Kyllähän tuo aina vähän meinaa "maahan lyödä", mutta nyt olen päättänyt pistää sille hanttiin, tavalla tai toisella, niin kauan olen tässä nyt antanut tuon Riesan määräillä.
   Huomasin kyllä tuon syksyn SNY:n ja olin jo monta tuntia ilmottautumissivu auki, mutten vielä kuitenkaan ilmottautunut :) Mutta kyllä kai minä siellä vielä tänään käyn.... ;)

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)