14 maaliskuuta 2018

Pöllöjä ja vanhoja muistoja

Arkeilija kertoi käyneensä lomasellaan Turkkusessa, Aurajoen kummallakin puolella. Kehuin siellä hänen blogissaan, että olen siellä minäkin käynyt, siellä Turussa. Parikin kertaa. Ja melonutkin siellä Aurajoessa. Aurajoella. Kumpi on oikeaa suomea? No, siinä joessa kuitenkin.

Kehuin myös käyneeni Äitirakkaan kanssa ihan kaupungillakin, linja-autolla mentiin, semmoisella nykyaikaisella (tai siis sen aikaisella), mutta sitten törmättiin vähän vanhempiin linja-autoihin.
AM löysi tänään vanhan valokuva-albumini, jollaista en muistanut olevan olemassakaan ja hups, mitäs sieltä löytyikään: valokuvat niistä vanhoista linja-autoista joita me ihasteltiin.Vanhoista paperikuvista kännykällä otettu kuva, joten ei ihan huippuluokkaa ja vähän keturallaankin ovat, mutta linja-autothan tuossa ovat pääasiassa 😊😊

Tämän päivän käsityöt on jääneet vähän vähälle, päivä on mennyt enempi puhelimessa, olen yrittänyt pankin kanssa selvitellä miksi verkkopankki toimii niin kuin toimii. Siis mitään sellaista vikaa siinä ei ole, etteikö sitä voisi luottavaisin mielin käyttää, se vaan toimii kummallisesti: pyytää sisäänkirjautumista kahteen kertaan. Kummallista. Ja AINA kun soitat johonkin, ihan mihin tahansa yritykseen ja kysyt, miksi joku heidän verkkopalvelunsa toimi tai toimii niin kuin toimii, on ensimmäinen kysymys: "miten tuota, olet tyhjentänyt välimuistin?" No olen, kiitos kysymästä. Omakin välimuisti tyhjenee kerran vuorokaudessa... "Ja käyttäjätunnus ja salasana ovat oikein?" No juu, kyllä ovat. Vaikka muistissa onkin vikaa, niin ne sentään osaan naputella.
Ja kun olen kolme kertaa selittänyt saman asian puhelimessa ja kerran vielä kirjallisena, niin alkaa jo lehmänhermoisenkin kärsivällisyys pettää 😉 Tekee mieli vastata, että pääasia kun toimii, kai se joskus korjaantuu.

Pöllöjä on kaivattu lisää. Niitä on kertynyt muun muassa tyynyjen muodossa:


Kaikki eivät suinkaan ole sängyssä, vaan osa on löytänyt paikkansa sohvalta.


Katsotaan mitä seuraavaksi löytyy 😉 😉

4 kommenttia:

 1. Hienon näköisiä lija-autoja (ja pöllöjä)
  Mitäs täällä on tekeillä kun Piiu pomppii aktiivisena ja vaatii päästä Pöllön sivuille? Epäilyttävää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linja-autokuvat olivat vuodelta 2005.

   Kyllähän Piiu Pöllön sivuja saa tulla lukemaan, mutta tyynyt on Pöllön, niille ei päältään kallista kuin Pöllö ;) Pietarikaan ei uskalla koskea Pöllön pöllöihin, tietää kyllä, että siitä tulee sanomista :D :D

   Poista
 2. Minä yritin mennä perjantaina pankkiin tallettamaan käteistä rahaa tililleni. Pankin ovessa oli lappu, jossa luki, että käteisen rahan käsittely kyseisessä konttorissa on lopetettu juuri siitä perjantaista alkaen. No ei haittaa minua! Voin tallettaa rahat konttorin tuulikaapissa automaatilla. Paitsi ettei automaatti enää ole siellä. Se on siirretty vähän matkan päähän Intersportin tuulikaappiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just. Hienoa palvelua pankilta, taas kerran. Meillä vielä toistaiseksi toimii pankkipalvelut ihan henkilökohtaisestikin, parhaiten toki jos varaat ajan.
   Nyt muuten toimii se verkkopankkikin niinkuin pitää, ainakin viimeksi toimi :)

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)