26 lokakuuta 2022

Se kuvan ottaminen ei onnistunut - toinen onnistui

Yritin kyllä, ihan oikein tosissani yritin, mutta ei se sitten onnistunut. Olisin skannannut sen tänne läppärille ja sitten liittänyt tänne päivitykseen, mutta kun ei niin ei. 
Ainakin lehtien sarjakuvastripeissä se näyttää helpolta ja olen mä sen telkkarissakin nähnyt tehtävän, mutta en vaan osannut. 

No, pääasia on, ettei printteri mennyt rikki. En millään olisi halunnut ostaa uutta - ja kun vastikään uudet väritkin siihen ostin, melkein käyttämättömät värit olis menneet hukkaan. 

Kyllä.  Otin yhden harha-askeleen taaksepäin, kädet täynnä tavaraa ja mihinkä muualle tämän pehvani tyrkkäsin kuin printterin päälle! 
Käsissä läppäri, jota ei voinut heittää lattialle eikä edes saanut nopeasti laskettua pöydälle kun siinä oli kynttilä, joten en saanut mistään kiinni joten... Yritys hyvä kymmenen, kuvaa ei pehvasta siis tullut ja printterikin säilyi ehjänä 😂


Paljon parempi kuva mulla kyllä onkin: tuleva HuippuMimmiFutari 💪  Niin kuin kerroin, Isosisko oli synttäreidensä aattona pelaamassa oikein kunnon futisottelun ja joukkueensa voitti 2-0! Tästä se ura alkaa.
Kuvan ottanut ja luvan julkaisuun on antanut Siskorakas (Isosiskon äiti) 8 kommenttia:

 1. Taattua Pöllöä!! Jo vain hekotuttaa, tosin aina vähän säväyttää pelolla että kun ei nyt ihtiään satuttais, pöllöpien' nyyh!!
  Futari!! Wuhuu!! Lets play ball!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naura kuule ihan sydämesi pohjasta aina kun siltä tuntuu :D
   Pöllöllä on hyvät pehmusteet ;) ja Mursulla nopeat refleksit: se ottaa otteen ajatusta nopeammin, joten mustelmilla on ainakin tähän asti selvitty.
   Pahin kolhu on tullut sairaalassa, siitä on muistona ruuvi ja parinkymmenen tikin arpi olkapäässä.

   Poista
 2. Pöllö muistelee siis hurjia työvuosia, jolloin kopiokoneella takauksia kuvattiin.
  Onnea futarille! Hieno paita hänellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, kaikki työpaikat oli sellaisia, että kopiokoneet oli liian näkyvällä paikalla - sitä varten meni näin pitkään, kun pääsin kokeilemaan takamuksen kuvaamista ;)
   Kiitos - välitän onnittelut futarille!

   Poista
 3. Oi, kopiokonehuumori ajalta ennen meemejä ja muita. Onneksi sulle ei sattunut mitään ”kuvaussessiossa”.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsee halvemmalla lääkärikuluissa, kun ottaa kuvat itse ja lähettää ne sähköpostilla suoraan lääkärille ;) Soittaa sitten perään, siis lääkärille, ja kysyy, että miltä se näytti..

   Poista
 4. Voiih...monta kopiokonevitsiä pamahti het mieleeni, kun et onnistunut kuvauttamaan takamustasi (etkä onneksi polttamaan taloasikaan) ... istu kopiokoneelle ja lähetä kuva lääkärille ja kysy, että onko kaikki ok vai olisiko jokin hyppykuppa saapunut ... lääkäri soittaa ja sanoo, että kuva tuli varmaan väärälle lääkärille, hön ohjasi kuvan eläinlääkärille. Majava näytti olevan tosi huonona...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😂😂😂
   Meidän oma lääkäri on syntyjään ehkä saksalainen tai itävaltalainen, joten näin voisi vaikka käydäkin - jos en laittaisi hyvin hyvin tarkkaa saatetta mukaan, että mistä nyt oikein onkaan kyse . Tutkitaan peräpukamat, pakaran paise vai se majavan karvanlähtö, onko normaalia 😉🤔

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)