Asiat voi tehdä monella tapaa - SNY- paketinkin voi hakea mutkan kautta :D

Eilen kerroin siitä ikävästä tilaneesta, kun henkilö jonka kanssa olin tehnyt työsopimuksen, että hän tulisi avustajakseni, mutta ilmoitti tekstiviestillä reilua tuntia ennen ensimmäistä työvuoroaan, ettei otakaan työtä vastaan, kun tunteja on niin vähän.
No, se on toki hänen valintansa, mutta edelleen olen sitä mieltä, että asian olisi voinut hoitaa toisinkin ja annoin kyllä asiasta palautetta hyvinvointiyhtymämme palvelukeskukseen henkilölle, joka näitä asioita hoitaa. Mutta, asia järjestynee minun kohdaltani parhain päin tässä pääsiäisen aikana ja jos tuulet ovat suotuisat, ensi viikolla on jo uusi sopimus tehtynä 😊

Kaiken sen harmituksen jälkeen SNY:ni onnistui ilahduttamaan juuri sopivaan aikaan: ensin hän ilmoitti, että paketti on jo rekisteröity täällä meillä postikeskuksessa ja muutamaa tuntia myöhemmin tuli puhelimeen viesti, että paketti on noudettavissa.
Mutta sitten taas tämä "sattuu ja tapahtuu" -osio 😃

SNY:ni kysyi aikaisemmin, haluanko pakettini postipakettina K-Markettiin vai S-Markettin Smartpostina. No kun kerran sain valita, niin valitsin S-Marketin. Mutta sitten tuli viesti, jossa hän pahoitteli, ettei lähetys Smartpostiin ilmeisesti ollutkaan onnistunut, vaan paketti tulisi tavallisena postipakettina K-Markettiin. Vaan silläpä ei ole väliä, sillä nämä marketit ovat vastakkain, tie vain välissä. S-Markettiin mennessä joudun - vähän reittivalinnasta riippuen - jopa kävelemään ihan K-Marketin kulmaa hipoen 😊

Eilenhän oli tiistai ja käsityökerho. Tein siis vedenpitävän (niin niin, tosiaan vedenpitävän...) suunnitelman: Lähden liikkeelle hyvissä ajoin, käyn S-Marketin pihalla kirjastoautossa, kävelen siitä tien yli K-Marketiin hakemaan paketin ja jatkan siitä matkaa - lähes suoraa tietä! - käsityökerhoon.

Näin toimin. Kävelin jopa portaat alas, melkein. Olin melkein alaovella, kun huomasin, että ulkona sataa vettä. Ja samalla hoksasin, että muuten, kello taitaa olla 16.05 ja kirjastoauto tulee kaupalle 17.15... Taidanpa kääntyä takaisin, hakea sateenvarjon ja tarkistaa aikataulun. Ja kellonajan. Olin oikeassa. Siispä odottelin tunnin ja lähdin uudestaan. Ja unohdin sen sateenvarjon, kun ei enää satanut.

Pääsin ehkä noin 50 metrin päähän kun rupesi satamaan rakeita, sitten se muuttui räntäsateeksi ja lopulta vesisateeksi 😊  Selvisin kuitenkin kirjastoautolle asti, joka ei, harmi kyllä pysähdy tuossa kaupalla kuin 20 min.
Kirjastoauton jälkeen palasin vähän matkaa takaisin, K-Marketiin, etsin puhelimesta viestin paketin saapumisesta ja ajokortin ja asetuin jonon jatkoksi. Onneksi oli jono. Katselin ympärilleni ja välillä puhelinta, ettei näyttö lukitu. Ja tsädäm: yhtäkkiä tajusin mitä siinä lukee: paketti noudettavissa pakettiautomaatista S-Market xxxxx, koodi sejase. 😃😃 Sisälukutaito olisi hyväksi 😃

Ja ei kun hipsin jonon ohi ulos (meidän K-Market on ihan älyttömän pieni) ja reippaasti taas tien yli S-Marketille. Naamioin edestakaisin marhaamiseni sillä, että luikahdin ensin apteekkiin - että jos joku näki ja ihmetteli, että mitä ihmettä tuo tekee 😃 - tosin oikeastikin tarvin taas laastaria tohon peukaloon.

Ja sitten vasta kävin hakemassa tämän upean paketin:Paketista löytyi kaksi kertää 7 veljestä Aurora -lankaa, vihreää ja keltaista/oranssia -ihania värejä!, kynttilä, johon kaiverrettu enkeli; todella kaunis, ovikoriste jossa tietenkin pöllö (nimikyltti johon voi itse kirjoittaa nimen on suklaalevyn takana) sekä suklaalevy - joka meni talteen odottamaan huhtikuun loppumista 😃 Ja ihana pääsiäiskortti.
Ja tietenkin se Salaisuus, jota en voi vielä tässä paljastaa, vaan sitten myöhemmin. Mutta siitä tulee tosi kaunis; ja kyllä, työkalut löytyy 😉 Pääsiäisen pyhinä onkin hyvää aikaa paneutua siihen.

Kiitos SNY-Peikkonen, paketti on ihana ja tuli just sopivaan aikaan!

Ja Susanna Maalta:

Iso kiitos Pääsiäiskortista - postipoika tipautti sen tänään!  Kuvaa ei ole siitä nyt tähän postaukseen, kun kortti on tuolla keittiön pöydällä


Kommentit

 1. Oi miten tutunkuuloista;DD Joskus olen päässyt ovesta ulos kolme kertaa kun on aina siinä ovella muistanut että se ja se puuttuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallisestihan mulla on toi AM joka huolehtii mun "muistamisesta", tai sitten se on kotona jos multa esim. unohtuu avaimet, pääsen kyllä kotiin. Muilla ei oo niin väliä. Puhelin tietysti on tärkeä, siinä on AM:n puhelinnro.
   Kotiavain löytyy onneksi myös ystäviltä tuosta tien toiselta puolelta :) Siksi niille ei ole annettu lupaa muuttaa pois.

   Poista
  2. Ai hitto ko hyvä syy olla muuttamatta - naaruri ei anna lupaa!!! ;DD

   Poista
 2. Hyvä että paketti osaantui käsiisi =) anteeksi väärä informaatio, mutta en osannut kyseenalaistaa postitus-assistenttini sanomisia, vaikka ne oudoilta tuntuivatkin. Eikä nyt ihan aina kehtaa miehelle vastaan väittää ;) Kiva että pidit paketista ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään - olisihan mun nyt pitänyt osata lukea siitä viestistä kaksi tärkeintä tietoa: S-Market ja se luukun avauskoodi :D.
   Postin viesti on vähän "monimutkaisempi". Olin vain niin innoissani siitä paketista, etten malttanut lukea viestiä kunnolla :D
   Ja kyllä, tosiaankin pidin paketista :)

   Poista
 3. Upea paketti! Hyvä, että maltat siirtää herkuttelun toukokuulle. Yläpeukku siitä sinulle.
  Kiva, että kusti hoiti hommansa ja polki kortin perille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tuolla se odottaa - minä odottelen tässä kun AM valmistaa meille kaalipataa ruuaksi. Kaikkea se ikä teettää ;) Vaihtaa nyt suklaalevy kaalipataan - ja ihan vapaaehtoisesti :D :D

   Poista
 4. Kauniisti keväinen ja pääsiäiseen oikein sopiva paketti. Nyt jännittää mitä mahdat tehdä kun työkalujakin tarvitaan? Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo langat ovat tosi ihanan väriset, niin herkulliset. Ja tuo pöllökoriste, siinä on tosiaan paikka tekstille ja koetan saada tekstin aikaiseksi nyt pyhien aikana - näette senkin sitten kokonaisena.
   Oikeasti tarvitsen vain yhden työkalun, mutta niitä löytyy erikokoisia ja -mallisia kyllä :)

   Kiitos myös teille kauniista pääsiäiskortista, se tupsahti postiluukusta tänään - ja aurinkoista pääsiäistä myös teille!

   Poista
 5. Johan sinulle tapahtunut :). Ihana paketti.

  Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Hei Pöllönen =) oletko kunnossa? Niin hiljaa olet ollut viime päivät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä - kyllä vain, kunnossa ollaan :) Kiva kun kysyit <3
   Koetan huomenna tai lauantaina kirjoitella kuulumisia :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)