01 lokakuuta 2022

Autolla ajetaan varo-varovasti

... ettei kaatuisi kallis lasti,
suoraa tietä, suoraa tietä,
mäkiä on matkan varrella.
Pois mummot ja vaarit alta,
tiet näyttää kapealta.
Mittari näyttää kaheksaakymppiä,
jarrut on epäkunnossa!

Kallella tie ei ole ollut kovinkaan suora, hurjan mutkaisia teitä on ollut joka rallissa, niin tänä viikonloppuna Uudessa Seelannissakin. 
Onneksi Kallen autossa on jarrutkin kunnossa, sillä nopeus on kyllä PALJON suurempi kuin kaheksankymppiä, välillä ainakin satakaheksankymppiä. Hirvittäis kyllä tossa vauhdissa noilla teillä olla kyydissä - vaikka toisaalta kyllä olis mielenkiintoista päästä ralliauton kyytiin. Mitähän me siitä tykättäis....

Onko Pöllönkulman tapahtumien seuraajien joukossa muita, jotka seuraavat rallia? 

En aio herätä aamuyöllä - vaikka Pöllö oonkin - katsomaan kuinka rallissa käy, vaan pidän jännitystä yllä siihen asti, kun nousen aamupalalle. 
Vaikea nukkua peukut pystyssä, mutta pidän silti peukkuja Kallelle.  

8 kommenttia:

 1. Koitin kovasti etsiä mahdollisuutta katsoa Kallen menoa palattuani naapurista illanvietosta, mutta ainakaan livenä en ihan heti löytänyt. Peukut ja varpaat on pystyssä - todellakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, joku muukin kuin minä💪
   Luin yöllä melkein kahteen saakka, Mursu tuli sanomaan, että 10 minuutin päästä alkaa ek 15 jos haluat katsoa. No, kun nyt vielä hereillä olin, niin tokihan nousin ylös.
   Neljältä vai viideltä olis jatkunut power stagella, mutta sitä en enää jaksanut odottaa 😂
   Hyvin kävi kuitenkin

   Poista
 2. Täällä ollaan Kallellaan!! Ja on se, maailmamestariiiiiiiiiiiii!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuka muu, oishan se pitänyt tietää, että Suteen voi luottaa 👍
   Ensimmäinen kysymys hyvän huomenen jälkeen oli tietenkin "no kuis se Kalle", kun tiesin, että Mursu on lukenut lehdet.
   Hyvä oli syödä aamupalaa tässä koostetta ootellessa 😊

   Poista
 3. Minä myönnän heti, että mietin tuon juttusi alussa, että kuka ihmeen Kalle. No, selvisi se sentään kun laji tuli mainittua ;) Siis: ei, en seuraa rallia, enkä muutakaan urheilua. Kiitos ja anteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän teitä kiusallani ja tarkoituksella jekutinkin, kun arvelinkin, ettei ainakaan kaikki seuraa rallia :) - samalla vähän pelkäsin, että olenkos ainoa, jotta on rallikärpänen puraissut. Sen pureman olen kyllä saanut jo pienenä, kun täällä näitä nykyisen kotikulman teitä on ajeltu - entinen hiekkatie, kovin mäkinen ja mutkainen ja päättyi lossille ;) Nykyään siitä tiestä sanotaan, että ei ole enää entisensä - eikä olekaan. On asfaltoitu ja vähän on mutkia oiottu. Ja lossin tilalle rakennettu silta.
   Mutta eihän kaikkien tarvitse rallia eikä muutakaan urheilua seurata - jokaisella meistä on omat mielenkiinnon kohteet. En minäkään ennen urheilua seurannut, mutta nyt kun Riesa on omaa liikuntaa rajoittanut, niin olen ruvennut seuraamaan muiden liikkumista. Joskus tulee hiki siinäkin. Ja on löytynyt uusia lajejakin, kuten biljardi ja sen eri lajit :)

   Poista
  2. Mä ja tykkään katsoa biljardia telkusta, ihmeen rauhoittavaa toimintaa, samoin kuin tennis. Kallen ennustin jo ruotsin rallin voiton jälkeen voittavan mm-tittelin, korjaan siis pisteet, kiitos;)

   Poista
  3. Ole hyvä vain :) Kyllä mä olen myös luottanut Kalleen koko kauden, mutta kun kaikkea voi sattua... Vähän säikäytti se Belgian pyörähdys, että kuin se vaikuttaa nuoreen mieheen, mutta hyvin kokosi itsensä.
   On monta lajia mitkä ei mulla nappaa, tennis on yksi niistä.
   Biljardia en oo ikinä ite pelannut, mutta nyt kun sitä on ollut mahdollisuus silloin tällöin katsoa, niin Mursu on "opettanut" kunkin lajin sääntöjä. Mielenkiintoista.

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)