02 heinäkuuta 2016

Vielä yksi paketti Sannilta - Salaiselta Neuleystävältäni

Sanni - Salainen Neuleystäväni, lähetti vielä yhden paketin, joka tuli perille keskiviikkona, kreivin aikaan. Mitä silläkin muuten tarkoitetaan, täytyypä selvittää. Mutta minulle se oli juuri kreivin aikaan. ei voisi olla paremmin ajoitettu - suorastaan nappisuoritus.

Ja mitä sieltä paljastuikaan? Ja miksi se oli niin loistava paketti, muutenkin, kuin, että kätten jälki oli taas taattua Sannin jälkeä?

Paketista paljastui ohuesta langasta neulotut nilkkasukat, kesäsukat! Ihanat, kevyet, ilmavat kesäsukat! Ja se mistä vielä tykkään: lanka on aavistuksen karkeaa, hieroo mukavasti jalkapohjia.

Mutta se ajoitus! Olen vihdoin viimein uskaltanut pistää nokkani ulos yksin ja ruvennut käymään aamuisin lenkillä. Vaan kuinkas kävikään. Mulla on jonkinlaiset "vasaravarpaat" ja niinpä toinen varvas hankasi rakon toiseen varpaaseen. Kotoa löytyneeseen yhteen ainoaan rakkolaastaariinkin se hankasi reiän - hienoa! Sain onneksi tiistai-iltana lisää apteekista lisää rakkolaastareita, mutta varvas oli jo niin kipeä, että jouduin jättämään lenkin väliin :( Vaan sitten sain vinkin lampaanvillasta, jota voi laittaa varpaiden väliin ja sitähän kävin hakemassa - ja varpaat harotti helteisessä illallassa suuntaan jos toiseen.
Lenkille en päässyt ja harmitti kun piti pitää sukkia/sukkaaa jalassa, kun oli niin kuumaa - ei ollut tarpeeksi ohutta sukkaa saatavilla.

Mutta sitten tuli Sannin kirje! Ja juuri oikean laiset sukat! Ihanat ohuet, viileät sukat! Jo käteen ne tuntui hyvältä ja kun laitoin ne jalkaan, tiesin heti, että tässä ne on: nämä sukat pitää lampaanvillan paikallaan, hieroo jalkapohjia kävellessä, on kuitenkin viileät - ihan parhaat tällä kelillä ja just nyt!

Harmi vain, että tajusin otta kuvan vasta, kun olin jo vetänyt ne jalkaani:

Kuva on muokkaamatta, ei mulla oikeasti noin pak... ei kun vaaleanpunaiset jalat oo :) Enempi valkoiset. Paksut ne kyllä on .

Kiitos Sanni - olet kyllä loistava ajatustenlukija :D

Ja nyt sinne lenkille, ennen kuin päivä lämpenee liikaa!

Mukavaa lauantaita teille kaikille!

18 kommenttia:

 1. Sä oot niin reipas kun lenkkeilet, vaikka varpaat vaan vasaroi toisiaan ;-)

  VastaaPoista
 2. Suloista neuloa kesäsukat. Se on sitä salaista ystävyyttä, tietää toisen tarpeen aavistamatta itsekään. Reipas olet, kun lähdet lenkille, pidä siitä kiinni! Jalkatalkki on myös hyvä apu varpaiden välissä. Rohkeasti vain yhdessä kesäteatteriin nauttimaan ja rentoutumaan, kesä on parhaimmillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tuo oli kyllä niin uskomatonta aavistamista etten voi käsittää :D

   Poista
 3. Hei ja kiitos blogistasi. Meillä apu esim. varpaanhiertymiin on löytynyt auringonhattu-uutteesta. Ja auttaa myös itikanpistoihin ynnä muihin. Kokeile ihmeessä, sitä on kauppojen luontais- ym-hyllyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos vinkistäsi, täytyypä muistaa tuo auringonhattu-uute. Meillä saattaa sitä kaapista löytyäkin :)
   Olisitpa jättänyt jotain tietoa itsestäsi - sinulla ei ilmeisesti ole omaa blogia?

   Poista
 4. Kiva, että sukat olivat sopivat ja mieluiset. Ehkä ei ollutkaan niin huono juttu, että sukat eivät ehtineet ihan kesäkuun varsinaiseen pakettiin. Paranemisia varpaille! :) Ja aamut on yksi kesän parhaita juttuja ja ne kannattaa kyllä ehdottomasti hyödyntää ulkoillen, jos vain mahdollista.

  t. Sanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollenkaan huono juttu :)
   Ja tuo on totta; aamut, aurinkoiset aamut on kesän parhaita juttuja. Silloin kun olin vielä töissä ja kuljin työmatkat seitsemäksi töihin pyöräillen, n. 10-15 min, saatoin sitä ennen käydä kuudelta kävelylenkillä :)
   Oi, miten niin kaiken muun ohella kaipaankaan niitäkin aikoja! Siinä yksi syy, miksi nyt on korkea aika saada "akka kuntoon", siksi tämä lenkkeilyn aloitus nyt :)

   Poista
 5. Hello!
  Täältä löytyy selitys https://fi.wikipedia.org/wiki/Pietari_Brahe
  Terkkuja, halaus, voi hyvin! Ps. Meilasin sulle, saitko??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa pitkä selvitys; mietin jos hetken, että mistä oikein oli kyse:) Ehdin jo miettiä, että meinaatko, että kuulun "vasaravarpaitteni" kanssa johonkin aateliseen sukuun ;) Mutta löytyihän se sieltä, selityskin.

   Sain meilin, kiitos. Menen tällä viikolla hoitamaan asian - vastapuoli jo kuulemma odottaa milloin menen "tekemään työni" :) Eli tekstiä on tulossa ✌

   Poista
  2. Niin ja kiitos samoin; halaus ja voi hyvin - vastaus lähti vahingossa liian aikaisin!

   Poista
  3. Kivaa ja kiitos paljon!

   Poista
 6. Ihania ystäviä sinulla on ollut ja kivoja juttuja ovat lähettäneet. Tuo lampaanvilla on mainio lääke kaikkiin varvasjuttuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän te olette :)
   Ja totta, huomasin, että lampaanvillaa voi käyttää melkein mihin tahansa. Lenkillä käynti on sujunut hyvin sen jälkeen kun sain lisää rakkolaastareita ja tuota lampaanvillaa - nyt en luovu siitä enää mistään hinnasta :)

   Poista
 7. Suloiset sukat! Olen edelleen sitä mieltä, että Snyillä on yliluonnollisia kykyjä - paketit ovat usein kuin ajatuksen lukua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain olekin?
   Tiedätkö, mä tulin tuohon samaan tulokseen; SNYillä täytyy olla jotain yliluonnollisia kykyjä näissä asioissa :D

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)