10 heinäkuuta 2016

Reikä kyljessä

Kyllä. Nyt on reikä kyljessä. Sen siitä saa kun nukkuu pommiin - tulee reikä kylkeen ;) Ei se kampaaja ollut sittenkään niin lempeä kuin luulin...

No ei vainenkaan. Voisikohan tästä sanoa, että on ihan itse aiheutettua? Ei välttämättä, vaikka toisaalta itsehän minä "sen siihen pyysin ja sain".  Siitä poistettiin torstaiaamuna rasvapatti, joka ultraäänilääkärin mukaan on ihan hyvänlaatuinen. Toivottavasti myös patologin.

Samaisen lääkärin mukaan sen piti olla aika syvällä ja siksi se nuori lääkäripoika teki melkoisen syvän reiän, jotta olisi löytänyt kaiken kerralla. Nipisteli mun kylkiluita, pahalainen :D (Löysi ne siis sentään...)

Kyljessä on nyt siis reikä, jossa on sisällä itsestään sulavia tikkejä ja lisäksi ihossakin on tikkejä. Kahteen viikkoon ei saa venytellä, muuten saa kyllä elellä tavallisesti. Arvatkaa vaan, tekisikö JUST NYT mieli venytellä kuin kissanpoikanen ja arvatkaapa vaan, pitääkö JUST NYT saada käsiinsä kaikki ne tavarat, jotka on hyllyjen ja kaappien ylähyllyillä. Jep. Kyllä vain, tietenkin. Toivottavasti sisemmät tikit on vielä paikallaan, kun ihan joka kerta en ole muistanut, vaan ensin aikonut itse ottaa sen kipon oikealla kädellä ja sitten muistanut....

Lääkärillä oli kyllä huumorintajua, niin kuin hoitajallakin, mutta heillä taisi olla kiire: sanoin että kun ei sieltä kerran sitä "etsittyä" rasvaa löydy, mutta kun kylki kerran on jo auki, niin voi kyllä poistaa sitä muuta ylimääräistä rasvaa ihan reippaalla kädellä. Poistetaan sitten saman verran toiselta puolelta.

No. Se siitä sairaskertomuksesta. Aurinko paistaa, kävin taas lenkilläkin ja sain sadekuuron niskaani. Aurinko paistoi kun lähdin ja askel oli kevyt :D

2 kommenttia:

 1. Minulla on sama vika eli silloin, kun kaikki on kunnossa, voin hyvin lojua paikallani, mutta jos tulee kieltoja, niin huomaan koko ajan yrittäväni tehdä jotain kiellettyä. Voihan se olla, että teen samoja normioloissakin, mutta silloin sitä ei huomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kumma juttu, että silloin kun ei saa jotain tehdä, niin silloin siihen tulee ihan pakko :)
   Pitäisi varmaan siis kieltää tuo lenkkeilykin, niin tulisi varmasti lenkkeiltyä.. No, voi olla, että se kohta kielletään, kun lääkäriin menen. Se taas tänään kipeytyi, vaikka jo ehti parantua kun sai levätä. En tykkää tästä yhtään.

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)