30 tammikuuta 2016

Sukkaa pukkais taas, mutta...

Joo-o. Sukkaa pukkais, mutta kun ei nyt oikein mennyt putkeen. Pitäisi tehdä kolmet sukat. Yhdet on jo melkein valmiit, mutta niistä tuli liian pienet hälle, kenelle olin ne ajatellut. Ja väärän väriset seuraavalle. Ja sitten taas vastaavasti vähän liian isot viimeiselle, jolle väri olisi kyllä sopiva.

Nyt on vaan luotettava siihen, että lankalaatikosta löytyy sopivan väristä lankaa, josta tehdä uudet, isommat sukat ensimmäiselle, en nimittäin kyllä ala noita purkamaan. Kyllä noillekin käyttäjä varmasti löytyy.

Viikon päästä on kuulkaa laskiainen, päästään taas laskemaan mäkeä oikein isolla porukalla! Syömään hernekeittoa ja laskiaispullia, paistamaan makkaraa nuotiolla vaikka vesisateessa, hulluttelemaan ja hassuttelemaan!


Tämä hurjapää on kasvanut jo "isoksi mieheksi"- kuva on muutaman vuoden takaa. En käsitä miten nää lapset uskaltaa laskea tota Stigalla, ei oo meistä aikuisista siihen.


Ja ei kun takaisin mäen päälle.... :)

12 kommenttia:

 1. Yksi on varma: aika tavaran eli sukan kaupitsee! Rohkeasti vain uutta lankaa puikoille. Mäenlasku on todella kivaa ja oikein mukavaa se on isolla porukalla, joten hieno tapahtuma teillä tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä uskon, että nekin sukat jollekulle kelpaa :)
   Meidän laskiaistapahtuma on jo toistakymmentä vanha perinne - en muista tarkkaan milloin aloitimme sen, mutta se on perinne jolloin pyrimme kerääntymään kaikki yhteen; aina laskiaissunnuntai eikä tarvitse erikseen sopia ja sovitella päivää.

   Poista
 2. Tulin vasta vierailulle, kun kutsuit. Ollaanko me muka tultu vanhoiksi, kun ei enää uskalleta mäkeä laskea. Ei, ei se voi niin olla , kyllä siihen täytyy jokin muu syy olla, kun vaan keksis sen. Hauskaa sunnuntain jatkoa sulle sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit :)
   Hmm... se mäki on sen verran jyrkkä, että menee jo pupu pöksyyn :)
   Hauskaa sunnuntaita myös sulle!

   Poista
 3. Ei Possukaan uskaltanu laskee liukumäestä kylpylässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on hyvä olla varovainen, edes joskus ;)

   Poista
 4. Mulla on ollut korjaus- sunnuntai. Korjasin tytön kolmet housut. Sitten piti ommella pitkä verho kapaksi ompeluhuoneeni ikkunaan. En raaskinutkaan. Onneksi löysin kaapin perältä valmiin kappaverhon, jonka kelpuutin. Vielä pitäisi korjata tyynyliina ja ommella kahteen pyyhkeeseen ripustuslenkki. Mukavaa sunnuntai- iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä se oot ollut reipas! Hatunnosto sulle!
   Mä nukuin aamulla pitkään, aamupalan jälkeen käytiin kaupassa ja autonpesussa - auto olikin ihan eri värinen mitä luultiin ;) ;)
   Kotiin tultua katseltiin yksi elokuva ja mä kudoin samalla sitä uutta sukanvartta.
   Syöminenkin on jäänyt - äsken tein kauhean annoksen pikapuuroa, kun piti saada jämät pois, että saan paketin roskikseen :)
   En tykkää siitä Alku -puurosta ollenkaan, mutta kun "mainoksen uhrina" menin ja ostin sitä, niin pitihän se syödä pois. Nyt on syöty.

   Poista
 5. En muista, koska viimeksi olisin mäkeä laskenut. Hauskaa touhuahan se oli silloin nuorempana, mutta niin ne kaikki hurjat touhut jää, kun ikää tulee. Enää ei tarvitse tehdä mitään kummallista, kun paikat jo alkavat krempata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkös Sallius - tai varmaan tiedätkin, kun olet mun blogia lukenut ;) - mitä enemmän tulee ikää, sitä enemmän voi taas tehdä kaikkea hassua ja hullua ja kummallista :D Kaikki menee iän piikkiin. Samoin ne krempatkin oikeastaan: kun kerran sattuu jo muutenkin, niin eihän sillä enää ole väliä jos vähän kopsahtaa lisää ;) ;)
   Mä vaan niin inhoan tota Riesaa, se kun saa pään "pyörälle" :(

   Poista
 6. Mäenlaskua odotellen. Laskiaistiistaina vain Erstan riehassa letunpaistossa... Ehkä jossakin välissä peffamäessäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti mennä Kärkölään Kalliopirtille, mutta joudunkin lähtemään Helsinkiin palaveriin ja jään sitten tädille yöksi. Hyödynnän reissun ja tapaan seuraavana päivänä Ystävän, jonka kanssa on suunniteltu treffejä jo pitkään - ihanaa!

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)