Kasvojen kiristystä ja pöllöpyykkipoikia

Lupasin kertoa teille valohoidosta, kasvorasvasta, ihon kiristyksestä ja pöllöpyykkipojista 😃

Kun eilen ei ollut mitään sen ihmeempää tekemistä, niin lähdettiin autoajelulle. Kotiinpäin tullessa oli jo pimeää ja pari kertaa vastaantuleva auto ei muistanut tai huomannut vaihtaa ajoissa valoja ns. lyhkäsille, vaan ajeli pitkillä valoilla pitkälle vastaan. Ei ollut kivaa se. 

AM tietenkin sitten väläytti meidän autosta pitkiä valoja, huomauttaen asiasta ja tuumasi "annetaanpa vähän valohoitoa sullekin". 
Siitä sitten lähti liikkeelle pöljä ja hulvaton keskustelu: josko vastaantulevassa autossa on tarvetta valohoidolle, jos kuskin tai apukuskin iho jo sitä vaatii.

Vannotin AM:stä ostamaan mulle kunnon kasvorasvaa siinä vaiheessa, kun huomaa, että rupean rupsahtamaan oikein kunnolla - nyt väittää, etten vielä tarvitse 😏😏. 
Mietittiin kyllä, että, että voihan sitä tietysti sitten sen löysän nahan vetää tuonne niskan puolelle ja vaikka pyykkipojilla pistää kiinni. Ja pipon päähän, ettei ne pyykkipojat näy.

Minä lupasin, että jos löytää jostain pöllöpyykkipoikia, niin voin sitten pitää sen kasaan kiristetyn nahan niillä pöllöpyykkipojilla kiinni ja pyykkipojat ihan näkyvilläkin 😊😊😊

Ja nythän mä vasta tajusin: mullahan on jo pöllöpyykkipoikia muutama! Ja niitähän nyt on helppo sitten askarella tarvittaessa itse 👍 Ongelma siis ratkaistu.


Kommentit

 1. Sinulla ei kyllä ole niille pyykkipojille muuta käyttöä kuin ehkä pyykin ripustelu. Minä taas leikin olevani niin henkistynyt, ettei ulkonäkö kiinnosta. Itsepetos toimii hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun meillä on kuivausrumpu ja ne harvat mitä en laita sinne, laitan henkariin.
   Ja naamarasvoja ja muita en tarvi - siinä kohtaa toimii itsepetos mullakin. Ajattelin sitä aikaa kun AM:ä alkaa ahistaa mun rypyt ;)

   Poista
 2. Joskus muistan käyneen niin että kun luulin et on lyhyet valot ja väläytin niin tuli takaisin väläys ja sitten olikin hetken pimeää;D
  Kerran eräs rekka väläytti sata salamaa kun ajelin pitkillä, meinasin ojaan mennä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, saa olla aika tarkkana :)

   Mulla puolestaan on itellä joskus valot päällä, mutta ei enää ketään kotona..... :D Sitt vaan odotetaan, että kohtaus menee ohi :)

   Poista
 3. Kuulemma se etanarasva on hyvä, mä en siedä etanoita oikein missään muodossa.

  Eikös Chaplinin jossain leffassa tehty juuri niin, että ylimäärä kerättiin niskaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisen neuleohjeen löysin:

   https://pujoliivi.blogspot.fi/2017/11/pollot.html

   Poista
  2. Mäkin olen kuullut, että se etanarasva olisi hyvä - mm. arpien hoidossa. Itse käytin Kelo-Cotea, joka on silikonipohjaista, ja se kyllä oli tehosi: sellainen "punainen makkara" katosi voiteen ansiosta tosi nopeasti: nyt arpea ei välttämättä edes näe, jos ei tiedä sen olevan olemassa.

   Tuollaista Chaplin leffaa en muistakaan, mutta ei huono, ei huono. Niskaanhan ne ylimääräiset hiuksetkin kerätään ;)

   Poista
  3. Leffa taisi olla 'Kuningas NewYorkissa'. Varsin hupaisa pätkä muutenkin, vanhempaa tuotantoa.

   Poista
  4. Ja tietysti tarkoitin, että siis Chaplinin viimeisiä elokuvia (enkä vanhempaa..) huooh.

   Poista
  5. Eiköhän se leffa löydy :D
   Nuo lapaset ON ihanat ❤❤❤❤❤

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)