09 marraskuuta 2018

Onnea meille Possumunkki!


Meillä oli Possumunkin kanssa eilen merkkipäivä, mutta Lemmenladun huumassa melkein unohdin sen - muistin vasta illalla myöhään.

On niin tärkeä päivä, että ansaitsee oman päivityksensä:  8.11.2011 Possumunkki kävi ensimmäisen kerran jättämässä kommentin mun blogiin, se oli silloin Vuodatuksen puolella. Seitsemän vuotta! (Toivottavasti meille ei nyt tule sitä seitsemän vuoden kriisiä?) 

Oltiin samalla aaltopituudella alusta alkaen ja tämä blogiystävyys on jatkunut kaikki nämä vuodet.
Kiitos Possu - meillä on ollut mukavaa nämä vuodet, ja syvällisiäkin ajatuksia on välillä vaihdettu.

Kukkia ei ole nyt lähettää, mutta tässä on kokoelma kaikkien teidän blogiystävien lähettämiä kortteja koristamassa tuota meidän työhuoneen ovea.

Ehkäpä löydän vielä lisääkin merkkipäiviä- kaikki te ansaitsisitte oman merkkipäivänne 😍

20 kommenttia:

 1. <3 Onnea on seilata aalloilla mutta vieläkin onnekkaampaa on istua samalla aallolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniisti sanottu :)
   Ja ihana kun olen saanut sinutkin samalle aallolle - toivottavasti jaksat istua tällä keinuvalla aallolla meidän kanssa <3

   Poista
  2. Kirjainalloilla sanamyrskyssä ...voi tarttua hyvään juttuun ja hihitellä yhdessä..mikäs sen mukavempaa :)

   Poista
  3. Näillä aalloilla on syytä olla kelluntaliivit mukana ja pitää melasta tiukasti kiinni - joskus jutut voi keinuttaa kovastikin ;)

   Poista
  4. ....onneksi liivit löytyy... ainiin, ne olikin kelluntaliivit mitä piti olla...hmm ;)

   Poista
  5. Toisaalta... tärkeintä, että on ees jotkut liivit...jossain ;)

   Poista
 2. Ohoh! Kylläpäs aika rientää. Possu on niin keskittyny oottamaan vain tilipäivää, ettei muita merkkipäiviä muistakaan, mutta nyt otti ison palan suklaata juhlan kunniaksi ;) Suklaata kaakaon kera, mikä iltapala!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulosti hyvältä - minäkin sain AM:ltä ison palan piparkakkuvalkosuklaata jolla herkuttelin juhlapäivän kunniaksi! (Ja eilen söin suklaakuorrutetun suklaamuffinsin, Äiti tarjosi, oli muuten TOSI hyvää...)

   Poista
  2. Possun herkuttelu on nyt menny ihan överiks. Pöllö sais käydä possun blogissa vähän pitämässä jöötä. Ottaa vaikka sen risun mukaan.

   ...Possu meneekin nyt sitä ennen keittämään pullakahvit...

   Poista
  3. Nyt on Pöllön huono pitää jöötä, kun herkutteli itse eilen... Pussillinen karkkia ja AM:n kanssa yhdessä kaksi pussillista keksipalloja/pallokeksejä...
   Tosin äsken söin ihan vaan nakkisoppaa - porkkanat jätin kattilaan :)

   Poista
  4. Ollaan siis kumpiki samassa veneessä, jöön tarpeessa ;D

   Poista
  5. Totta tosiaan ollaan :D Risua molemmille

   Poista
 3. Onnea! Enpä ole hoksannut laittaa ylös ihmisten ensikommenttien päivämääriä, oon semmonen ajelehtija. Muutama hyvin tärkeä blogiystävä kyllä on. Sosiaalisemmat ihmiset ei ymmärrä, miten tärkeäksi joku "nettituttu" voi muodostua...

  Aika kyllä menee niin lujaa, että en ees tajunnu isänpäivän olevan nyt viikonloppuna. En oo vuosikausiin unohtanu lähettää isälle korttia, mutta nyt unohdin, ja hävettää. Soitan sille sen sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo päivämäärä tuli eteen, kun etsin erästä toista tietoa, jonka muistin blogiini kirjoittaneeni - sitä en löytänyt, mutta utelias nokkani kävi kurkkimassa, ketkä ovat aikanaan kirjoituksiani kommentoineet.

   Ja niin kuin aiemmin kirjoitin; "Hän, ken sanoo, ettei netin kautta voi saada oikeita ystäviä, on väärässä." Myös netin kautta saadut ja netissä olevat ystävät voivat olla oikeita ja hyviä ystäviä - tämä meidän piirimme on minusta osoittanut sen. Vaikka mekään emme ole tavanneet, niin pidän meitä ystävinä - tärkeä olet ainakin. Olen oppinut sinulta paljon; ihan konkreettisia asioita, mutta myös ajatusmaailma on saanut uusia ulottuvuuksia :)

   Luulen, että isäsi ilahtuu äänesi kuulemisesta ehkä jopa enemmän kuin kortista. Voithan lähettää kortin muuten vain ja ilahduttaa sillä tavalla isääsi toisen kerran <3

   Poista
  2. Hyvä ajatus; lähetän sille "muuten vain"-kortin soiton lisäksi :) Ei siitä nyt kauaa oo kun soitin viimeks, mutta onpahan kerrankin syy soittaa!

   Poista
 4. Hassua kyllä, muistan kun Possumunkki tuli vuodatukseen. Aloin seurata sattumalta ja muistan Possumunkin kommentin, jossa kerrottiin sen olevan vuodatuksessa ensimmäinen. Kaikkea sitä muistaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho. Mä en ees muista koska aloittanu ja kuka eka kommentoija.

   Poista
  2. Kaikkea sitä muistattekin :)

   Olin silloin kuusi vuotta sitten sen muutaman kuukauden pois ja ihana Possumunkki laittoi sähköpostia ja kysyi mitä on tapahtunut ja mihin olen kadonnut, kun ei musta ole kuulunut pitkään aikaan mitään <3 Viestin olen tallentanut Tärkeät -kansioon.
   Ja sillä aikaa kun olin olin "poissa" oli Vuodatus hävittänyt kaikki kuvat päivityksistä - nyt on jännä lukea omia päivityksiään ja miettiä samalla, että mikähän kuva tuossakin on ollut.... :D

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)