08 tammikuuta 2019

Pöllö karkaa kylille - Myyntisirkkusten seikkailut 2019 alkaa :)

Huomenna lähden käymään Isolla Kirkolla. Aloitellaan pikkuhiljaa suunnittelemaan Myyntisirkkusten seikkailuja 2019, käydään oikein businessneuvottelussakin. Katsotaan kuinka meidän käy.

Mietin, että olisinko peräti sunnuntaihin asti vai tulisinko jo lauantaina kotiin. AM sanoi, että saisin tulla jo aikaisemmin kotiin 💗

Olen ollut melkein reipas.

Tein valmiiksi sen kaksi vuotta vaivanneen kirjonnan siihen ystävän suvun kastemekkoon. Ja sen hys-hys -käsityön.
Olen tehnyt matkakorvaushakemuksen KELAan. Edellinen oli "käsitelty" - missään ei vaan ollut mitään sen kummempaa päätöstä. Se oli käsitelty siksi, kun en ollut antanut lisätietoja pyydetyssä ajassa. Katsotaan mitä nyt tapahtuu.

Olen tehnyt JÄLLEEN kerran uuden tk-eläkehakemuksen. Pitäkää kiltit peukkuja! Josko nyt vihdoin tärppäisi, jospa tuolla irtisanomisella olisi joku vaikutus asiaan. 

Olen miettinyt, missä me voisimme porukalla tavata. Siis tämä meidän hieno blogiporukka. Yksi idea on, täytyy vähän kysellä... Olisiko teillä kiinnostusta ja innostusta tapaamiseen ja tutustumiseen ihan porukalla? Vai haluatteko edelleenkin pysytellä tuntemattomina?

Vaan nyt suljen nokkani ja palaan blogin ääreen ensi viikolla - toivottavasti ei ihan kauheasti ollut kirjoitusvirheitä, kello on kuitenkin juuri ja juuri yli puolen yön.

12 kommenttia:

 1. Piän peukkuja ja varpaitakin!!!

  VastaaPoista
 2. Pidän peukkuja pystyssä eläkkeen suhteen, kyllä se nyt täytyy jo sinulle napsahtaa! Tiedän kokemuksesta miten p****maista sitä on odottaa, mutta ilo on suuri kun sitten tapahtuu.

  Muistelin kaiholla 80-90 luvun taitteen Suomi meloo - kokemuksiani, kun kerroit viime kesän seikkailuistasi, kaivoin vanhat kuvat esiin. Miten olin niin nuoren näköinen silloin :D :D

  VastaaPoista
 3. Olisihan se kiva nähdä muitakin bloggajia, mutta riippuu paikasta. Mä olen huono lähtemään Helsingistä kauemmas :P

  Onnea matkaan Kelaan.

  VastaaPoista
 4. Eikös me juuri päästy edellinen melonta loppuun ja uutta pukkaa. olet kyllä aktiivinen.
  Miten olis se Oodi? Minulla on huominen iltapäivä ja perjantai aamupäivä varattu, mutta muuta ei toistaiseksi ole. Ellei joku mummoilu yllätä.

  VastaaPoista
 5. Hengessä mukana. Nuo hakemusten tekemiset saavat verenpaineen kyllä kohoamaan, mutta kyllä se lopulta napsahtaa se toivottu lopputulos!

  VastaaPoista
 6. Peukkulat kelalle tai siis hakemuksen läpi menemiselle ;) Samaa mieltä blogitapaamisesta kuin Puskissa, olen hävyttömän laiska vapaa-ajalla :D

  VastaaPoista
 7. Peukut ja varpaat pystyssä täälläkin. Onneksi onnistuu liikkuminen varpaat sykkyrälläkin.
  Treffit kiinnostaa aina. Se on sitten toinen juttu, miten minun onnistuu saapua paikanpäälle.

  VastaaPoista
 8. Sama juttu, peukut, varpaat ja kaikki mahdolliset pystyssä <3

  Tapaaminen kiinnostaa, mutta aina on mulla tää kuopusdilemma - jollei sitten satu olemaan isällään - tai sitten rahadilemma, mutta katsotaan! Ihana idea!

  VastaaPoista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)