01 tammikuuta 2016

Valokuvahaaste Millalta Koti kuusen alla -blogista

Milla Koti kuusen alla -blogista on heittänyt ilmoille valokuvahaasteen, jonka säännöt on hyvin vapaamuotoiset - jopa minä jolla ei ole minkäänlaisia valokuvaajan taitoja eikä kykyjä, kuvittelen selviäväni tästä :D
Ja silloin kun tuntuu siltä, etten selviä, isken hanskat tiskiin ja jätän aiheen väliin.  Eli koska Milla keksinyt 52 eri aihetta, aikomukseni on ottaa kuva per viikko. Joillekin viikoille on jo idea muhimassa ;)   Katsotaan mitä saadaan aikaan

Tässä haasteen säännöt, aloitetaan :D

Valokuvaushaaste

 Haastan teidät kaikki mukaan tähän. Säännöt ovat hyvin vapaamuotoiset:
 • Ota valokuva kunkin aiheen mukaan. Aiheet löydät alla olevasta listasta. Voit ottaa valokuvan viikossa tai valokuvan päivässä tai valokuvan silloin kun huvittaa. Listaa ei ole mikään pakko käydä järjestyksessä läpi, jos haluat ottaa kuvia inspiraation iskiessä. Saatat tulkita jonkin aiheen täysin eri tavalla kuin minä: se on täysin ok, tarkoitukseni ei ole kahlita aiheita otsikoita enempää.
 • Julkaise kuvat joko blogissasi tai sosiaalisessa mediassa. Liitä mukaan aiheet, listan saat ladattua kuvanatäältä. Voit joko tehdä jokaisesta oman postauksen tai kasata niitä yhteen paikkaan.
 • Voit aloittaa mihin aikaan vuodesta haluat. 
 • Photoshopin ja muiden kuvankäsittelyohjelmien käyttäminen on sallittua. Voit halutessasi julkaista raakakuvan ja muokatun kuvan. Minä photoshoppaan kuviani enkä häpeä asiaa yhtään.
 • Jos sinulla on blogi liittyen johonkin rajattuun aihepiiriin, kuten leivontaan tai puutarhanhoitoon, voit kokeilla saatko otettua kaikki kuvat liittyen oman blogisi aiheeseen.
 • Tavoitteenani on julkaista jokaiseen aiheeseen liittyen yksi kuva, mutta jos sinä haluat julkaista useamman niin anna palaa! Saattaa olla myös että joskus blogin kuvitukseksi otettu kuva onkin viikon haastekuva.
 • Niin halutessasi haasta myös ystäväsi ja tuttavasi.
 • Pidä hauskaa! Jos tämä haaste alkaa tuntua vastenmieliseltä tai vaikealta tai jokin aihe on mielestäsi mahdoton, pidä tauko ja palaa asiaan myöhemmin.
Jos mieleesi tulee kysymyksiä, vastaan niihin mielelläni. Olisi tosi hauskaa nähdä teidän muiden kuvia, joten jos aloitat tämän niin käy hihkaisemassa siitä kommenteissa. Osa teistä on käynnyt tekemässä niin täällä.

Valokuvauksen teoriaa ja aiheita
   

8 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista! Minun piti googlettaa seepia, kun en saanut päähäni, mikä se on. Odotan näkeväni sinun 52 kuvaasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain? Mä joudun googlettamaan monta noista kohdista tai kysymään Puoliskolta apua, mutta odotan jännityksellä mitä kivaa kukin saadaan aikaiseksi haasteen aikana :D

   Poista
 2. Minä osallistun, mutta tein ihan uuden sivuminän ja blogin valokuvausta varten. Katsotaan, miten käy, kun aloitan tämän viikon aikana.
  Ja iloista vuoden jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kiva! Sä olet kyllä hyvä kuvaaja, odotan innolla sun kuvia!

   Poista
 3. Hitsin pimpulat! Pitäisköhän munkin kokeilla....?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun kokeilemaan - jos mä rohkenin lähteä mukaan niin kyllä sinäkin! Mukaan vaan!

   Poista
 4. http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2016/01/07/jos-lapakiston-pitkajarvelle-menet-nyt-takuulla-yllatyt

  Onkos Pöllö käynyt tuolla katsomassa isoa pöllöä??

  VastaaPoista
 5. Enpä ollut huomannutkaan - Facebookissa oli kyllä parikin "Pöllöööö" -huutoa :D
  Mä olen tätä mun päänpyöritystä harjoitellut, kyllä se kohta sen 360 astetta kääntyy... ;)

  VastaaPoista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)