Kusti - vai pitääkö nykyään sanoa ihan vaan posti?

Siis kusti on tämän kesän aikana polkenut Pöllön pesään vaikka kuinka moneen kertaan. Harmi kyllä kaikista en ole muistanut kertoa enkä kuvia laittaa ja osittain se johtuu tästä näiden digivermeiden vaihtamisesta - en vieläkään oikein osaa kaikkia hienouksia näistä käyttää.

Mutta kaikista olen ilahtunut yhtä paljon, osa paketeista on saanut purskahtamaan iloiseen nauruun, osa on kertakaikkisen hellyttäviä ja osa on aiheuttanut hiukan päänvaivaakin; mikä ihme ja kumma tämä oikein on 😊😍

Postikorteille on oma paikkansa, mutta nämä kortit eivät ole sinne päätyneet:


Possu lähetti taannoin kirjan, Huuku Huuhkaja .
"Olipa kerran oksa ja oksalla veijari,
jonka nimi oli Huuku.
Huuku oli tyytyväinen pieni pöllö.
Se piti koulunkäynnistä..... - ja vaikka mistä, mutta yhdestä asiasta Huuku ei pitänyt, nimittäin:
Nukkumaanmenoajasta.
sillä jos olet pöllö,
sinun pitää valvoa tosi, tosi myöhään.
Niin se vain on.
Jos haluat viisaaksi pöllöksi, sinun täytyy valvoa myöhään, isä Huuhkaja sanoi."

Sitä varten Pöllökin usein niin myöhään valvoo, vaikka viime aikoina AM onkin nimitellyt "rapusilmäksi", kun ei tahdo enää juuri iltakymmentä pidemmälle silmät auki pysyä - muuta kuin väkisin. Että Huukua taidan muistuttaa....

Pöllökortin lähetti Repu. toivotellen yhteisiä vuosia Pöllölään edelleenkin. Lämmin kiitos siitä Repu.

Kettu -kortti tuli Vuokatista Sinisen Sohvan Emännältä ja Isännältä, samoin tuo ihana Yrttikylpy -kortti! Lämpimät kiitokset niistä Siniselle Sohvalle!

Kävin eilen lenkillä ja oli ajatuksena, että olisin kerännyt noita koivun, pihlajan ja vadelman lehtiä ja tehnyt niistä itselleni ja AM:lle jalkakylvyn, mutta oli niin paljon asiaa höpöteltävänä ja muuten metsää katseltavana, että lehtien kerääminen unohtui kokonaan. Jospa niitä vielä maanantaina löytyisi - ei niitä varmaan kaikkia ole syyskuu vielä vienyt? Silloin lähdetään seuraavan kerran lenkille.

Paljon postia on kesän aikana tullut - kiitos vielä kerran kaikille; tarkoituksella en ole teitä täältä blogista unohtanut, vaan kortit ovat jo tuolla tallessa 💗💗Kommentit

 1. Vielä löytyy lehtiä, jopa tuoreita vihreitä, joten pääset järjestämään jalkakylvyt. Kaada lehtien päälle kiehuvaa vettä, karkeaa merisuolaa ja anna hautua. Jäähtyneenä saatte edulliset kylvyt ja jalat voivat hyvin, ilman suolaakin voi tehdä. Suolaa riittää 1 rkl jos haluaa käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Kuinka kauan kannattaa hauduttaa vai riittääkö se, että hauduttaa sen verran, että kestää laittaa jalat veteen? Käytiin AM:n kanssa yhtenä päivänä vähän autoajelulla, oli hauskan näköistä kun keskellä vihreää koivikkoa oli aivan kirkkaan keltainen läiskä; osa lehdistä oli jo ihan keltaisia.
   Olivat vain sen verran kaukana kaurapellon toisella puolella, ettei puhelimella saanut kunnon kuvaa.

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)