Lupauksesta huolimatta ei tulekaan juttua pöllöistä

Vaikka Su'elle lupailin, että tämä päivitys voisi kertoa pöllöistä, rikon "puolilupaukseni", sillä nyt on IHAN pakko kertoa teille perjantaisesta tapaamisesta ystävän kanssa 😊

Tapasimme vakiokahvilassamme keskustassa, joimme teetä ja söimme ihania herkkuja (no ei me hirveästi, mutta olisitteko itse voineet vastustaa mangokuorrutteista juustokakkua?) ja teimme käsitöitä; meidän tapauksessa ristipistotöitä 😊  Krhm...uskallankohan tunnustaa..?  Aloitin uuden ristipistotyön.. Ette varmaan arvaa aihetta?

Kahvilassa on muutamia pieniä huoneita ja niissä pari-kolme pientä pöytää, joissa on mukava istua ja jutustella. Ja tehdä vaikka käsitöitä. Jotkut istuvat tekemässä töitä, jotkut ehkä jotain kouluhommia, joku saattaa istahtaa vain hetken lukemassa. Tämä on meidän vakiopöytämme, tässä istumme jos se vain on vapaana 😊  (Tästä on suora linja viereisessä olevalle tee-/kahvi-/kaakaotiskille..)

Yhtäkkiä kadulla kahvilan ikkunoiden alla kulkee musta bussi, täysin musta! Mitä ihmettä, mitä tapahtuu? Vaan ystäväni tiesi kertoa: läheisessä ravintolassa on illalla Michael Monroen konsertti, sen täytyy olla hänen keikkabussinsa! Ja siihenhän se jäi, muutaman metrin päähän ja miehet rupesivat purkamaan autosta laatikoita. Hirvittävä määrä laatikoita - oli varmasti muutakin kuin pari kitaraa ja nokkahuilu 😉😉
Purettuaan tavarat autosta menivät varmaan kantamaan niitä nurkan takana olevasta porttikongista sisään ravintolaan ja sitten peruuttivat auton ihan siihen kahvilaa vastapäätä.Jonkun aikaa auto oli siinä parkissa, olivat varmaan laittamassa soittimia ja paikkaa kunnossa iltaa varten, sitten lähtivät siitä jatkamaan matkaa.Vähän sen jälkeen kun tuo bussi oli tuohon pysäköity, astui "seuraavaan" huoneeseen, johon pääsee suoraan eteisestä ja jonne minulla oli suora näkyvyys seurue. Onneksi en ollut ottanut suuhun mitään juotavaa, sillä muuten olisi ollut nenähuuhtelun paikka.
Huoneeseen astui nimittäin itse BATMAN. Kyllä, luitte aivan oikein. Batman. Hetkeen aikaan en voinut irrottaa katsettani hänestä ja vasta vähän ajan päästä sain sanottua ystävälleni, että "tuolla on Batman". Ei varmaan olisi uskonut, jos ei olisi omin silmin nähnyt.

Miten niin liikaa netissä? Liikaa televisiota? Jatkanpa tästä siis käsitöiden parissa .... 😊

PS. Otin jo vähän kuvia pöllöistä, olen vaan oikeasti niiin surkea kuvaaja ... Mutta jotain kuvia ja tarinoita kuitenkin, joilla aloittaa 😊 

Kommentit

 1. Kahvilassa istuskelu on mukavaa. Nautiskella jonkun muun keittämästä kahvista kiireettömästi ja havainnoida ympäristöä. Sulla on ollut mielenkiintoisia havaintoja puhumattakaan hyvästä hetkestä ystävän kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kun löytyy tuollainen kahvila niin kuin tuo kahvila, jossa on kiireetön tunnelma eikä olla hätistelemässä pois - eilenkin me istuttiin siellä..melkein neljä tuntia :D Väkeä oli koko ajan, toiset istui pitkään, toiset kävi vain nopeasti juomassa kupin kuumaa ja syömässä jotain.

   Poista
 2. Ajatuksen tasolla minäkin tykkään istuskella kahviloissa. Käytännössä en oikeastaan ikinä käy. Pitäisi ruveta kirjoittamaan kahviloissa, jotta tulisi poistuttua kotoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaminen kahviloissa voisi ollakin hyvä idea - voisi samalla tuulettaa ajatuksia ja kirjoittamiseen voisi saada kokonaan ihan uuden tatsin.
   Ehkäpä ihan kokeilemisen arvoinen ajatus Repu :D

   Poista
 3. Sekö olikin sitten Batmanin keikkabussi?
  Kuulostaa kotoisalta kahvilalta, joskus vanhoihin asuintaloihin tehdyt kahvilat on tuollaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... Luulen kyllä, että Batman tuli ihan kävellen tai Batmobiililla vai mikä se on :) Ne ottivat hirveästi valokuvia, niillä oli jonkinlainen puukkokin rekvisiittana. Ja kuulemma Runebergin torttu :D :D

   Tuo kahvila on ihana, se on keskellä kaupunkia. Toinen samanlainen on satamassa.

   Poista
 4. Et sentään itse Herra Monroeenn törmännyt.
  Joko sait Hilettä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nähty herrasta vilaustakaan, ei edes hiustupsu vilahtanut. Eikä tohdittu mennä bussin oveakaan kolkuttelemaan, vaikka vähän sitä suunniteltiinkin :D
   Ei ole Hilettä vielä löytynyt, mutta en ole vielä menettänyt toivoani sen suhteen, ehkä sitä jostain löytyy.

   Poista
 5. No mutta pitäähän Batsinkin saada kahvia :P

  Michael Monroe oli joskus veljeni luokalla lukiossa. Sen luokalla oli jossain vaiheessa myös Maukka Perusjätkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi - sähän olet siis "melkein sukua julkkikselle" tuon perusteella ;) - eikös se niin mene :D :D
   Minusta Michael Monroe vaikuttaa tv-esiintymisten perusteella hyvin symppikseltä mieheltä, sellaiselta johon haluaisin tutustua.

   Ja tottahan toki, eihän kukaan jaksa tehdä pitkää työpäivää ilman kahvia, ei edes Batman. Ja jos tykkää Runebergin tortuista, niin mikäs siinä, niitä on saatava, tietenkin. Kunnon kahvila toteuttaa toiveen kuin toiveen :P

   Poista
 6. Batman oli kyllä hieman hämmentävä tapaus... Mä en kyllä nähnyt mitä ne teki sille Runebergin tortulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se toden totta oli hämmentävä :D Mä en nähnyt koko Runebergin torttua, mutta ehkä ne söi sen, mun mielestä ne joi kahvit/teet ennen kuin lähtivät pois.
   Kaikkea meille kyllä on sattunut näillä kahvilareissuillamme :D

   Poista
  2. PS. Koska tulet seuraavan kerran piristämään meidän harmaata kaupunkia ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)