Kaikkea sitä ;)

Vielä kaksi päivää, eiköhän auto siihen mennessä ole katsastettu, kun sen heti perjantaiaamuna yhdeksältä huoltoon vie ja pojat sitten sieltä katsastukseen.

Mutta on tässä kaupungissa olemisessa ollut hyötyäkin, muutakin kuin se suuhygienistillä käynti.

Eilen päästiin pikkutalomme rakennuspiirustusten kanssa tapaamaan asiantuntijaa, joka varmisti meille, että olimme katsoneet oikein: yksi seinä, jota olemme suunnitelleet purettavaksi, ei ole kantava. Kun puramme seinän, saamme ison makuuhuoneen ja talo pysyy silti hyvin kasassa.
Kummallekin jää oma ovi huoneeseen - oven kahvat meillä jo onkin. Arvaatteko millainen kahva mun oveen tulee 😉
Toisesta ovesta voisi loruilla tämän "ovi auki, tääll' on hauki"

Illalla kävin kirjaston lukupiirissä, vaikka en ollutkaan lukenut enkä kuunnellut vuorossa ollutta kirjaa (Emma Puikkonen: Lupaus). Oli kuitenkin mielenkiintoista kuunnella muiden mielenpiteitä kirjasta; meitä oli tällä kertaa aika paljon ja uusiakin kasvoja oli useita.
Uusi kirja on Kimmo Ohtosen Karhu.

Kun keskustelu oli jo käyty rohkaisin taas hurjan luontoni, kerroin Caran ja SusuPetalin vetämästä Krapusta ja pyysin anteeksi suurta egoani - mutta josko saisin lukea yhden oman Krapuni 😌 Sain luvan ja luin.
Kiitos tuosta kuuluu paljolti teille - te olette kannustaneet kirjoittamaan yleensäkin ja varsinkin Krapuista saamani palaute on innoittanut kirjoittamaan ja rohkaisi tuohon lukemiseen. Jännitti kyllä niin, että meinasi happi loppua puolessa välissä 😂
Tällaisen kukkakimpun sain ystävältä, kun lähdettiin lukupiiriin - ei oltu pitkään aikaan nähty.
Paperinaruista tehty. Paperinaruista, joita kerran talvella, vai koska lie, annoin hänelle ison kassillisen. Tässä olivat kuulemma viimeiset 💗 Ahkerasti hän on kukkia niistä tehnyt - olen iloinen, että nekin menivät käyttöön, enkä sittenkään heittänyt niitä roskikseen.

Ja kuten näette, kuvaa varten ei tosiaankaan ole tällä kertaa mitenkään stailattu meidän keittiön pöytää - jostain nimittäin luin siitä, oliko  täällä meidän "blogiringissä", kuinka kuvia varten suunnilleen tehdään remonttia asunnossa ennen kuvaamista 😉 Yhtä mukia vähän siirsin, mutta muuten on keittiönpöydän rojuläjä paikallaan. Noita läjiä on meillä vähän joka paikassa. Kukahan ne järjestelis?

Tänään on kässäkerho ja kun nyt kerran täällä kaupungissa olen, niin ajattelin mennä sinnekin - siellä on eri ihmisiä kuin eilisessä lukupiirissä, on kiva nähdä ystäviä joiden kanssa on monta vuotta viettänyt iltoja sukkia neuloen ja joita ei jatkossa näekään niin usein - kaikki tilaisuudet on nyt käytettävä hyväksi.

Tarkoittaa tietenkin myös sitä, että pitäisi käyttää tämä kaupungissaoloaika hyväksi myös sillä tavalla, että ottaa edes kaapin ja tavaran; astian, vaatteen, kirjan - minkä tahansa - kerrallaan, ja miettii oikein ajatuksella, että tarvitaanko me tätä vai ei. Vaan ei, tässähän minä taas istun höpöttelemässä joutavia.
Kommentit

 1. Olipas hienoa, että krapusi sai julkisuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - siinä samalla myös sinä ja SusuPetal :)

   Poista
 2. Kiva, että remontti onnistuu ja krapu sai huomiota :)

  Olen itse joskus kauan sitten tehnyt joulukortteja paperinaruista juuri tuolla tekniikalla. Kohta pitäisi taas aloitella niitäkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mummoni opetti mut tekemään tuollaisia kukkia/kukkakimppuja, mutta sitten yhtäkkiä olikin niin paljon kaikenlaisia askartelujuttuja, että narujutut jäi. Ja nyt on jääneet oikeastaan kaikki askarteluhommat :)
   Tai siis....on vähän toisenlaisia askarteluita ollut viime kuukausina :D

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)