16 syyskuuta 2016

Noita Nokinenä Kuuvuorten Kuningatar

Aikuista lapsettaa taas :D

AM tilasi mulle CDON.COM:sta sellaisen Noita Nokinenän, jota en tiennyt olevan olemassakaan: Noita Nokinenä Kuuvuorten Kuningatar.
No, ei ihme etten tiennyt sen olemassa olosta, sillä se on saanut ensiesityksensä jo vuonna 1968 - jos olenkin sitä kuunnellut enon kanssa, niin eipä ole jäänyt muistiin. Ollut näitä muistiongelmia jo silloin :D

Olen kertonut aikaisemminkin, että sen verran mua, keski-äkäistä ja vanhenevaa naista lapsettaa, että olen kerännyt noita noita noita, siis noita Noita Nokineniä hyllyyni ja kuuntelen niitä silloin tällöin. Tarkoitus on kerätä ne kaikki. Jonkun verran niitä vielä puuttuu.

Niistä tulee mieleen muistoja lapsuudesta, niistä olen joskus aikaisemmin kirjoittanutkin,

Mutta Noita Nokinenä Kuuvuorten Kuningatar on nyt kuunneltu. Sammakkolapset pelastuivat eivätkä päätyneet Nokinenän pannulle. Huoh.

20 kommenttia:

 1. Voi tikkerperi ;), sinäkin kuuntelet Noita Nokinenää. Ne kuunnelmat oli lapsuudessa juhannuksen, joulun ja pääsiäisen kohokohtia. Kuuntelimme sitä yhdessä sisarusteni kanssa. Itselläni ei montaa cd:tä ole, mutta velipojalla taitaa olla melkein kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi tikkerperi - tottahan vain :D Minä kuuntelin niitä enoni kanssa ja ne kuului minulla myös juhannukseen ja pääsiäiseen! Muut tekivät valmisteluja ja me asetuimme radion ääreen kuuntelemaan Noita Nokinenää :D

   Niitä CD:tä on vaikka kuinka, mulla on jo vaikka kuinka monta ja silti puuttuu vielä ainakin 12 :)

   Poista
 2. Minäkin kuuntelin Noita Nokinenää lapsena radiosta. En tiennytkään, että niitä on saatavilla CD- levyinä. Oliskohan niitä kirjastossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Radiosta minäkin olen niitä alun perin kuunnellut. Kirjastosta iitä pitäisi löytyä. Anttilasta niitä sai aikanaan halvalla. Niitä on ollut myynnissä myös Ylen verkkokaupassa. Äänikirjoina niitä ehkä voisi löytyä verkkokaupoissa, ainakin Knallia ja sateenvarjoa löytyy.

   Poista
  2. Ainakin meidän kirjastosta näyttää löytyvän, kyllä varmaan teidänkin kirjastosta saa.
   Prismasta saa, ja tosiaan cdon.comista saa.
   Ihanaa kun on muitakin "lapsellisia" <3

   Kuuntelen myös Jukka Parkkisen Karhukirjeitä - ne on aivan loistavia! Vaikka ne on lastenkirjoja, niissä on niin paljon sanaleikkejä jotka on selvästi aikuisille, ettei voi kuin hihittää.

   Kuuntelen noita kumpiakin tässä käsitöitä tehdessä, kun AM katsoo telkasta tai DVD:ltä jotain, mikä ei kiinnosta mua pätkääkään, enkä jaksa kuunnella sitä älämölöä :)

   Poista
  3. Mä olen nyt löytänyt suomalaiset neulepodcastit. Kuuntelen ja katselen niitä, kun teen käsitöitä. Siinä on sama fiilis, kun istuisi hyvän ystävän kanssa nokikkain turisemassa ja neulomassa. Suosittelen lämpimästi!

   Poista
  4. Hei, annapa joku vinkki - mulla ei ole noista mitään hajuakaan ?!?!?
   Neulekerhossa joku joskus puhuu niistä, mutten ole siellä tullut kysyneeksi.

   Poista
  5. Ehkäpä teen blogiini postauksen omista suosikeistani. Tänään olen neulonut Koukuttajan kootut- podcastin seurassa. Youtubesta löytyy, kun kirjoittaa koukuttajan kootut siihen suurennuslasin kohdalle.

   Poista
  6. Kuulosta kivalta, kiitos.
   Ja kiitos vinkistä, kurkkaan tuon illemmalla, kunhan katsellaan tämä Korpelan kujanjuoksu ensin pois :)

   Poista
 3. Hyvä, että sammakot pelastuivat!
  Tottakai pupu saa muumikuoren.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - sanon, että sitä pitää käsitellä varoen, onhan se melkein prinsessan kuori, kun on kultainen ;)

   Poista
 4. Ihan kuulla, että on muitakin Nokinenä faneja, kuin mä. Lapset ja miäs ei ymmärrä ollenkaan mun fiilistelyä aiheesta. Ostavat kylläkin mulle yhä uusia kappaleita lahjaksi. Ja olen niistä erittäin iloinen. Melkoinen pinkka niitä on, mutta tuskin kaikkia. Ne on kyllä ihan parhaita:) Anne-Marie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä taitaakin olla enemmän kuin luultiin :D
   Oltiin vain piilossa, kun ei uskallettu tulla esiin, "lapsellisuuttamme" ;)
   Itse hain googlesta ihan vaan hakusanalla "noita nokinenällä" ja menin Wikipediaan, sieltä löytyi listat niin 70- kuin 80-luvultakin ja niiden lisäksi muukin, kuten juuri tuo Kuuvuorten kuningatar, jota ei ollut kummallakaan listalla.
   Minä tietysti kirjoitin itselleni ylös nuo kaikki, että kun käyn Prismassa tms. niin voin noita silloin tällöin itselleni ostella, ne kun ei onneksi ole kalliita :)
   Niitä on niin ihana kuunnella ja palata sinne lapsuuteen...

   Kiitos muuten kun kävit Anne-Marie, tulehan toistekin! Hyvää syksyä sinulle, jos/kun täällä vielä pistäydyt :)

   Poista
 5. No ilman muuta, nyt kun tänne löysin ja yhdistävänä tekijänä on "Noita Nokinenä"! Olen ihan täydellinen myös pöllöjen ystävänä:)Mulla oli huovasta tehtynä sellainen Pöllölaukku, mutta myin sen just tyhmyyttäni kirpparilla. Se olis ollut sulle aivan täydellinen. Jos olisin parempi tietsikkajutuissa, niin pitäisin itsekkin jotakin vastaavaa blogia. Mutta ko oon avian tumpelo. En osaa tännekään kirjautua muuten, kuin nimettömänä. Eikä minua ole olemassakaan missään somessa, kuten olettaa saattaa, kun en ymmärrä siitäkään mitään. Ja en edes kyllä halua sinänsä missään somessa elääkkään, vaan elän mieluummin ihan näin livenä:) Koitan aina välillä pistäytyä! Aurinkoista syksyn jatkoa:) Anne-Marie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ei tämä ole sitten kuitenkaan niin vaikeaa kuin miltä aluksi tuntuu - tule vaan pitämään blogia :) Joko tänne bloggeriin tai Vuodatukseen; olisi kiva lukea ajatuksiasia.
   Mutta kiva sekin kun käyt joskus vieraisilla :)

   Poista
 6. Noita Nokinenää tuli useasti kuunneltua lapsena. Oi mitkä nostalgiset muistot tulvi mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin uudestaan kuuntelemaan - meitä tosiaan tuntuu olevan enemmänkin, jotka sitä kuuntelee aikuisenakin :)
   Kiva kun kävin kylässä, tervetuloa uudelleen!

   Poista
 7. Noita Nokinenää tuli useasti kuunneltua lapsena. Oi mitkä nostalgiset muistot tulvi mieleen.

  VastaaPoista
 8. Kyllä kuunnellaan :D Parhaillaankin ;) Kuuluu ehdottomasti vähintäänkin Jouluun, Juhannukseen ja Pääsiäiseen...välillä tulee kuunneltua muutenkin :)

  VastaaPoista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)