En ehtinyt kutoa sukkia valmiiksi

mutta kuten mummuni tähän sanoisi "onhan tässä näitä joulunaluspäiviä"

Tähän asti pääsin


Ei siitä nyt enää paljon puutu, eikä näillä kuulemma ole kauhea kiire. Tein saajalle jo yhdet sukat ja ensi maanantaista vai keskiviikosta alkaenko Suomen valtio pitää huolen pukeutumisesta. Jotta jos nyt vaikka juhannukseksi edes saisin nämä tehtyä - silloin on varmaan yhtä vähän pakkasta kuin nytkin. (Meillä ei ole kuin -4)

Meillä muuten loppui rakettien paukuttelu aika pian puolen yön jälkeen. Kello on nyt puoli yksi eikä mistään kuulu mitään. Pauke alkoi täällä meidän asuinalueella aika tarkkaan 17.55 ja sellainen tasainen pauke kesti tänne noin puoli yhteen tai oikeastaan 00.20 asti ja nyt täällä on hiljaista kuin siellä kuuluisalla huopatossutehtaalla.

Onkohan muuten huopatossutehtaalla hiljaista? Epäilen - en ole koskaan käynyt siellä, mutta täytyyhän siellä niistä koneista ääntä lähteä? Ei huopatossuja varmaan enää käsin tehdä. Tuli vaan mieleen.

Jatkan vähän aikaa yhtä testiprojektia, kun ei väsytäkään.

Ja hei, jos joku tietää hyvän ja helpon converse-tossujen -ohjeen, niin vinkaatkaahan, kaipailen semmoista :D

Kommentit

 1. Etsitkö converseja lapselle vai aikuiselle? Googlettamalla löytyy vaikka minkälaisia ohjeita. Mä oon tehnyt Novitan ohjeella converse- sukkia.

  VastaaPoista
 2. Niin ja haluatko virkata vai neuloa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulomalla pitäisi tehdä. Sain vain kuvan ja kyselyn, osaisinko/tekisinkö sellaiset :) Yhdet olen aikanaan Novitan ohjeella tehnyt, mutta ne ei olleet sellaiset kuin nämä pyydetyt - täytyy kyllä käydä katsomassa josko sinne on tullut uusi, toisenlainen ohje.
   Olen yrittänyt googlettaa, mutta mikään ohjeista ei oikein ole mielestäni vastannut sitä kuvaa, jonkalaiset multa pyydettiin. Onneksi niillä(kään) ei kuulemma ole kiire :D
   Ja siis aikuiselle. Ja luultavasti sen jälkeen lapselle... (n. 8-vuotiaalle)

   Poista
 3. Laitahan kuva toivotusta lopputuloksesta tänne, niin koitetaan yhdessä etsiä sopivaa mallia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ravelrysta löytyy ainakin joku ohje, mutta teen uuden päivityksen niistä, tänne kommentteihin en saa siitä saamaani kuvaa lisättyä. Ja joitain ohjeita löytyy Reaversen nimellä - jotkut on juurikin tuolta Ravelrysta otettuja. Jos se on sieltä otettu ohje, niin periaatteesta kyllä maksan siitä ohjeesta sitten itse.

   Oot ihana kun autat <3

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)