Juu vai ei, ihanaa vai kamalaa?

Marjaanan blogista nappasin tämmöisen, hän oli löytänyt tämän Helmiltä. On kiva lukea näitä ja samalla pohti omia ajatuksia ja vastauksia. Aina oppii ystävistä lisää näiden kautta :D
Tässä jotain vanhaa ja uutta Pöllöstä :D :D


Kamalin ruoka:
Tähän kategoriaan löytyy kaksi ruokaa. Näitä jos on tarjolla, syön ennemmin pelkkää leipää vatsani niin täyteen, että varmasti pärjään. KESÄKEITTO JA KANAVIILLOKKI.  Ei vaan pysty eikä kykene.

Herkkuruoka: 
Tää on vaikea. Kaikki kanasta tehty on hyvää. Salaatit (ilman paprikaa mieluummin) on hyviä. Mutta varmaan ne lapsuudesta kumpuavat perunavelli, makaronivelli ja ihan ykkösenä imelletty perunalaattikko - mutta kun sitä ei saa enää ihan sitä just oikeena, niin..antaa olla :)

Kahviherkku, jolle sanon ei: Jos siinä ei ole sokeria, niin sanon ei. Sokeria olla pitää.

Kahviherkku, jolle sanon kyllä: Sokerinen, suklainen. Semmoinen mikä hyvää ja makeaa. Nam!

Telkkariohjelma, jota en katso: Mitään "paritusohjelmia", ohjelmia siitä kuinka rikkaat ja etuoikeutetut elävät yms. Kateellinen? Ehkä..

Telkkariohjelma, jonka katson:  Perjantai ja Akuutti (jos aihe kiinnostaa), ajankohtaisohjelmia, Isä Brown ja muita brittiläisiä sarjoja, hyviä elokuvia kuten äsken Mustesydämen, Criminal Mindsia siihen asti kun siinä oli Shemar Moore ;), Kova laki yms rikossarjoja, Top Gear, Autojen Ensiapu, Wheeler Dealers, Amerikan kovimmat keräilijät

Inhokkisää: Kostea ja kylmä, joka menee luihin ja ytimiin, mikä hytisyttää monta tuntia sisälle tulon jälkeenkin, vaikka vaihdat vaatteet ja puet päällesi koko vaatevaraston. Kunnon vesisadekin on parempi.

Lempparisää: Sopivan lämmin aurinkoinen sää. Ei liian kuuma ja paahteinen, mutta sellainen, että tarkenee kevyissä vaatteissa - ilman pipoa ;)

Kamalin musiikki: Räppi ja jazz ei uppoa. Vaikkakin saksofoni vie jalat alta, uuuuh. Muuten olen periaatteessa kaikkiruokainen. Kunhan laulaessa saa sanoissta selvää eikä laulaminen ole mitään "tuskaista huokailua"

Kamalin aika vuorokaudesta: Kun on saanut nukkua tarpeeksi, niin ei mitään väliä.

Paras aika vuorokaudesta: Iltamyöhä oikeastaan, siinä klo 22 jälkeen, kun telkasta joko tulee hyvä leffa tai sitten ei tule mitään ja saan kuunnella kuullokkeilla sitä "omaa" musiikkia - siis sen hetken musiikkia. Just nyt Peter Jöback ja Phantom of the Opera :)

Tästä menetän hermot: Hmm... on ryhmä ihmisiä joiden pitäisi yhdessä tehdä asioita, ottaa vastuu siitä, että asiat tulee tehtyä. Lopputulos on se, vain kaksi-kolme ihmistä huolehtivat siitä ja muut kyllä arvostelevat muiden tekemisiä ja sitten kun työ on tehty, ottavat kyllä kiitokset vastaan siinä missä nekin, jotka oikeasti ovat työn tehneet. Se saa mut näkemään punaista.

Tästä rauhoitun: Käsityöt, lukeminen, kirjoittaminen.

Huonoin mieliala: Levoton, saamaton, turhaan kiukkuinen, ärtynyt. Lisäksi haluaisin mielessäni "päästä eroon" muutamasta ihmisestä, koska he ovat selvästi "ottaneet eron" minusta.

Paras mieliala:  Se tunne, kun tunnet oikeasti omistavasi ystäviä <3
Juuri menneellä viikolla tunsin taas omistavani oikeita ystäviä: monien ystävällisten sanojen lisäksi sanojen lisäksi  minusta sanottiin todella kauniisti tuntemattomalle ihmiselle. Syvälle silmiin katsoen sain lahjan ystävältä 30 vuoden takaa. Minulle tuntematon ihminen lupasi auttaa Poikaa jouluna, jotta Poikaa pääsee katsomaan rakasta tyttöystäväänsä.

Kodin turhake: Lasketaanko kodin turhakkeikkeiksi mun käsityötarvikkeet? Niistä nimittäin löytyy paljon turhakkeita :) Ilmankin pärjäisin.
Ja sitten nuo liki 400 pöllöä. Ja erilaiset vanhat esineet, joilla ei ole käyttöä, ovat vaan koristeena :)

Paras tavara: Sohva. Läppäri, jossa spotify ja äänikirjoja, joita voin kuunnella samalla kun teen käsitöitä.  Ja yksi ihan ehdottomasti paras tavara talven tullessa: kuumavesipullo! Ihanasti lämmittää sängyn valmiiksi ennen nukkumaan menoa<3


Vaatteet jota en suostu laittamaan päälleni: Jakkupuku ei oikein ole mua varten. Eikä liian tiukat tietenkään. Voin pukeutua hameeseen ja pikkumustaankin, mutta varsinaista jakkupukua - juuei.

Vaatteet, joissa viihdyn: Kotona on tällä hetkellä ihan parasta flanellihousut :D Ihanan pehmeät ja lämpöiset. Ihmisten ilmoille lähden yleensä farkuissa ja t-paidassa tms. Jos ei "Pikelle" kelpaa, niin voi voi. Onneks ei kuljeta samoissa kaupoissa.

Haju, jota en kestä: Liikaa hajusteita.

Paras tuoksu: Luonto sateen jälkeen. Märkä asfaltti.

Kamalin luonteenpiirre ihmisellä: Toisen hyväksikäyttö, tavalla tai toisella. Epärehellisyys.

Mukavin luonteenpiirre: Aitous: ystävällinen, huomaavainen, rehellinen, empaattinen.


Ota mukaan, olisi kiva tietää lisää sinusta :D

Kommentit

 1. Tätä oli sekä kiva tehdä että lukea!
  Suloista sunnuntaita Pöllö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli - huomasin vaan, että omassani oli hirveästi kirjoitusvirheitä...

   Ihanaa sunnuntaita myös Sinulle Marjaana <3

   Poista
 2. Tuntui ihan kummalta alkaa lukeen kun niin moni asia oli just niinku mulla... kesäkeitto ja kanaviillokki, salaatit ilman paprikaa, räppi ja jazz, paritusohjelmat, lukeminen, kirjoittaminen, käsityöt... :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih - me ehkä tultaisiin hyvin juttuun keskenämme :D
   Olen kyllä käynyt kyläilemässä, mutta jälkien jättäminen on jäänyt...

   Ihanaa sunnuntaita sinnekin :D

   Poista
 3. Täälaisen on hieman hankalia mulle kun suurimpään osaan tulee vastaus tämä paitsi. Eli esim sun inhokki on kanaviillokki ja suosikki kaikki kanasta tehty=)
  Katsoin kerran satavuotisen jatsin historia -sarja ja vallan ihastuin kolkyt-luvun New Orleans jatsiin mutta noin yleisesti ottaen Jatsin kirous mua hirvittää ;) Räppi/hiphop ja sen sellainen kans ei ole mun musaa Paitsi;D Cypress Hillin espanjankielinen levy ja Mariska kolme hiptriphop -levyä, https://www.youtube.com/watch?v=3qECjTF5-Y8 tän biisin kertsi on todella upeaa sanoittamista.
  Toinen ongelma on "vastauksen lukitseminen", sitä kun saattaa mieli muuttua, es nuorempana jääkiekko oli hienoa, jalis tylsää, nyt jalis on maailman hienointa seurata ja jääkiekko väkivaltaista huullusurheilua.
  Onpas sulle kertynyt pöllöjä;DD täytyneen etsiä sinne seuraksi muita metsän eläimiä, tasapainon vuoksi=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah - huomasin itsekin tuon ristiriidan kanaviillokin ja kaiken kanasta tehdyn välillä. Mutta kanaviillokki on silti eri asia. Se on varmaan tehty jostain....kuolleesta-kuolleesta kanasta ;)
   Ja kieltämättä - Mariskalla on muutamia hyviä sanoituksia: Ukon laulu. Ja Suloinen myrkynkeittäjä. :)

   Poista
  2. Jep, se teki niiden hiphop-levyjen jälkeen pari iskelmää, viimeisin on taas näitä hiphoppeja. Mariskan nimihän pyrii vain elämässä jatkuvasti eli san. anna mari rahikainen tai mariska, fimansa nimi muuten on hauska, Jalat taivaassa Oy =) Vesalalla on Maailmanloppu Oy ;DD

   Poista
  3. Musiikistakaan en taida uskalla puhua tämän enempää :)

   Poista
  4. Toki uskaltaa, ilman uskallusta ei opi mitään. Älä nyt ota noita mun kommentteja muuta kuin hyvänä tilaisuutena oppia jotain uutta, en niitä ilkeilläkseni laita, se nyt vain sattuu olemaan alue josta tiedän ehkä eniten, enkä siitäkään juuri siis mitään;D

   Poista
  5. Ehei, en ota, älä pelkää :)
   Aina sanotaan, että mielipiteistä ei kannata kiistellä, muuta niistähän se vasta kannattaakin - mistäs muusta?
   Jos ollaan samaa mieltä, niin eihän siinä mitään kiistelemistä olekaan, pöh. Jos ollaan eri mieltä, niin sitten.... :D :D

   Poista
 4. Mutkin sait nauramaan yökötyskanaviilokilla ja herkkukanalla.
  Mukavaa Isänpäiväniltaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mutta kun .... :D Kanaviillokkia ei vaan saa hyväksi - se on varmaan tehty jostain muusta kuin kanasta? :D

   Mukavaa isänpäivän iltaa teillekin - käyhän kurkkaamassa spostisi!

   Poista
 5. Tämä täytyy jodkus tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä, jään jännityksellä odottamaan sinun vastauksia :D

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)