09 huhtikuuta 2017

Virvon varvon..

Juuri kun pääsin ajattelemasta, että meille ei tule virpojia, niin muistin, että postipoikahan hoiti homman jo viikolla!

Postiluukusta nimittäin tipahti kirjekuori, jossa oli sievä postimerkki: kimppu pajunkissoja ja kuoreen oli kirjoitettu:

Virvon varvon
terveeks tuoreeks
tulevaks vuodeks
sulle vitsa
mulle palkka

Ja kuoresta löytyi pussillinen ohransiemeniä ja kortti Possumunkilta!  Kortissa oli kuvattuna Onni Ojan maalaus Vantaan sillasta - täytyypä joskus käydä katsomassa sitä ihan luonnossa. Verrata maalaukseen, onkos Onnilla ollut onni mukana ja osannut maalata näköisen 😉

Ohransiemenet on kylvämättä eikä taida enää pääsiäiseksi ehtiä vaikka niin oli kyllä vakaa aikomukseni. 

Sen sijaan SNY-Peikkosen lähettämät ohransiemenet kylvin ja ne itivätkin ja kasvoivatkin ja niistä piti ottaa kuvakin, ettäs uskotte, mutta...
Pöllön vihreä peukalo ON oikeasti keskellä kämmentä ja vielä kämmenselän puolella. Kyllä ne vielä tuolla vihertää, mutta ovat kyllä niin .... näköisiä, etten kehtaa niistä kuvaa näyttää, eikä ne taida tuosta enää toeta, vaikka niille mitä tekisin 😢😢
Hävettää oikein. Mutta kyllä ne oikeasti kasvoivat ihan näteiksi vihreiksi oraiksi, olin itsekin oikein yllättynyt, että sain ne kasvamaan. 
Kiitos SNY-Peikkonen ❤ Ja anteeksi....

Meillä pestiin eilen ikkunat. Tänään ollaan ihasteltu, kuinka puhtaat ikkunat meillä onkaan. Ei olla maltettu katsella ikkunoista ulos ollenkaan, ollaan vaan katseltu, kuinka on puhtaat ikkunat 😉 Ehkä sitten pääsiäisenä maltetaan jo katsella ikkunoista uloskin...
Samalla tietysti tuli siivottua muutenkin, sillä AM ne ikkunat pesi - on tästä hyötyäkin, että on tällainen "kanantaluttaja" (kuka sitä nimitystä käyttikään?) - ja minä siivoilin muuten. AM:llä on pohkeet kipeät ja mulla on takareidet. Että ei nyt hirveästi enää tänään jumpata. Mutta selkä oli vetreä tänä aamuna, pisteet siitä 👍

10 kommenttia:

 1. Eläpä siellä anteeksi pyytele =) ruohon kuuluukin kasvaa. Itsellä se on melkein aina liian pitkää pääsiäisenä. Minä täällä pakettia kasailen. Kumpaan haluat paketin mieluummin- Smart-Postiin S-markettiin vai siihen K-markettiin mihin se viimeksi meni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos valita saa, niin laita S-marketiin. Tuo K-market on niin kovin pieni (ja kun me ollaan AM:n kanssa vähän tukevahkoja, niin sehän on koko kauppa täynnä kun me yhdessä sinne mennään :D )
   Toivottavasti eivät vaan laita sinne ylimpään lokeroon sitä pakettia :)

   Siitä mun ruohosta on tullut jo vähän "kiharaakin" :D

   Poista
  2. Hei taas! Nyt olen tosi pahoillani, mutta ilmeisesti smart-pakettia ei pysty lähettämään tavan asiamiespostista. Tai sitten "henkilökohtainen postitus-assistenttini" ei ollut osannut selittää asiaa postissa. Eli sinne K-kauppaan se paketti nyt valitettavasti menee. Anteeksi!

   Poista
  3. Voi kuule, ei haittaa mitään <3
   Nuo S-Market ja K-Market ovat ihan lähekkäin, toinen tien toisella ja toinen toisella puolella.
   Ja onhan tuossa K-Marketissa se plussa, että se on muistaakseni klo 23 asti auki ;)

   Poista
  4. Viimeisimmän tarkistuksen mukaan paketti on jo Lahden postikeskuksessa rekisteröity =)

   Poista
  5. Voi sinä ihana ihana ihminen <3 Tämä viesti ilahdutti niin, että kuivailen tässä silmiäni - nyt vain odotan viestiä postista.
   Mitään vakavaa ei ole sattunut, mutta aamulla tullut tekstiviesti taas muistutti siitä, että "kell' onni on, se onnen kätkeköön" :D - vaikka minä oonkin eri mieltä.
   Saat ihan pian lukea asiasta.

   Mutta sinä siis paransit päivääni, kiitos Ystäväni!

   Poista
 2. Ai sait Sny:ltäkin ohransiemeniä. Pöllö voi laittaa kesällä oman ohrapellon vaikka parvekkeelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vitsit kun en tajunnut! Jos olisin malttanut odottaa niin, että ne sinunkin ohransiemenet olisi ehtineet tulla, niin sitten olisin tosiaan ehtinyt laittaa ne kaikki parvekkeelle :) Olisin välttynyt sen siivoamiselta kesällä.... No ehkä niitä siemeniä voi vielä käydä ostamassa, kipaisen tänään kauppaan ;)

   Poista
 3. Meillä kävi tänä vuonna hurjasti virpojia, viime vuonna (vai oliko edellisenä) ei käynyt juuri yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä soi ovikello pariin kertaan, mutta... mun täytyy tunnustaa, että mä olen tässä kohtaa tylsä ja ilkeä ja huono ihminen :( Kun ei meillä ole tuttuja lapsia jotka kävisivät virpomassa, niin en avannut ovea. Yleensä me ei olla edes kotona, mutta nyt oltiin hissun kissun.
   Nyt saatte virtuaalisesti antaa mulle piiskaa, kun ole tämmöinen "paha" ja tuhma ja tylsä täti, mutta mä en vaan tykkää siitä, että ihan ventovieraitten ovikelloja käydään soittelemassa.
   En ole itsekään käynyt koskaan virpomassa, joten kyseinen perinne on ihan vieras minulle.

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)