Parisuhdeterapiaa parhaimmillaan

Me oltiin AM:n kanssa viikko sitten maanantaina parisuhdeterapiassa. Ja se oli kyllä parisuhdeterapiaa parhaimmillaan. Eikä maksanutkaan ihan kamalan paljoa.

Istunto, jos sitä nyt istunnoksi voi sanoa, kesti noin pari tuntia, ja siinä ajassa tuli kauhea nälkäkin.
Puhuttiin asioista laidasta laitaan ja välillä oltiin hiiren hiljaa, kumpikin omia asioita ajatellen. Ja joskus sitten niitä asioita ilmi tuoden.
Istunto jatkui vielä keskiviikkona ja vähän kotitöitäkin tuli, mutta sen kaksituntisen jälkeen, kaiken muun jälkeen tuloksena on vitamiineja ensi talveksi. Poikakin toivoi saavansa osansa 💗


Tästä 10 litran ämpärillisestä keitettiin mehua pakkaseen ja mehun valmistuessa kerätään loput marjat, ehkä puoli ämpärillistä vielä jäi. Jos karviaiset olisi kypsiä, niin olisin laittanut ne tänne mukaan.
Mukava oli AM:n kanssa yhdessä kerätä marjoja; välillä kumpikin mietti omia asioitaan ja välillä pohdittiin tulevaa elämää. Lähipäiviä ja kauemmaskin.

Mustaherukat kerättiin jo aikaisemmin, ne laitettiin pakkaseen. Aika pieniä oli ne meidän mustaherukat:

Niitä kerätessä mietittiin, että josko siitä pensaasta juurrutettaisiin uusi pensas tai ehkä kaksikin, eikä ostettaisikaan valmiita pensaita.

Yhtenä aurinkoisena aamuna tuli riitaa mustarastaan kanssa.
Ja niin paha oli riita, että ennen aamupalaa piti ottaa pari pakastusrasiaa ja käydä poimimassa kypsät pensasmustikat pakkaseen, ennen kuin ne pahuksen rastaat ehtivät napsia ne kaikki nokkiinsa.

Maalaiseksi muuttuminen tuntuu loputtomalta urakalta 😂😂 Juuri kun luulet selvinneesi kohdasta A niin, että nyt voidaan siirtyä seuraavaan tehtävään, ilmestyy asia, joka liittyykin vielä kohtaan A ja pitää hoitaa, että päästään jatkamaan. Mutta Riesasta huolimatta jatkan, jotta unelmasta tulee totta mahdollisimman pian.

Tänään tultiin taas käymään kaupungissa. Huomenna on edessä teatteria, toivottavasti se odotettu sade ei tule huomenillalla. Menemme Äitirakkaan kanssa katsomaan Ainopuiston teatterin - saman joka joulun alla esittää Jepulis Penjamin tarinoita - kertomusta Reino Helismaan Lempilaulu. Pääosassa Reino Helismaana on Konsta Hietanen, muistattekos hänet?
Näytelmää esitetään kolmessa eri paikassa kaupungissamme - Reino Helismaalle tärkeissä paikoissa.

Ainopuiston teatteri on tänä kesänä esittänyt näytelmän Siiri "Äitee" Rantasesta sekä kaupunkimme vanhasta puukirkosta joka purettiin ja tilalle rakennettiin uusi kirkko.
Reippaita ja upeita näyttelijöitä nämä Ainopuiston teatterin nuoret näyttelijät: kolme näytelmää kesässä!  Ja varmaan on työn alla jo uusi näytelmä joulukuuksi, eiköhän Jepulis Penjamin taas jotain keksi - toivon ainakin niin 😍

Postista ei muuten ole tullut vastausta palautteeseeni, mutta postit on sentään tiputettu sisälle asti 👍

Siniseltä Sohvalta tuli postia tässä taannoin - kiitokset kortista. Ensin mietin tovin, että mitä ihmettä, mutta olen ihastunut korttiin aivan valtavasti:

Pakettikin oli tullut postiin - se piti tänään käydä ihan ensimmäisenä hakemassa pois. Ja RH, nyt sain vihdoin viimein laitettua sen kirjan lähtemään sinulle. Eihän siinä kauaa mennytkään... Pahoittelut tämmöisestä viivästyksestä - "Postin vika, kun ei enää ole tuossa nurkalla"....Tällaisen ihanan paketin kortin kera sain - tuo kirja on värityskirja, jonka jokaisella sivulla on joku ajatelma tai elämänohje. Vaikkapa:
"Elämää ei pidä säästellä, se tulee käyttää" D.H. Lawrence.
Niin totta!
Kiitos Katsa 💕- toivottavasti me joskus vielä tapaamme!

Vielä 17 päivää ja sitten Siskorakkaan luo Pojan ja Äitirakkaan kanssa!

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Nyt en kehtaa enää ottaa edes kiitoksia vastaan, kun näin kauan kesti tuo kirjan lähettäminen.
   Toivottavasti kirjasta on sinulle iloa - talven aikana voit suunnitella ensi kevään ja kesän puuhia :)

   Poista
 2. Reino Helismaa oli mun kasvinlähiön suuri kuuluisuus, hänen tyttärensä oli yksi koulumme parhaista opettajista ja tyttärenpoika aikamoinen raggari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Älä jätä huomiseksi mitään, minkä voit tehdä jo ensi yönä"

   Poista
 3. Ole hyvä ❤️ ehdottomasti me tavataan ❤️

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)