22 marraskuuta 2017

Kyllä olin kohderyhmää!

Kun Sus' jo tuolla kommentissa pohti, että kun ihminen kasvaa aikuiseksi, siitä tulee tylsä, vastasin, etten minä varmaan koskaan kasva aikuiseksi. Olette varmaan jo huomanneetkin sen, jutuista päätellen?
Niistä jutuista mitä olen kertonut ja mitä olen tehnyt. Ja mitä enemmän tätä ikää tulee, niin sitä höperömäksi taidan tulla 😊😊

Mutta siis kohderyhmää. Kyllä olin! Simeoni Saunatonttu ❤❤  Voi Simeoni -ressu. Vaan onneksi Simeonin asiatkin järjestyivät, ihan niin kuin saunatonttujen ongelmat siinä Tonttulapset -kirjassa, jonka viikonloppuna kuuntelin.

Mutta totuus näyttää olevan, että saunatonttujen tulevaisuus on vaakalaudalla: mitä enemmän on sähkösaunoja, saunatuoksuja pulloissa, ledvaloja kattoissa ja muuta sellaista, sitä vähemmän on saunatontuilla töitä. Ja se on kyllä surullista.

Esityksen nimi oli Saunatontun lahja ja sen esitti Nukketeatteri Ofelia, Porvoosta. Näyttelijänä oli Anne.
Mukana oli pääosassas oli Saunatonttu Simeoni ja rouva Rottanen. Rouva Rottanen auttoi Simeonia ja niin Simeonin saunassa saunottiin taas jouluaattona 😊😊


Anne ja Saunatonttu Simeoni. Kuva julkaistu Annen luvalla.

http://www.nukketeatteriofelia.fi/

Ja ihan varmasti menen nukketeatteriin menen seuraavallakin kerralla, kun meidän kirjastoon sellainen tulee!

9 kommenttia:

 1. Maailman paras sauna löytyy Murtolahdesta jossa ihan varmasti ainakin kome tonttua! Partiopaikka, Päijänteen rannalla. Kun lepää lauteilla voi kuvitella ihan mitä vaan ja parhaimmillaan olen ollut siellä yksin, siis ihmisenä, tonttuja oli saletisti muutama.
  Koskaan en ole kokenut olevani siellä yksin, Pöllö uskoo oikeaan asiaan.
  Tonttuja on vaikka susi järkipäissään sitä ei julkisesti myönnäkkään.
  Vai myönsinkö juuri? .....=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisit juuri myöntää :)
   Paljon on hyviä saunoja: oli ennen ne saunat, joissa lapsena saunoin: kotona ja mummolassa, sitten myöhemmin vielä Anopin sauna.
   Ja paljon saunoja on tullut kokeiltua tuolla maailmalla tai siis ympäri Suomea. Yksi oli Inarijärven rannalla: mökki oli pientäkin pienempi mutta saunaan olisi varmaan mahtunut sellainen 30 henkeä. Mutta hyvä se sauna oli! Sinne kyllä varmaan tarvittiin useampi saunatonttu?

   Poista
 2. Uskon, että saunatontut oppivat sähkösaunoihinkin, jos kerran jääkarhutkin alkavat elää rinnakkaiselämää harmaakarhujen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä, kyllä ne saunatontut itse tuntuu olevan sitä mieltä, että puulämmitteiset on niitä ainoita oikeita, napista lämmitettävät, led-valaistut ja pulloista tuoksunsa saavat saunat eivät ole oikeita saunoja...
   Mutta eihän niillä muutakaan vaihtoehtoa ole, kun puulämmitteiset vaan vähenee ja vähenee, eikä kaikki tontut mahdu niihin jäljelle jääviin puusaunoihin. Rohkeimpien on muutettava sähkösaunoihin ;)

   Ja nuo karhut; se on kyllä totta, jos kerran ne pandakarhutkin meinaa muuttaa tänne Suomeen ja opetella elämään täällä, niin kyllä on saunatonttujenkin ruvettava miettimään uusia tuulia...

   Maailma muuttuu, Eskoseni, maailma muuttuu....

   Poista
  2. Mut jos ne muuttuu sähkötontuiksi. Onhan sähkäjäniksiäkin. Ja meidän pihassa orava jolla on sähköhäntä, se sillee sätkähtelee, toinen on perinteinen akuankan Huiskahäntä, huomattavasti levollisemmat hännänliikkeet.

   Poista
  3. Jaa-a :)
   Olinhan minäkin ennen melkoinen "sähköjänis" - aina menossa, kauhealla vauhdilla :D Nyt se sähkö on väärässä paikassa, ja suurimmalta osin olen rauhoittunut ;)
   Eilen juuri muisteltiin --öö-- n. 15 vuoden takaisia reissuja. Vauhtia ja vaarallisia riitti :D

   Poista
  4. Sus' - viestit on tulleet perille, en vain ole saanut aikaiseksi vastata, pahoittelut. Odottavat tuossa, että saan ajatukset oikealle taajuudelle :)

   Poista
  5. Hätäkö tässä valmiissa maailmassa, sullaki kohta eläke näköpiirissä, oravanpyörästä pois ja kellot narikkaan=) Eikä niihin vastata edes tarvi, kunhan jaoin mietteitä, jos tulee viisasteluolo ja joskus niistä saa jotain irtikin... =) Laiskaa viikonloppua;)

   Poista
  6. Toisilla on hätä - toisilla ei :)

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)