Herätyyys!!

Minä laiskiainen nukun useimpina aamuina kuin pieni possu yhdeksään asti, AM saattaa herätä jo aikaisemmin. Puhelimen kello herättää yhdeksältä ottamaan lääkkeet. Toki jos on johonkin menoa, niin olen tikkana pystyssä ja rupean valmistautumaan. Kuten tänä aamuna.

Kello herätti kahdeksalta, tarkoitus oli ehtiä yhdeksältä lähtevään bussiin, koska kymmeneltä oli aika työterveyteen. Auto ei ollut lämmittimessä ja pakkasta kuulemma saman verran kuin Siperiassa, telkkarin mukaan. Aamupalan syöminen heti herättyä ei oo ihan mun juttu, mutta olihan se syötävä, kun ei ollut ihan varma koska seuraavaksi saa ruokaa.
Olin menossa valittamaan silmääni, joka tosin oli jo oikeastaan parantunut. Muistin kuitenkin ihan viime tipassa, mikä oli vaivana ja jätin ripsivärin laittamatta :) Ettei tuu sanomista.. Mutta oikeasti, melkein viikon verran oli sellainen tunne yläluomen alla, kuin sinne olisi joutunut nonparelli tms. Ärsyttävä. Olisin halunnut lähetteen silmälääkärille.

No, Kello oli kymmentä vaille yhdeksän ja mulla oli vielä pyjama päällä - hups, nyt tulee kiire....vauhtia vauhtia - ja ei kun puhelin soi! Outo numero?? Ja eikun vastaamaan. Työterveydestä soitetaan. Juuri sen  lääkärin auto oli hajonnut moottoritielle ja hän odotti pakkasessa hinausautoa! Eli kaikki päivän ajat oli peruttu..Kiva. No, kiva että vastaanottovirkailija soitti just silloin kun mä olin ehtinyt ottaa pyjaman housut pois, eikä silloin, kun mä hytisen pysäkillä pipo vinossa menossa!

Vaihdoin siis kotivermeet päälle, petasin petin ja linnottauduin sohvan nurkkaan väkertämään käsitöitä - ei huono päivä ollenkaan!

Ystäväni Joensuusta siivoilee silloin tällöin kaappejaan ja jotain päätyy sitten mulle. Kuten esim. tämä.

                           
Pöllökortin pakkaspäivän piristykseksi! Kiitos ihana ystäväni!
Kirjekuoren avaaminen vaan oli vähän haasteellista, mutta se ilmeisesti oli tarkoituskin :)

Kommentit

 1. Minulla kävi parempi onni lääkärin suhteen, oli päässyt töihin asti tänä aamuna. Kuten oli tarkoituskin, sain lähetteen ortopedille. Sinne sitten kuulemaan tuomio ensi keskiviikkona. Saas nähdä, kuinka käy...
  Rauhaisaa iltaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti käy hyvin; pidän peukkua!
   Rauhallista perjantai-iltaa myös teille!

   Poista
 2. Vastaavaa kävi juuri äskettäin miehellenikin - vastaanottoaika peruuntui.
  Toivottavasti saat pian uuden ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teillä järjestyi uusi aika pian.
   Minä varmaan olisin saanut uuden ajan pian, mutta sanoin, että varsinainen vaiva on jo parantunut itsestään. Mutta täytyy kyllä huomenna soittaa uudestaan: äsken rupesi vasenta silmää kirvelemään ihan hirveästi, ihan yhtäkkiä ilman mitään syytä. Se meni kyllä ohi kun en koskenut siihen, kärsin vain ja annoin veden valua, mutta oli kyllä ikävä tunne. Jotain vikaa silmissäni on. Toivottavasti eivät kiellä käsitöiden tekemistä :(

   Poista
 3. Vanha tapetin jämä ja ohje origami kirjekuoreen, haastava yhdistelmä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Origamit - siinä kanssa yksi niistä "sitku" -asioista <3. Olen joskus kokeillut niitäkin, mutta pää on ollut aina vähän hatara. Niin paljon tekemistä, niin vähän aikaa. *huokaus*

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)