04 lokakuuta 2018

Loppuvuoden haasteet 2018 - päivä 16

No niin, poistettuja tavaroita on taas saatu kasaan, osa on jo lähtenyt etiäpäin tai on lähdössä (roskikseen/kierrätykseen). Tämän jälkeen jää vielä 13 päivää. Multa on kummasti jo hävinnyt tavaraa - astioita joita olisin laittanut tähän projektiin, mutta en löydä niitä enää mistään. Olenkohan antanut ne jollekin joskus aikaisemmin. En ymmärrä. Tai sitten ne on yläkaapissa ja sinne en yksin kiipeä. Tai kiipeä ollenkaan. Se on AM:n hommaa. 

Enkä varsinkaan nyt, kun Riesa on kiusannut koko 1,5 viikkoa - pelottelee: tulen, en tule, tulen. Ärsyttävä. Tulis sitten kunnolla ja jättäis rauhaan. Soitin tänään epihoitajalle ja hän jätti tiedot mun oman lääkärin sijaiselle. Sanoi, että ko. lääkäri on kovin perusteellinen ja haluaa varmasti tutustua mun tapaukseen tarkasti ennen mitään päätöksiä yms. Tuli kyllä aika turvallinen olo - muutenkin kun tunnen olevani turvallisissa käsissä tuolla omassa sairaalassa. Niin kuin olin Kuopiossakin.

Tämähän ei nyt siis liittynyt millään tavalla tähän tavaroiden hävittämiseen, mutta koska aina pitää olla selitys sille, miksi on jättänyt jotain tekemättä, niin tuossa selitys.

Mutta kiertoon on lähtenyt:

1.  3D askartelukuvia
2.  valokuva-albumi (tyhjä, valokuvat ei kuulu "hintaan)
3.  purkillinen pääsiäismunista saatuja pikkuleluja (nämä lähti mummun mukaan, osa taitaa piiloutua mummun matkalaukkuun 😉)
4. "paljasjalkatossut" roskiin (pohjat kuluneet)
5.  pahvitarjotin; tästä voi itse koristella sellaisen tarjottimen kuin haluaa: piirtää, maalata tms
6.  askarteluhuopaa (ruskea, vihreä, punainen)
7.  kuviollista askartelukartonkia
8.  piippurasseja askarteluun (vaaleanpunainen, vihreä)
9. 3 kpl neulottuja kaulaliinoja

10. - 12. neulottuja kaulaliinoja
(tummemman ja vaalean ruskeat huivit ovat n. suoria huivia)
Punainen huivi on sen verran "lyhyt", ettei sitä saa pyöräytettyä kahteen kertaan ainakaan aikuisen pään yli, vaan on jätettävä kaulaan kuvan tavalla.
13.  mustat matalakorkoiset sandaalit koko 40
Kantalaput kuluneet, mutta muuten siistissä kunnossa.

14. valkoiset matalat sandaalit koko 40
Lähes käyttämättömät, ainakin pohjan perusteella.
Tykkäisin kyllä, mutta kun mun jalka on niin leveä ja paksu, että ahistaa.

15.  musta, ohut neulepipo "energiaa!" 
Käyttämätön.16. Ja viimeisenä hyvin palvellut vanha vedenkeitin, joka viedään jollain kauppareissulla johonkin kodinkoneliikkeeseen kierrätettäväksi.

Siinä oli 16. päivän saldo. Vielä riittää.....
6 kommenttia:

 1. Yksi miehen tädeistä menehtyi juuri siten, että oli kiivennyt etsimään jotain yläkaapista ja keittiöjakkara petti alta sillä seurauksella, että täti kaatuessaan löi päänsä työtasoon. Tytär löysi muutaman päivän päästä. Ei ehkä niitä asioita, joita haluaa läheistensä löytävän :(

  Mutta kiva, että olet saanut tavaraa pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ei todellakaan niitä tilanteita, joista haluaa läheisensä löytyvän :(
   Meillä on sellaiset alumiinitikkaat - aiemmin oli vähän heppoisemmat ja AM kiipesi vaihtamaan olohuoneen kattolampun lamppua, kun se petti, siis petti, hänen altaan! Jotenkin kummasti sen jalat luisti parketilla ja hän tuli tömähtäen alas. Säikähdin ihan kamalasti - hänellä on molemmat olkapäät leikattu joskus vuosia sitten; miten niiden kävi? Painoa niin paljon, että en minä häntä nostaisi. Tikkaat jossain siellä sotkeentuneena jalkoihin. En uskaltanut puhua yhtään mitään, odotin vain, että hän sanoo, mitä teen ja mihin kosken, ennen kuin edes yritän auttaa.
   No, ei siitä onneksi jäänyt muuta kuin syvät naarmut jo valmiiksi kuluneeseen lattiaan. Ovat tässä "mun sohvan" edessä, joten muista tapahtuman oikeastaan päivittäin...

   Ja itse...olen kerran "hypännyt" pelkkä yöpaita päällä keittiöjakkaralta lattialle... Luulin astuvani portaalle, mutta astuin väärälle puolelle... Loput voit kuvitella :) Teki ihan pahuksen kipeetä ja läjäys oli kamala :D

   Poista
  2. Nuo metallitikkaat on kyllä pahat, mä yleensä seison varmistamassa jos mies niillä kiipeilee.Ja keittiöjakkaralta mäkin olen astunut ohi, se on inhottavaa.

   Poista
  3. Mä olen myös yleensä varmistamassa kun joku niillä tikkailla seisoo, vaikka en mä tiedä onko musta juurikaan apua, jos jotain tapahtuuu.

   Poista
 2. Suurin osa tapaturmista tapahtuu kotona eli oma koti on vaarallinen paikka.
  Minä otan mielelläni askartelujutut jo edellisten matskujen mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne sanoo ja se on totta, iso osa isoista ja pienistä tapaturmista sattuu kotona.

   Täytyy vaihtaa isompi kassi noille askartelutarvikkeille, mutta laitetaan nuo muiden mukaan :)

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)