21 marraskuuta 2017

Kohderyhmää?

Olenkohan menossa ihan väärään paikkaan?

Meidän kesällä remontoidussa kirjastossa on syksyn aikana ollut paljon kaikenlaisia tapahtumia. Oli niitä ennenkin, jo silloin kolmisenkymmentä vuotta sitten.

Nyt meidän kirjasto - siis se lähikirjasto tuossa muutaman sadan metrin päässä - täyttää jos 70 vuotta!  Ajatelkaa, 70 vuotta! Minusta se on melkoinen ikä, kun ottaa huomioon, kuinka paljon kaikenlaisia palveluita yms. nykypäivänä lopetetaan. Varsinainen syntymäpäivä on 1.12.2017.
Tarkoitus on mennä kakkukahville.

Tänään oli taas käsityökerho. Sain siitä muistutuksen tekstiviestillä 😊😉 Sen takia, kun viimeksi unohdin, silloin kaksi viikkoa sitten.. Kiva kun tuli muistutus ja kiva kun kaipasivat ❤ 

Mutta huomenna. Huomenna on nukketeatteriesitys. Nukketeatteri Ofelian esitys 
Saunatontun lahja.
Sopii teemaan oikein hyvin, kun juuri luin sen kirjan saunatontuista ja joulutontuista..

Olen menossa katsomaan sitä. Se kestää n. 30 minuuttia. Avustaja-ystäväni lähtee kanssani.
Kysyin tänään käsityökerhossa, onko muita tulossa. Vastaus oli ei. Muutama sanoi, että kun ei ole "kohderyhmää". Kun ei ole enää sen ikäisiä/pieniä lapsia.
Luin ilmoituksen vielä uudestaan. Siinä ei ollut sen kummemmin ylä- kuin alaikärajaakaan. Eikä siinä lukenut, että aikuiset ei saisi mennä sinne ilman lapsia.
Ja olenhan minä lapsi. Äiti vain lähti tänään sinne Englantiin Siskorakkaan luo, eikä voi viedä minua sinne nukketeatteriin. Pitää mennä avustajan kanssa. Eikä se ole ollenkaan vastenmielistä.

Onneksi muutama sanoi kuitenkin uskovansa tonttuihin, etenkin saunatonttuihin. Mutta myös Joulutonttuihin. Muuten olisin ollut tosi pettynyt.

Koetan huomenna ehtiä illalla kertomaan millainen esitys oli. Ja jos vaikka saisin ottaa muutaman kuvan.... 😊

20 kommenttia:

 1. Olet kohderyhmää, minäkin voisin mennä nukketeatteriin, en muista olleeni, paitsi jokin hämärä muisto pyrkii pintaan ulkomaan reissuilta...hmm..olisiko ollut Prahassa kun seurasin ainakin hetken jotain shöytä.
  Pöllö tottuilee ihan vapaasti=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin olen kohderyhmää - meidän kirjastossa ihan mihin tapahtumaan tahansa =)

   Poista
 2. Ehdottomasti olet kohderyhmää. Nämä oudot jutut, että pitäisi olla lapsi esiliinana, voit unohtaa. Mukavaa teatteria!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran hassu ja höpsö olen, että minustakin olen varmasti kohderyhmää.
   Ja kun tuokin oli ihan vaan ihmisten omia mielipiteitä siitä, etteivät kuuluisi kohderyhmään tai ettei voisi tulla kun ei ole lapsia. Pyh sanon minä.

   Eli tämän tämä vuosien lisääntyminen tekee: ei tarvitse niin tarkkaan miettiä mitä tekee :D :D

   Niin ja kiitos, nukketeatterit on yleensä mukavia!

   Poista
  2. Kun lapsi kasvaa aikuiseksi ja unohtaa olla lapsi hänestä tulee byrokraatti tms helwetin tylsä ihminen. Leikkimielisyys on yksi parhaimpia ihmisen luonteenpiirteitä!

   Poista
  3. Mä en varmaan kasva koskaan aikuiseksi ;)

   Poista
 3. Possu on ehdottomasti vakavan järkevä ja asiallinen aikuinen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkun pitää olla tolkullinen jotta kesä jatkuu ja suklaatia riittää;)

   Poista
  2. Siksi mä yritänkin kirjoittaa asiallisia blogikirjoituksia, ettei Possu vaan vedä hernehiä kärsäänsä, tommonen tolkun possu kun on.

   Poista
 4. No höh, mä just laitoin meidän tulevasta tapahtumasta ilmoituksen lehteen ja siinä luki "lapsille ja lapsenmielisille". Uskaltais kaikki täkäläiset pöllötkin mukaan ;-)

  VastaaPoista
 5. Kyllä ne varmasti uskaltaa :D
  Meitä oli kolme meidän käsityöryhmästä ja meidän "kirjastontäti" oli tosi iloinen meidät nähdessään :)
  Mutta oikeasti isät ja äidit kyllä katsoi meitä vähän sen näköisinä, että tietääköhän noi mihin ne on tulossa :D :D

  VastaaPoista
 6. Sellaiset kuin oli mainitsemassi esimerkissä, mutta pidemmälle ranteeseen. ja ne nyörit, ne on vain tarkoitetti koristeeksi, niillä ei ole varsinaista "varren kuristus" -merkitystä. Laitoin sen käpälän mallin siihen kuoreen, niden lapasten pitää mennä pitkälle, ymmärrätkö mitä ajan takaa(hauhau pyöränrenkaatajaatakaakoirahaukkuu). niin että ei palele? ranteita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juh, nyt on lapasen malli päässä - vielä kun keksin millaiset niistä muuten teen. Siis kuvioltaan :) Juujuu, uskon kyllä, että ne kelpaa :D :D

   Poista
 7. Tottakai sie oot kohderyhmää, jos esitys kiinnostaa!

  VastaaPoista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)