01 lokakuuta 2022

Melkein jo naurattaa

Edellisestä päivityksestä unohdin muutaman palvelun, mitkä on saatavilla täällä keskellä ei mitään. Tai no melkein keskellä ei mitään, kun kuitenkin joutuu lähtemään sen 30 km johonkin suuntaan.
Hierojia, optikoita, kampaamoita, autokorjaamoita, katsastusasemia, pesuloita, hotelli...

Mutta niin. Se paketti. Kyllä se sitten lopulta saapui. Melkein naurattaa. Melkein. Kun eilen olisi pitänyt tulla toinen. Sitä on lajiteltu monta kertaa Vantaalla. Kyllä. Ainakin neljä kertaa. Ja jokaisen lajittelun kohdalla lukee selityksenä jotain, että "lähetys voidaan lajitella useamman kerran...blaa blaa.." Siis hyvänen aika sentään. 
Olisi vaan niin kiva ollut saada sekin viikonlopuksi, mutta se on toinen juttu.

Ne kännykän kuoret tuli perille. Palaute Postille on vielä laittamatta, kun mietinnässä on, että miten saisin tämän kuvan kuoresta palautteen mukaan. Rankkaa oli nimittäin paketillakin:8 kommenttia:

 1. Lukiko paketissa tosiaan tuo teksti? Hassua ;) Ottaahan se tietty pannuun, jos joutuu ajamaan tuon 30km useamman kerran viikossa, kun paketteja tipahtelee eri päivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä - paketissa luki tuo teksti ja itse pakettiparkahan oli kulkenut kaiken kaikkiaan lähes 700 km. Tekisi mieli laittaa kuva ja kertoa paketin matkasta yritykselle josta sen tilasin.
   Matkahuollolla paketit tulee nopeasti, mutta Matkahuolto meidän kylältä puuttuu, sen vuoksi on käytävä 30 km:n päässä eli se on aina yhteensä 60 km:n reissu - siksi yritetään osuttaa monta asiaa samaan reissuun.

   Poista
 2. Seilaavat pakettimatkat ry kiittää tapauksen esilletuomisesta! Syyttömät paketit seilaavat ympäri suomea ja niitä kohdellaan vieläpä kaltoin, tämäkö oikeusvaltio? Kyllä nyt lintukotomaisuus särkyi ;D Ei vaan Itella osaa leikata ruohoa ja jakaa paketteja, hyvähyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan niitä ei päästetä hoitamaan avuttomia vanhuksia - syyttömät paketit ja nurmikot vielä selviävät yrityksen käsittelystä, mutta ei vanhukset.

   Poista
 3. Hyvä, että Postilla on itseironiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähettäjä on ilmeisesti tietoinen siitä, että heidän pakettinsa viipyvät matkallaan pitkään ja ovat teettäneet tuollaisia kuoria - ihan Postia varten ja ehkäpä vähän piikiksikin; voisitteko toimia vähän nopeammin :D

   Poista
 4. Paketit, josta seilaavat ympäriämpäri, jäävät mieleen. Eivät ne, jotka postitetaan maanantaina ja ovat tiistaina jo vastaanottajallaan. Joskus Postnordilla Tanskasta lähetetty yllättäen siirtyy Suomessa postin haltuun eikä saavu Postnordin noutopisteeseen. Eikä postilta tule saapumisilmoitusta. Tämäkin paketti löysi vastaanottajansa, mutta tarvittiin soitto Postnordille. T Saukkis, joka on lukenut Pöllön kirjoitukset, mutta harvoin pystyy kommentoimaan laitteillaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa - tällaiset yleensä jäävät paremmin mieleen. Tässäkin tilanteessa; sekä tämä jo saapunut että tulossa oleva paketti, paketin kulkua tulee seurattua, kun lähettäjä (yritys) on antanut seurantakoodin ja Postin sivuilla on kerrottu arvioitu toimitusaika. Täällä pienessä kylässä tiedetään aika tarkalleen, milloin Postin jakeluauto käy kaupalla; tuomassa postia ja hakemassa postia - ja Pöllönkulmalla varsinkin, kun se ajaa tästä ohi ;)
   On kyllä ollut niitäkin paketteja, jotka ovat yllättäneet saapuessaan nopeasti; lupaan kertoa seuraavasta sellaisestakin :D
   Royal Mail lakkoilee loka-marraskuussa, tärkeät synttärikortit jää lähettämättä :(

   Kyllä me Saukkis varmasti toisillamme kylässä käydään, vaikka kommentointi taitaa olla yhtä huonoa minullakin

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)