"Kell' onni on, se onnen kätkeköön"

Minä en usko tuohon sananlaskuun ja siksi aina kerron ja jaan kaikki iloiset asiat perheen, läheisten ja ystävien kanssa.
Ja niin kuin olen sanonut, olette te blogiystävät joita en ole koskaan tavannut, yhtä tärkeitä ystäviä kuin ne ystävät, joita tapaan milloin missäkin yhteydessä.

Tässä taannoin kerroin, ainakin muistaakseni :), että asiat alkavat vihdoinkin järjestyä, avustaja-asiakin on kunnossa, työsopimus on allekirjoitettu ja tänään tiistaina oli tarkoitus käydä lenkillä ensimmäisen kerran.

Istuin tavalliseen tapaani sohvan nurkassa syömässä aamupalaa ja lukemassa aamuvarhain kirjoitettuja blogeja, kelloa vilkuillen. Vielä on reilu tunti aikaa... Sitten kännykkä ilmoittaa saapuneesta tekstiviestistä. "Ilmoittaa varmaan jostain saapuneesta e-laskusta, kännykkä tai laajakaistalasku varmaan"

No ei. Henkilö, jonka kanssa olin tehnyt työsopimuksen avustajan tehtävistä, ilmoitti että hän peruu/purkaa tekemämme työsopimuksen. Hän on saanut paremman sopimuksen, minulla on tarjota tunteja liian vähän.

Juuri kun olin siinä uskossa, että asiat alkaisivat vihdoinkin järjestyä, niin... lällällällää, älä kuvittelekaan. Näpäytetäänpä vähän nenälle, ettet vaan taas kuvittele itsestäsi liikoja. Tuli vähän sellainen olo..

Eihän tässä siis mitään, uusi kierros, uuden avustajan etsintään, kai jostain joku löytyy :)

Mutta ihana SNY-parini, SNY-Peikkonen ilahdutti viestillään; hän kirjoitti aikaisempaan päivitykseeni kommentin, että uusi paketti on jo rekisteröity meidän postikeskuksessa - siis ihan pian minulla! Kiitos <3

Ja tänään on käsityökerhokin. Jos vaikka sitä ennen ehtisin sinne kirjastoautolle...Kommentit

 1. Äh, onpa tylsää, ja vielä tekstarilla. Ymmärrän, että tuollaisen ilmoittaminen on hankalaa, mutta sen verran pitäisi naisessakin olla munaa, että edes soittaisi. Grrr!

  Voimia, ystävä rakas, paistaa se päivä ... ja kaikki muut latteudet <3
  ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä ihana <3 - usko tai älä mutta tässä välissä, siitäkin huolimatta, että mulle taas jo ehti sattua ja tapahtuakin...(olin lähdössä kirjastoautolle tuntia liian aikaisin...), niin näyttäisi siltä, että asiat järjestyy kuin järjestyykin :D

   Itsekin usein solvaan somea, mutta tänään sen voima nähtiin:
   kirjoitin aamulla kiukuspäissäni jotenkin näin "kiroilisin jos kehtaisin". Sain paljon sympatiaa ja kehotuksia antaa mennä vaan :D Sieltä sitten bongasin yhden kaverin, joka tekee avustajan hommia ja jolle oli tätä asiaa viime viikolla hehkuttanut. Avauduin hänelle ja miten kävikään: JOS hyvin käy, niin asia järjestyy hänen kauttaan ja ensi viikolla asiat lähtee taas rullaamaan.
   Asioilla ON tapana järjestyä - minä uskon niin :D :D

   Poista
  2. No toivotaan tosiaan, että järjestyvät ;-)

   Poista
 2. Voi ei! Minäkin olin niin hyvillään siitä avustajastasi! Työsopimuksen peruminen tekstarilla on kyllä aika mautonta, mutta niin nykyaikaa. Jos et niin kaukana asuisi niin tulisin lenkkikaveriksesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinä toinen ihana <3

   Mutta kuten Marjaanalle tuossa kerroin - asioilla ON tapana järjestyä ja nyt pidetään peukkuja, että tämäkin asia järjestyy.

   Vesi muuten virkisti niitä ohranoraita, olivat päässeet kuivahtamaan ;) Voikohan niitä leikata?

   Poista
  2. Voi leikata =) itsellä tänä vuonna vähän topakammat oraat, kun ei oo pääsiäisruohoa tai -ohraa vaan pääsiäismaissia kasvamassa.

   Poista
  3. Pääsiäismaissia? No enpä ole koskaan kuullutkaan pääsiäismaissista :)

   Arvaas mitä ihailin äsken :D :D

   Poista
  4. Viime keväänä innostuin versottamisesta.Siinä huumassa ostin ISON pussillisen popcornia-sellaista vanhanaikaista kattilassa tehtävää. No eihän niitä laihoja voinut syödä! Kuin olisi sokeria syönyt, miten "ruoho" voikin olla niin imelää?! Yöks! Niitä jyviä on tuo minun "pääsiäismaissini". Ja se kysymyksesi... olisitko paketin hakenut?

   Poista
  5. Viime keväänä innostuin versottamisesta.Siinä huumassa ostin ISON pussillisen popcornia-sellaista vanhanaikaista kattilassa tehtävää. No eihän niitä laihoja voinut syödä! Kuin olisi sokeria syönyt, miten "ruoho" voikin olla niin imelää?! Yöks! Niitä jyviä on tuo minun "pääsiäismaissini". Ja se kysymyksesi... olisitko paketin hakenut?

   Poista
  6. Kyllä vain, pienten kommellusten jälkeen - tietenkin :) Nyt on paketti purettu, päivitys siitä vähän myöhemmin ;)

   En kyllä olisi uskonut, että popcornin jyvät itää?? Kaikkea kanssa mun vanhat korvani kuulee ja silmäni lukee :D

   Poista
 3. Asiat järjestyy, kannattaa kitistä julkisesti, auttaa karmaa hakeutumaan oikeisiin paikkoihin. Pöllöilemisiin=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidä tassuja ristissä, että asiat järjestyy!

   Ystävät on hyvä asia - ne jopa kiroilee sun puolesta, kun on oikein tarvis :D

   Poista
 4. Hieno juttu, että asia näyttää ratkeavan nopsaan. Asioilla on tapana lutviutua ja toisaalta oli ehkä tuo karma tosiaan on parempi näin.

  Tsemppii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti asiat tosiaan kääntyy parhain päin näin.

   Poista
 5. Törkeä tyyppi. Varmaan suojelusenkelisi järjesti asian niin, että pääsit hänestä eroon. Saat paremman tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tekstiviesti-ilmoitus on tällä hetkellä se mikä ärsyttää se eniten, muuten jo helpottaa. Itse kun on oppinut, että ikävätkin asiat hoidetaan joko kasvotusten tai puhelimitse.
   Mutta asiat varmasti selviävät, luotan siihen :D

   Poista
 6. Onpa kurjaa! Ja kuten Repu tuossa edellä jo sanoikin, varmaan parempikin, ettei tekstari- tiina tule sinun avustajaksesi. Ansaitset parempaa ja saatkin paremman avustajan. Joko on uusi avustaja löytynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi avustaja on "työn alla"; selviää varmaan ensi viikolla.
   Yksi ystävä ja hänen miniänsä tekee avustajan hommia ja tää mun ystävä sanoi, että mun tunnit ja työ muutenkin voisi olla juuri sopivia tälle hänen miniälleen. Selvitellään asiaa pääsiäisenä ja jos ei se onnistu, niin saan ensi viikolla joka tapauksessa uuden listan avustajista joita voin haastatella.
   Soitin asiasta tänään hlölle, joka meidän kaupungissa hoitaa näitä avustajajuttuja ja annoin palautetta tämän asian hoitamisesta.
   Mutta asia hoituu kyllä, luotan siihen :)

   Poista
  2. Vastasitko mitään avustajasi tekstariin, jolla hän perui tulonsa? Minulta olisi varmaan lähtenyt kirosanoja manausten kera.

   Poista
  3. Mä olen vieläkin liian kiltti tällasissa asioissa... Vastasin hänelle kyllä, totesin, että harmin paikka mulle, mutta toivotin hyvää jatkoa. Ei vastannut mitään.
   Lupasi ilmoittaa sinne Apuriin, jonne oli luvannut sen työsopimuksenkin toimittaa, mutta ei ainakaan se hlö (AS)joka niitä asioita siellä hoitaa, ollut vielä eilen aamulla tietoinen asiasta - ja nyt kun jäin miettimään asiaa, niin olikohan tuo ees toimittanut sitä työsopimustakaan sinne, loppujen lopuksi. No, hän saa varmasti palautetta, tämä AS vaikuttaa ihan tolkun ihmiseltä kaikin puolin.

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)