29 maaliskuuta 2018

Hassua ja yllättävää, ja ihanaa :)

Eilen oli taas käsityökerho ja siitä huolimatta, että väkeä oli vähän tavallista vähemmän, ääntä oli ihan yhtä paljon. Äänen määrä on siis vakio, naisten määrästä riippumatta.

Mun pöllölapaseni ei oikein tahdo edetä, nyt olen sentään vihdoin ja viimein saanut ranteen joustimen tehtyä, kolmannella yrittämällä ja sen verran kämmentäkin, että peukalokiilan lisäyksiin asti olen päässyt.
Mutta kun taas olis muutakin mukavaa tekemistä ja ehtiihän sen lapasen ja ja... Ei vaan, on se tuossa pääsiäisen pyhinä varmaan tehtävä.

Mutta siinä kirjastosta lähtiessä silmiin osui taas hassua jotain, josta oli pakko ottaa kuva. Se näytti minusta ihan "puulta":


Tänään piti sitten lähteä kauppaan - että mä sitten inhoan noita isoja marketteja, mutta nyt ei ollut oikein vaihtoehtoa, kun piti käydä apteekissa. Olin eilen soittanut ja tilannut lääkkeet sinne - tiesin, että toista lääkettä ei siellä ole. "Voit tulla siinä puolen päivän aikaan hakemaan, kyllä ne silloin täällä jo ovat".  Menin apteekkiin, otin vuoronumeron ja pääsin tiskille melkein saman tien. Toiset lääkkeet löytyi, mutta toiset puuttui siitä laatikosta. Katsoin puhelimesta kellonajan: 12.02 - vähän turhan tarkka 😊😊 - mutta kappas vaan, puhelimessa olikin apteekilta viesti, että tilaamani lääkkeet on noudettavissa. Eli hops, ei kun etsimään mun lääkkeitä. No löytyihän ne, ei vaan oltu vielä tuotu sinne kaappiin missä ne toiset oli.

Sitten piti hakea AM:lle toisesta marketista valkosipulitabletteja ja siinä parkkipaikalla odottaessa räpläsin puhelinta ja miten satuinkin - ONNEKSI! - avaamaan postista tulleen viestin, ilmoituksen saapuneesta paketista. Olin ilman muuta olettanut, että se on tuossa lähikaupassa, mutta eipä ollutkaan: se olikin siellä missä AM sattui juuri sillä hetkellä olemaan 😊 Ei muuta kuin soitto perään, että soittaa kun on tulossa poispäin, että ottaa sen mun paketin mukaansa.

Paketti oli ihanaiselta Reppanaiselta ja siellä oli kahden kirjan; Katja Kallion  ja Amy Tanin (nimiä en nyt ulkoa muista ja olen jo vienyt ne yöpöydälle odottamaan) lisäksi suloinen pupu -pääsiäiskortti ja....PAAVO! Jos en pelkäisi, että se jää alleni ja hukkuu, niin ottaisin sen viereeni yöksi:


Paavo on vaan niin ihana ❤❤❤💞

Kiitos Reppanainen


Hyvää "tollo torstakia" tai "kihlatorstaita" kaikille!

16 kommenttia:

 1. Onpas löytynyt ihan nappilahja sulle :) noita tarvii aina.
  Ja onnekkaita sattumia osui muitakin samalle päivälle, yleensä paketti-ilmoitukset tulee just kun on päässyt kotiin sieltä, missä paketti on. Aiemmin, kun meidän asiamiesposti oli klo 18 kiinni menevässä kaupassa, viestit tuli just silleen ettei enää ehtinyt hakea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin ilmoitus tuli just kun oltiin edelliseltä kauppareissulta kotiuduttu, enkä laiskuuttani lähtenyt sitä hakemaan - no onneksi en suinpäin lähtenyt kävelemään tuohon kaupalle, koska olisin lukenut viestin vasta siellä...
   Varsinainen postihan meiltä vietiin tammikuussa, eli nyt kun tulee ilmoitus ihan postiin tulleesta paketista, pitää olla tarkkana, minne paketti on toimitettu, se kun ei välttämättä olekaan siellä missä sen olettais olevan ;)

   Poista
 2. Kadonneiden lapasten muistomerkkipuu!!! Tätä on kaivattu.
  Mihin tarkoitukseen nuo Paavon mittakolot on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nimenomaan parittomien lapasten. Kuinka paljon kaupoissakin on yksinäisiä, parittomia lapasia ja sormikkaita.

   Paavolla on sukunimikin, Puiccomitta. Paavon mittakolot on tarkoitettu sukkapuikkojen - ja tietysti muidenkin - koon mittaamiseen. Kaikissa puikoissa kun ei näy tai ei säily kokonumero, tai on tämmöisiä kuin yks Pöllö, joka on välillä vähän huolimaton, niin ei aina säilytä esim. sukkapuikkoja niille kuuluvissa koteloissaan...

   Mulla on muuten tuommoiset Paavo-korvakorvakorutkin - eli siis semmoiset n. 1,5 cm korkeat Paavot :D

   Poista
  2. Tuli vastaus mieleen samantien kun painoin enteriä, perinteistä=)
   Hyvää Pääsiäistä Huuhkaimelle toivottaa virallisesti Sus'records...;)

   Poista
  3. Just tuosta syystä Huuhkaimelle aina sattuu ja tapahtuu :D
   Hyvää Pääsiäistä myös Sus'recordsin edustajalle ;)

   Poista
 3. Hyvä että AM oli juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan =) postin järjestelmä ei löytänyt sitä smart-postipaikkaa mihin vuosi sitten SNY-paketteja lähettelin. En sitten oikein tiennyt minkä vaihtoehdon valitsisin, kun en Lahtea tunne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hätää - me käydään tavallisesti kaupassa Prismassa, siellä kun on tuo meidän "kanta-apteekkikin" ja tuo Cittari josta paketti löytyi, on ihan vieressä. Ja sielläkin käydään usein, kun siellä on hyviä tarjouksia.
   Ja se "meidän Postikin" on nykyään tuon Cittarin vieressä. Eli kaikki löytyy noilta samoilta nurkilta.

   Onni oli oikeastaan siinä, että osuin lukemaan sen Postin viestin ajoissa, enkä vasta tuolla lähikaupan automaatilla :D - sitten olisi harmittanut, sillä viestissä kyllä luki keneltä paketti on.

   Ja kyllä AM olisi mua siellä Cittarissa jonain päivänä käyttänyt, kaupathan on nykyään auki kaikkina pyhäpäivinäkin, mutta ei se kyllä enää takaisin olisi lähtenyt...

   Poista
 4. Mullakin on lilanväriset Paavo- korvikset ja - kaulakoru myös.
  Mun vakitaksini ajaa myös koulukyytejä. Hänellä on iso pahvilaatikollinen taksiin jääneitä löytötavaroita: lapasia ja muita käsiasoita, sukkia, koulutarvikkeita, kännyköitä yms. Jopa housuja koululaiset jättää taksiin, mitä olemme monesti ihmetelleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et varmaan ois ikinä arvannut, että mun Paavo-korvikset on..punaiset :)
   Hmm...sukkia ja housuja - ne on kyllä aika mysteeri; niitä näkyy tienvarsillakin välillä, ja paitoja. Niitä aina kulkeissani ihmettelen. Miten voi joltakulta hukkua housut matkalla :)

   Poista
 5. Maailmassa tarvitaan aina Paavoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, mitä olisi maailma ilman Paavoja <3
   Mulla on muuten yhdet sukkaplokitkin, missä on on Paavo <3 <3
   Sain ne ihan varta vasten mulle tehtynä, kun kysyin, olisiko sellaiset mahdollista saada. Vastaus oli kyllä ja muutaman päivän päästä ne oli postissa - oikeaa palvelua jälleen kerran. siitä on jo jokunen vuosi.

   Poista
 6. Tuo puu on huikea! Toki minä olisin parannellut sitä vielä niin, että nuo sormikkaat olisivat "näyttäneet keskisormea", sillä tavalla aina laitan kaukalon pukukopissa sinne unohtuneet hanskat - en vaan voi itselleni mitään ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun muutkin näkevät näissä mun kummallisissa, hassuissa kuvissa sen jujun, sen jonkin, mitä mäkin olen niissä nähnyt. Ei välttämättä ihan sitä samaa, mutta kuitenkin jotain - ettei se vaan ole pelkkä naulakko jossa on parittomia sormikkaita, vaan, että siinä on se "joku".
   Voi olla, että jos mä laittaisin noita sormikkaita tohon naulakkoon niin... noh...Jaa-a..
   Tuolla meidän kirjastossa on vaan se, kun samassa talossa on päiväkoti ja vanhustentalo, niin jotenkin sitä yrittää olla vähän korrekti. Joissain asioissa.

   Mistä muuten tuli mieleen, että mä ja mun korrektius...
   Oikeasti olin ihan asiallinen, mutta aiheutin sen, että meidän lukupiiristä lähti yksi nainen pois mun takia.... Auts.
   En sanonut mitään rumasti tai sellaista, sanoin vain HYVIN napakasti hänelle "Anteeksi, saanko puhua loppuun" - ja jouduin sanomaan sen kahteen kertaan. Sen kerran jälkeen häntä ei ole näkynyt..

   Poista
  2. Omia puoliaan pitää pitää - ja just tuolla tavalla. Musta mikään ei ole niin kauheeta kun päälle puhuvat ihmiset. Tiedän, että olen itsekin välillä sellainen mutta koitan opetella siitä pois (ja ystävien kesken se nyt on sitten eri juttu, sillon kälätetään kaikki sen mitä ehditään ja päälle ja poikittain)!

   Poista
  3. Mäkin tunnustan olevani päällepuhuja ja yritän opetella siitä pois, mutta olen samaa mieltä sun kanssa - ystävien kesken se ei ole niin nokon nuukaa ;)

   Mutta tuollainen paikka kuin lukupiiri ja varsinkin kun on jo ensimmäisenä saanut kertoa oman mielipiteensä, sitten "kääntänyt" kaikkien muiden mielipiteet omiaan vastaaviksi puhumalla heidän puheidensa päälle tyylillä "vain minun mielipiteeni on oikea", jyrännyt ryhmän hiljaisimman niin, että hänen ajatuksensa jäi kuulematta kokonaan :( Sattui vaan vääränä päivänä väärään paikkaan...

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)