31 joulukuuta 2021

Hyvää Uutta Vuotta ja tervetuloa Pöllönkulmalle

🔥🔥🔥 Vuosi tuntuu päättyvän uskomattomaan poltteeseen - joudun varmaan nukkumaan seisaaltani. Taisin jo juoda aamukahvimaidonkin helpottaakseni oloani. Toivottavasti lääkärin määräämä lääke auttaa joskus ennen Nukkumatin tuloa, sillä Pöllönkulmasta ei löytynyt "kiellettyä" Rennietä ei sitten yhden yhtäkään. Vaikka en minä sitä olisi ottanut, katsellut vain, olisihan sekin auttanut... 

Niin, on se päivä vuodesta kun voisi ynnätä plussia ja miinuksia, tehtyjä ja tekemättömiä, pyyhkiä pois turhat ja turhuudet. 
Tehdä uudet lupaukset ja suunnitelmat ja etsiä jokaiselle suunnitelmalle sopiva muistikirja, johon kirjata suunnitelma ja tarvittaessa lista.  Itselläni on muistikirjat tietyille asioille jo valittuina. Listaihmisenä listat on jo päässä - vaikka ne sellaisenaan sieltä unohtuukin, mutta muistan kyllä, mitkä listat pitää tehdä ja mihin. 
Pyysin myös Pojalta kaksi uutta, tietynlaista muistikirjaa. 

"Tikusta asiaa" -päivitys. Mutta jotain täytyi keksiä, että pääsee vaihtamaan blogin nimen. Juu, olisi sen voinut vaihtaa ilman höpinöitäkin, mutta Pöllö nyt on tämmöinen. Höpsö.

Nimen muutokselle on syynsä. Sukkapuikoillakaan ei voi enää meloa. Myyntisirkkusten viimeisin reissutarina jäi kesken - saatan sen tässä joskus loppuun kirjoittaakin - mutta se joka tapauksessa jäi Myyntisirkkusten viimeiseksi reissuksi. Kuljettaja-Sirkkunen jatkaa vielä, mutta minun pestini loppui, ihan hyvässä yhteisymmärryksessä. Kaksi vuotta ilman tapahtumaa tekee tehtävänsä ja tulevan kesän tapahtuma on vielä avoin ja arvoitus. 

Pöllönkulmalla tulee varmastikin sattumaan ja tapahtumaan edelleenkin, ei uusi vuosi sitä miksikään muuta.

Polte ruokatorvessa helpotti, voinen siis mennä nukkumaan ihan normaalisti. Ette varmaan arvaa, millainen pussilakana mulla on?

Toivon kaikille koirakavereille raketitonta uutta vuotta - olen samaa mieltä usean kirjoittajan kanssa, että rakettien myynnin voisi lopettaa, turhaa touhua. 
Milleniumina ostettiin muutama raketti ja käytiin Pojan kanssa niitä ampumassa. Jo silloin jokaisen raketin kohdalla nuukaksi mieheksi kasvava poika laski, kuinka paljon rahaa paloi tuhkaksi taivaan tuuliin - toista kertaa ei raketteja tarvinnut ostaa. 

Tavataan vuonna 2022  

15 kommenttia:

 1. Silencio!! Jollain kielellä hiljaisuus siis, sellaista rakettipakkausta myydään. Alkaa jo hukkakin kyllästyä paukkeeseen mutta silloin tällöin taivaalle avautuva tähti, kukka tai muu muoto, sopii kyllä!! En missään nimessä kannata kaupungin uuden vuoden tulituksia, 150 000 - 200 000 euroa taivaalle kun köyhät kärvistelee leipäjonossa on vain tuhlausta.

  Pöllönkulma...hmm...hyvä nimi!! Pelkästään nimenvaihto on ihan sopiva asia postaukselle on postannut turhempiakin!!

  Hyvää Uutta vuotta, paljon listoja ja muistikirjoja (täytyypä muistaa kun niitä tulee vastaan...mut jos ei muista ostaa muistikirjaa niin jääkö kehään pyörimään? ;DD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä: turhat (minusta turhat) ilotulitukset ja valoshowt ja yms. voi aivan hyvin lopettaa, niin kauan kun maassa on asunnottomia ja muutoinkin leipäjonoissa jonottavia.
   Valoshowta voi katsella, kun katsoo ikkunasta ulos - näin vuoden ensimmäisenä päivänäkin on mitä upein valoshow ☀️

   Poista
  2. Lipsahti virhe, piti olla että: ihan sopiva aihe postaukselle, olen postannut...
   Siis minä, et sinä...

   Poista
  3. Heh - en edes tajunnut, nytkin meni hetki, ennen kuin meni perille :D

   Poista
 2. Onkin mielenkiintoista taas tämä kommentointi, kun taustalla näkyy muuta tekstiä, mutta läppäriä en viitsi avata. Hyvää tulevaa vuotta ja onnea uudelle nimelle. Minä palaan menneisiin ja tuleviin myöhemmin. Nyt pakkaillaan reppua. Mennään Koirapojan kanssa hotelliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta myös sinulle ja Koirapojalle - hotelliyö kuulostaa hienolta!

   Poista
 3. Lähiseudulla ei ole järjestettykään ku valoshow. Jos kaipaa pauketta, voi panna kattilan päähän ja hakata sitä kapustalla aina ku haluaa.
  Hienoa uutta vuotta Pöllönkulmalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RH - kellonajoista pidettiin kiinni eikä pauke ollut kova sittenkään. Lasten iloksi muutama raketti ja se oli siinä.

   Poista
 4. Pöllönkulman asukeille oikein hyvää uutta - paitsi riesalle ei ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana ❤️ Vielä vaikuttaa vuosi hyvältä, riesakin pysynyt poissa 😊

   Poista
 5. Loistakoot onni ja ilo tulevan vuonna yllesi, sieluusi lämmin liekki yhdessäolon ja toivon, rakkauden!!
  Aouuuuuuu, olen ulvonut, Sus' ;)

  VastaaPoista
 6. Hyvää uutta vuotta Pöllönkulmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laiskiainen - uusi vuosi ja uudet kujeet, molemmilla 😉

   Poista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)