19 huhtikuuta 2019

No on siihen vielä melkein kymppitonni

Mutta kun se nyt tuli mieleen, niin kirjoitan siitä nyt kuitenkin. Toivottavasti muistan sen itse sitten kun se on ajankohtaista. Muistuttakaan mua sitten, jooko?

Eli siis olen katsellut tuota laskuria ja sen lukema lähestyy uhkaavasti huikeaa tasalukua. Mun mielestä se on ihan mieletön luku, 100 000! SATA TUHATTA!
Siis juu, siihen on vielä matkaa se melkein 10 000 klikkausta, mutta tuohon nykyiseenkin lukemaan on  tultu ihan suit sait sukkelaan siitä mitä katsoin viimeksi ihan ajatuksella, niin... no en tiiä.
Vai laskeeko se mun omatkin käynnit täällä? Esim. jos huomaan kirjoitusvirheen ja käyn korjaamassa sen, niin onko se taas uusi käynti? 
No kohtahan se taas nähdään, kello on puoli yö ja viimeinen lääke on otettu, on taas pää sekaisin, joten kirjoitusvirheitä voi hyvinkin olla....  Koitan nyt kuitenkin pysytellä pois, etten itse sitä laskurin lukemaa kauheasti vääristelis.

Mutta pti täss muutakin kuin höpötellä. Että kun en ole hirveästi mitään arvontoja ja muita sellaisia järjestellyt, niin ajattelin, että oliskos nyt sitten mun vuoro järjestää semmoinen? Semmoin perinteinen: että se ken osuu piipahtamaan täällä lähimpänä sitä 100 000 lukemaa, niin saapi jonkun palkinnon?

Saa esittää toiveenkin palkinnosta, mutta se ei ole ihan varmaa, toteutetaanko toive 😂😂  Saatan palkita jollain ihan muullakin.
Eli muista blogeista tutulla tavalla, sen verran vain poiketen, että sinne VIIMEISIMPÄÄN PÄIVITYKSEEN lukema joka on mielestään lähinnä sitä 100 000:tta ja katsotaan sitten kuka on se joka osui lähimmäs.
Tai siis mielellään sinne viimeisimpään päivitykseen, mutta kunhan nyt johonkin käytte sen laittamassa, kyllä ne viestit mulle tulee 😍.

Kyselen osoitetta sitten, kun tiedän voittajan, jos ei osoitetta ole jo ennestään tiedossa.
Ja ei, en osallistu itse tähän kisaan, vaikka sitä lukemaa jollain keinoin onnistuisin lisäämäänkin. En minä oikein tiedä miten se toimii tai miten sen saisi olemaan omalta osaltaan toimimatta.

Yhdet villasukat piti tehdä tässä Ballerina-Rakennusmestarille, kun se meinasi viedä mun sukat. Ne kuluneet, nyppyynteet ja jo vähän hiutuneet. Onneksi lankaa vielä on myynnissä.
Ihanaa kun sukat on mieluisat: tyttö pisti sukat jalkaan heti. Epäilin ettei ne mahdu tennareihin, mutta tuli esittelemään nenän eteen: "Kyllä tämä sopii" - eikä ottanut sukkia pois jalasta kuin siksi aikaa kun kävi saunassa mummon kanssa 😍😍

20 kommenttia:

 1. Aika iso luku luvassa. Kävin lukemassa kaikki väliinjääneet postaukset. Sinulla on taito esittää tapahtumat kauniisti. Ja sinulle myös tapahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Repu :)
   Minusta kai voisi käyttää sitä vanhaa presidentillistä nimitystä "Se toinen tohelo" - onnistun aina jotenkin toheloitsemaan ainakin vähän. (Mietipä jos olisin töissä ja kulkisin ihan "vapaana" tuolla kylillä..." )
   Mitä sitten kirjoittamisen taitoon tulee - siihen voin vain kiittää ja kumartaa kauniista sanoistasi :)

   Poista
 2. Pöllöllä riittä juttuja luettavaksi :) eihän se mikään ihme ole että mittari raksuttaa kun meitä muita kovasti luetuttaa <3 Villasukat ovat elämän parhautta <3 Iloa pääsiäisenaikaan myös sinne sohvan toiseenkin nurkkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Onneli myös sinulle kauniista sanoista :)
   Villasukat tosiaan on elämän parhautta <3 Niin paljon villasukkia ei ihmisellä varmaan voi ollakaan, että niitä olisi liikaa :)
   Aurinkoa ja lämpöä teidänkin pääsiäiseen - minä odotan tuon partanaaman heräämistä ihan täpinöissäni, että päästäisiin lähtemään maalle pihan rapsutukseen :)

   Poista
 3. Ihanat villasukat, aurinkoa ja värikästä!

  Mukavaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SusuPetal :) On ne aikalailla pirteämmän väriset kuin ne mun omani, joita tyttö ihaili ja silitteli :D Mitä ei täti tekisi lasten vuoksi.. :D

   Mukavaa ja aurinkoista pääsiäistä sinullekin!

   Poista
 4. Jostain sieltä asetuksista voi laittaa niin, että se ei laske omia käyntejä.
  Nuo sateenkaarivillasukat onkin ihanat :) mieki oon tehny niitä parit, en vaan tiedä missä lienevät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RH, löysin sellaisen paikan, mutta en ole nyt ihan varma toimiiko se. Toivon niin. No toisaalta, nopeammin päästään tavoitteeseen - onhan siitä se hyöty, jos laskuri laskee mun omatkin käynnit :D

   Ja kiitos :) Toivottavasti sunkin sukat putkahtaa esiin jostain!

   Aurinkoista pääsiäistä!

   Poista
 5. Katsoin otsikkoa ja ihmettelin, että onko jostain rahasta kysymys :D

  Omia käyntejä lasketaan yksi per vrk, jos ei ole estänyt omien käyntien laskemista. Samoin yhdestä IP-osoitteesta vain yksi per vrk. Mutta kun nykyään on langattomia nettejä, niin niissä IP-osoite vaihtuu ja siitä silloin laksetaan jokainen käynti. Toisaalta olen huomannut bloggerin joskus sekoilevan noissa käyntilaskureissa, joten ihan eksaktia lukua ei ole olemassa. Sataatuhatta odotelessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kun olisikin rahaa, edes tuo kymppitonni, saati sitten satatuhatta - tulisi kyllä niin tarpeeseen just nyt :D
   Niin moni asia ratkeaisi ilman suurempia pohtimisia ja muiden jännityksessä pitämistä.

   Katellaan kuka osuu lähemmä sitä sataatuhatta - jos vaikka mulle ois lottovoitto tässä ootellessa?

   Poista
 6. Tilastot/yleiskatsaus/hallinnoi omien....
  Sieltä kun napsaa rastin ruutuun niin ei lakse sillä koneella eli siistä osoitteeste tehtyäjä käyntejä.

  Sukat on kohtuu reggae, tuijottaa tarpeeksi pitkään niin on ihan high! ja päässä soi No woman no cry...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä omalla koneellahan mä yleensä täällä blogissa käyn, eli nyt laskurin kai pitäis toimia.

   Ja toisaalta, jos ei toimi, sitä nopeammin päästään tavoitteeseen!

   No-wou man no cry.. ;)

   Poista
 7. Nuo sukat on kyllä kauniit <3

  VastaaPoista
 8. Kauniit sukat, ja sä jo saitkin ohjeet miten ne omat käynnit saa pois tilastoista. 100 000 on huima luku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana :)
   Katsotaan miten laskuri toimii, mä kun olen tosiaan en-edes-aika vaan tosi kädetön näissä jutuissa :D

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos Arkeilija :)
   Tykkään niistä itsekin, mutta kun on niin paljon sukkia, niin pitää valita joka päivälle eri sukat ;)

   Poista
 10. Tunne, kun oma tekemä ilahduttaa ja pääsee käyttöön. Sen tunteen, sen ilon, kunpa saisi talteen ja saahan sen, sydämeen. Kauniit sukat, ymmärrän neitosen ilon. Hyvää pääsiäsviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta! Itselle tuli niin hyvä mieli, kun A-noppi piti joululahjaksi tekemiäni sukkia loppuun asti lähes yötä päivää. Jättäessämme hänelle jäähyväiset, jätin sukat arkun jalkopäähän hänen jalkojaan lämmittämään, kun tiesin niiden olleen hänelle rakkaat ja tärkeät.

   Nyt tiedän pienen tytön nauttivan sukistaan, kun mummolan vanhassa talossa on vähän viileät lattiat - ja kotonaan on tottunut kokolattiamattoihin :)

   Aurinkoisia pääsiäispyhiä - niitä on vielä jäljellä :D

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)