Loppuvuoden haasteet 2018 - päivä 17

Tavaroiden poisto jatkuu, vaikka jälkijunassa tulenkin. Te kaikki muut olette vissiin päässeet jo projektin loppuun, ja ihan kunnialla? 

Muhun on iskenyt jonkinlainen syys-laiskimus - edelliseen päivitykseen viitateen liittyy Riesaan ja kaikkeen mahdolliseen mitä se vaan voi tuoda mukanaan. Vaikka kuinka yritän olla reipas ja raahata itseäni tuosta ovesta ulos, niin ainoa mihin tunnun kykevän, on raahautuminen sänky-sohva-sänky-sohva -väli. Ärrrrrsyttää. 
No, huomenna on pakko raahautua sinne optikolle kuuntelemaan, että paljonko niille kehyksille jääkään sitten hintaa, kun niihin vielä laitetaan linssit. Odotan innolla, että saan esitellä ne lasit teille, sillä nämä vanhat on oikeastaan aika "tylsät" - kun kyse on minusta 😉 Ihan kivat nämäkin on, joskus on hyvä olla jotain hillittyä, vai mitä? 

Tämmöiset siistit ja hillityt lasit on nyt. Kaksitehot. Ikä tekee tehtävänsä. Huokaus. 

Nämäkin voi varmaan sitten "loppukuusta" laittaa poistettavien listalle? Tai ne näitä edeltävät? Tai sitä edeltävät, nekin taitaa vielä olla jossain jemmassa... 

Mutta varsinainen poistettavien lista on seuraavanlainen:

1.-2. - kahdet ulkoiluhousut saivat uuden kodin, kolmannet odottaa vielä päätöstä, joten niitä ei lasketa
3. - rikkinäinen pieni kylmälaukku ja jotain pientä härpäkettä lähti roskiin
4. - istuinpehmuste, käytin kajakissa. Istuinpehmusteita ja -lämmikkeitä löytyi kaapista NELJÄ...
5.-6. - kahdet melonta-/uintitossut

7. - vedenpitävät säärystimet, esim. kosteassa metsässä kulkemiseen. KÄYTTÄMÄTTÖMÄT.

Nämä olen ostanut silloin kun veri ja mieli veti enemmänkin metsään, mutta kun pohkeet ovat niin paksut, niin nämäpä ei menneetkään mulle 😔 Kätevät ovat; on remmi kengän alle ja vielä pieni koukku jolla säärystimet saa edestä kiinni vaikkapa vaelluskengän nauhoihin - pysyy siis varmasti paikallaan.
Ei haittaa aamukaste eikä sateen jälkeinen kostea metsä, ei kastu housunlahkeet näiden kanssa. 
(Oliko tarpeeksi hyvä myyntipuhe?)

8. - sininen pikkureppu 
Reppuun mahtuu just päivän eväät ja tarpeelliset tavarat (jos ei oo kovin suuriruokainen 😉😉 - voin antaa tarkempia mittoja, jos joku on kiinnostunut tästä). 
 
 

Ja vielä retkeilijälle 

9. - lusikka-haarukka- (veitsi) hässäkkä


10. - vaaleanpunainen parkkikiekko meni roskiin, se kun on ajoluvattomalle tarpeeton..

11.-16. Kerman Saven Heinä -mukeja 6 kpl
17. Kerman Saven Heinä kermakkoTämmöisiä tarpeettomia tavaroita tälle 17. päivälle. 
"Retkeilytarvikekaappi" on nyt siivottu, lopputuloksena mm. se, että AM sai oman kuivasäkkinsä takaisin. Olen pitänyt sitä monta vuotta, kuljettaen siinä makuupussiani niillä muutamilla reissuilla, joilla makuupussia on tarvittu. 
Nyt löytyi omistakin tavaroita tarpeeksi iso kuivasäkki, johon sain makuupussini ahdettua ja AM sai omansa, A-nopiltaan (siis Äitirakkaaltani) lahjaksi saamansa säkin vuosien jälkeen takaisin. Kaikenlaista muutakin "unohdettua" kaapin muovilaatikoista löytyi, kuten neljä rullaa vessapaperia. Retkellä pitää aina olla vessapaperia! 
Nyt tiedän, että jos kotona loppuu vessapaperi, voin hätätapauksessa lainata sitä retkeilytarvikkeista. Tai jos curry tai paprikajauhe loppuu, niin niitäkin löytyy... 

Kaappien siivoaminen on oikeastaan hauskaa ja mielenkiintoista, vai mitä? Tekee löytöjä, löytää paljon sellaista tavaraa, jonka olemassa olosta ei ollut enää hajuakaan 😂😂

Kommentit

 1. Mun projekti on huimasta alusta huolimatta vähän vaiheessa. Iski se syyslaiskuus joka ulottuu kaikille elämän alueille. Jos jostain sais puhtia niin sitten jatkan kyllä ;-)

  Mukavaa viikonvaihdetta Pöllö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tää ei ole mitään pakollista, vaan ihan vapaaehtoista, sen mukaan miten itsellä on voimia ja aikaa.

   Kiitos samoin, mukavaa viikonloppua Marjaana <3

   Poista
 2. Mullakin vaiheessa. Eilen oli roskispäivä, sain jotain vietyä pois. Mutta miehän en stressaakaan siitä...

  Tuollaiset säärystimet olis kätevät, mutta mullakin on paksut jalat, että ei sitten. Maailma on tehty laihoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, ei tästä hommasta mitään stressiä oteta. Kaappi kerrallaan, nurkka kerrallaan (meidän työhuoneessa = entinen Pojan huone) ja niitä riittää.
   Kässäkerholaisillekin ehdotin "lankakirppistä", kaikilla kun on kaapit täynnä lankoja joista ei varmana tule ikinä tehtyä mitään... Idea otettiin vastaan ilolla :)

   Maailma tosiaan on tehty laihoille - vaikka joskus olen ollut ns. normaalipainoinen, niin esim. pohkeet mulla on olleet aina paksut.
   Mä voin kyllä mitata minkä kokoiset noi säärystimet on.

   Poista
 3. Noi rillit on ihan hyvät, heitä niitä vanhemmat kiertoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ehkä mä aloitan sieltä vanhemmasta päästä :)

   Poista
 4. Noista Kermansaven astioista voisin olla kiinnostunut. Meilläkin on noita mukeja, kermakkoa en ole tainnut koskaan nähdäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän kuulostaa kivalta, viestitellään niistä sähköpostilla tai WhatsAppilla tarkemmin. Nehän kulkisi mukavasti samalla kyydillä kuin askartelutarvikkeetkin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)