Enää yksi kokonainen kuukausi jouluun..

Nii-in. Muistan, että mummuni rupesi näin syksyllä laskemaan, kuinka monta kuukautta on jouluun ja laski nimenomaan kokonaisia kuukausia. Yleensä hän totesi aina kuukauden ensimmäisenä päivänä, kuinka monta kokonaista kuukautta on vielä jäljellä - näin se joulu tuntui olevan lähempänä kuin olikaan. Nyt on jo viides päivä tätä kuluvaa kuuta, joten voimme tosiaan todeta, että enää on yksi kokonainen kuukausi jouluun. Ei ole pitkälti, pitää aloittaa jouluvalmistelut!

Ja mistäkö tämä joulu nyt tuli mieleen? No sehän tuli siitä, kun sain tänään ENSIMMÄISEN JOULUKORTIN!  Possumunkki oli ajoissa ja lähetti pöllömäiset joulutoivotukset -kiitos Possu! Kuvaa kortista ei nyt tähän hätään ole, sillä Pöllön silmät alkaa olla sen verran ristissä, että puoliksi silmät kiinni tätä kirjoitan ;)

Muutakin postia olen saanut: perjantaina postiluukusta putkahti vähän paksumpi kuori ja pikaisesti ennen parturiin lähtöä sen avasin: siellä oli kortti ja ihana "pöllöinen", bambuinen siivousliina. Tiedä raaskinko sitä käyttääkään. Lähettäjää jouduin pitkään pohtimaan, anteeksi kovasti *nolo*, en vain tahtonut saada selvää lähettäjästä. Mutta olisiko terveiset tulleet Marjaanan Majasta?
Vai olenko ihan hakoteillä? Olen tosi pahoillani jos näin on ja lähettäjä onkin joku muu - kuka "tunnustaa" :)

Kaikenlaisia uutisia olisi kerrottavana: ihana Duracell-pupu ja Sisko on olleet viikon täällä Suomessa. Voiko olla hellyttävämpää kuin suloiset kasvot pöydän toisella puolella iltapalalla, hymy joka ulottuu silmiin asti ja pienen tulkkauksen jälkeen "M-täti, minä rakastan sinua"
Pieni tyttö tarraamassa reiteen kiinni "Täti, minä rakastan sinua". Siinä tilanteessa olet aivan myyty.
Ja miten sama pieni tyttö kysyy mummulta aamupuuroa syödessään "missä täti on?", kun en ollutkaan enää mummolassa.  Miten tuosta Duracell-pupusta voi sunnuntaina luopua ja päästää sen takaisin kotiin Daddyn luokse? Varmasti taas pääsee tältä tätiltä itku.....

Huomenna keskiviikkona alkaa työkokeilu. En siis saanut eläkettä, mutta aloitan 3 kk:n työkokeilun lanka- ja käsityötarvikeliikkeessä! Voisiko parempaa paikkaa olla :) Saan samalla tehdä sitä mitä tekisin täällä kotonakin.

Mutta nyt on mentävä nukkumaan, että jaksaa huomenna mennä töihin - neljän vuoden jälkeen!

Kommentit

 1. Onnittelut työkokeilusta! Mun korvaan toi kuulostaa hienolta tilaisuudelta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - nyt rupee jos vähän jännittämään :)
   Aikuinen ihminen ja jännittää työhönmenooa :D :D
   Ensimmäinen työpäivä alkaa klo 12. Liike aukeaa vasta kymmeneltä ja siellä on toinenkin työssä kokeilija, joka on ollut jo pari viikkoa (kai) ja aloittaa työpäivänsä kymmeneltä.

   Poista
 2. Sen verran kivalta työpaikalta tuntuu, etten taida sääliä sinua. Onnea kokeiluun!

  VastaaPoista
 3. Taidat olla parasta- aikaa töissä. Tulethan sitten kertomaan, millaista oli ja miten sujui. Sitten esittelet meille kaikki uutuuslangat, - puikot ym. kässäjutut. Työniloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, koetan jaksaa ja ehtiä illalla kirjoitella, käsityöt on pahasti rästissä :D

   Poista
 4. Hurraa! Olen iloinen, että pääset työkokeiluun. Ihan oikein Susanna Maalta kirjoittaa, odotamme tietoja uutuuksista malttamattomana. Toivotamme hyvää ja iloista työkokeilua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ihanaa, kun olette iloisia puolestani :)
   Yritän tosiaan jaksaa ja ehtiä ja malttaa vielä illalla kirjoitella ensimmäisen päivän kuulumisia - onneksi tämän ensimmäisen viikon työpäivät alkaa vasta klo 12 niin voi vähän valvoakin :)

   Poista
 5. Hieno homma! Ootan täällä myös innolla tietoja kaikista uusista tuulista:) Anne-Marie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne-Marie, jospa tämä "sutina" tästä vähän nyt rauhoittuisi ja ehtisin päivittää kuulumisia :D
   Toivottavasti et kyllästy odottamaan!

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)