01 huhtikuuta 2017

Salainen Ystäväni muisti kirjeellä

Pöllöjä siellä, pöllöjä täällä,
Pöllö se hyppii pöllöjen päällä 😍

Vai miten se meni se vanha muistokirjaan kirjoitettu muistovärssy - muistatteko kun lapsena kerättiin kiiltokuvia vihkoon ja sitten siihen kerättiin muistovärssyjä? Olen tainnut niistä kirjoittaa aikaisemminkin. No, joka tapauksessa, nyt on kuulkaa ollut oikein pöllöaika 😊

Ensin näytän teille Salaisen Neuleystäväni, SNY-Peikkosen lähettämästä yllätyskirjeestä. Kiitos hurjasti, oli kiva saada postia!

Hän kertoi jo aikaisemmin pitävänsä korttien askartelusta ja oli nyt askarrellut mulle tällaisen ihanan pöllö- ja pupu kortin. Kortin mukana tuli aina tarpeellinen pöllöheijastin sekä tuollainen silitettävä kangaspöllö. Sille on paikka vielä mietinnässä.

Repulta puolestaan sain jo aikaisemmin kirjeen, joka sisälsi, mitäpä muuta kuin PÖLLÖkortin - Repu on tainnut löytää jostain pöllökorttikaupan? - sekä kirjasen Yrteillä uusia makuja:Sillä aikaa kun kävin hoidattamassa selkääni fysioterapeutilla, oli AM käynyt kirpparilla, semmoisella missä ei aikaisemmin oltu käyty. Ja kas sieltä oli käteensä osunut tämmöinen: Siis pieni tyyny.
Mietin, että jos ottaisin ja avaisin sen, ottaisin täytteet pois, pesisin sen ja täyttäisin sen vaikka kauranjyvillä. Olisiko siinä mitään ideaa? Sillä voisi vaikka lämmittää tuota kipeää selkää...
Ja sillä samalla kirppiksellä kun käytiin tänään, niin sinne oli lennähtänyt tällainen pöllöpilli. Siis niin kuin kukkopilli, mutta pöllö. Sen huhuilu kuulostaa aikalailla oikealta pöllöltä.

Yksi valkoinen odottelikin jo kotona kaveria.Että näin on taas pöllöjä lennellyt pöllönpesään 😂

Yksi avustajaehdokas kävi torstaina haastattelussa ja tarjosin hänelle teetä. Hän totesi keittiössä pöydän ääressä istuesssaan "taidat sinäkin tykätä pöllöistä 😊"

21 kommenttia:

 1. Ollaan vaan ja pöllöillään, ollaan pöllöillen...;DD Ei pöllömpiä lahjuksia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika kerran yritti laskea noita mun pöllöjä... lopetti laskemisen siinä 300 kohdalla, totesi vain, ettei maksa vaivaa..... :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Te korttien askartelijat olette kyllä tosi käteviä käsistänne!
   Minä joskus jonkun räpellyksen saan aikaiseksi, mutta noin upeita kortteja en osaa tehdä. Se mielikuvitus nääs.

   Poista
 3. *Hyvä idea tuo pöllökauratyyny. Ja avustaja, joka sanoo sinäKIN lienee aika hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä olisi myllykin tuossa lähellä, josta voisin niitä jyviä hakea. Täytyy tosiaan pistää tuo ajatus harkintaan...

   Poista
 4. Kiva kuulla että pidit kortista =) seuraavan paketin suunnittelu on jo täydessä vauhdissa! Siinähän piti olla joku pieni tekemispaketti äitienpäivää ajatellen. Mistä väristä äitisi pitäisi eniten; lilasta, Turkoosista vaiko viininpunaisesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pidin ja se oli tosi mukava yllätys <3

   Hmm... Nytpä en osaakaan sanoa mikä noista on äidin mieliväri, mutta täytyy muistaa kysyä, kun kohta lähdetään kyselemään, josko sieltä saisi vähän kakkua ;)

   Poista
  2. No niin - synttärit on juhlittu ja tehtävä suoritettu :)
   Antamistasi vaihtoehdoista mieluisin väri on kuulemma lila.

   Nyt kyllä jännittää ihan tosissaan...!

   Poista
  3. Tekemispakettihan tarkoittaa sitä, että SINÄ teet sen ;D ja ei, se ei ole neule eikä virkkuutyö...

   Poista
  4. O-ou...tätä nää mun vanhat luuni vähän epäilivät :D :D
   NYT mua vasta rupeskin jännittään, oikeesti.

   Onneksi mulla on hyvät unenlahjat, niin saan nukuttua, muuten mun kävisi köpelösti...

   Poista
 5. Soo soo, älä sinä nyt ainakaan vartavasten kysele kakkuja. Jos joku niitä väkisin sinulle syöttää, niin sitten on kai pakko syödä.
  Ihania pöllöjuttuja olet saanut. Pöllöpilli näyttää minun silmääni mustalta möykyltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siivun mustikkapiirakkaa (pullapohjaan tehtyä) ja kääretorttua söin, sekä yhden keksin. Aika hillitysti söin - kun kyse on minusta :)

   Tuo kuva pöllöpillistä on kieltämättä aika huono, olisi pitänyt ottaa paremmassa valossa. Mutta kyllä se pöllö on, usko pois vaan :D

   Poista
  2. Mites muuten on startannut sun herkuton huhtikuu? Mä oon juonut paljon vettä. Iltapäiväkahvin join pelkiltään kahvin rasvattomalla maidolla. Tänään on jotenkin ollut kokoajan kamala nälkä, vaikka söin lounaan. Välipalaksi söin appelssiinin. Nyt aion syödä iltapalaksi hedelmäsalaattia ja raejuustoa.

   Poista
  3. Vähän heikonlaisesti: syöminen on ollut "sitä mitä kiinni on saatu" eli lihis linjalla on jatkettu, ei hyvä. Veden juonnin olen unohtanut, en olisi muistanut jos et olisi muistuttanut.
   Teetä join kyllä ja aamupäivällä appelsiininkin, eli ne herkut kyllä jäi sinne äitillä käymiseen. Eikä kyllä tee niitä milikään, kyllä se torstain makean syöminen on vieläkin mielessä :)
   Mutta kuten Jagulaari Marjaanalle sanoi, onneksi on aina maanantait ja huomiset :D

   Poista
 6. Ihan huikea muistaminen SNYLTÄSI. Suloista kysyä Äidin lempiväriä ja aikaa tekemiseenkin vielä on...

  VastaaPoista
 7. Salainen Ystäväni on ihana mahtava! En edes tiedä miten häntä kuvailisin <3

  VastaaPoista
 8. Ihania muistamisia olet saanut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös? Minun SNY-parini on kyllä niin ihana, että nyt jo, vaikka ei ole kierros vasta kuin ihan alussa, alkaa olla ikävä, että se loppuu :) Toki kesää odotan ja parin paljastumista ja toivon, että meidän ystävyytemme jatkuu edelleenkin - ellei sitten olla ystäviä jo ennestään :D

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)