19 elokuuta 2019

Kolme yötä jouluun on, laskin aivan itse äsken...

tosin tarvitsin siihen sormia, ihan vain varmuuden vuoksi. 

Torstaina tähän aikaan olemme Lontoossa Gatwickissa, matkalaukuta täynnä ruisleipää ja suklaata. Kerron teille salaisuuden: Siskorakkaan ystävä on pyytänyt hirrrrrvittävän määrän suklaalevyjä täältä Suomesta, ei nyt ihan yhtä matkalaukullista, mutta kyllä niistä aika paljon tulee. Onneksi viikon reissulla ei paljon vaatteita ja muuta tarvita, niin laukkuihin mahtuu kyllä. 
Ja kun miehet, tässä tapauksessa Poika, matkustaa tosi vähillä matkatavaroilla - useinhan lähikaupan muovikassi riittää ihan hyvin viikon tarpeisiin - niin saamme ison osan tavaroista hänen laukkuunsa. Kotimatka onkin sitten toinen juttu... Paljonko painaa miesten hattu? Isot hatut on varmaan aika painavia 😏

AM lähti eilen maalle ja jätti minut kaupunkiin. Nyt "ei oo mitään tekemistä"  Vaikka siis onhan tekemistä vaikka kuinka ja paljon. Se matkalaukkukin on vielä tuolla nurkassa, en ole ottanut sitä edes esiin, saati sitten pakannut.  
Ja kirjastossa pitäisi käydä. Sinne pitäisi viedä kierrätettävien hyllyyn pino kirjoja, joita emme vie maalle  - ja tietenkin palauttaa lainatut kirjat. 
Ja ehkä pitäisi vähän siivota - se on kyllä tylsää. 

Olen muuten käynyt taas vieraissa. Kävin tutustumassa uuteen kirjastoon, siitä ehkä tulee mun uusi kirjasto. Ihan kunnolla en siihen vielä tutustunut, pyörin vain silmät suurina ympyrää ja ihmettelin lainaus-/palautusautomaattia. Täällä meillä kun ne ovat erilliset automaatit, siellä ne oli yksi ja sama automaatti, piti vain valita kumpaa teet: lainaat vai palautat. 

Mutta tämmöiset ihanuudet sieltä löytyi:
Henkilökunnalta sain luvan kuvaukseen ja julkaisuun - tekijöistä ei valitettavasti ole tietoa. 

Omatkin silmukat tuntuu löytyneen. Tai... Olisin halunnut neuloa säärystimet, sain inspiraation neuleystävän säärystimistä. Rupesin etsimään sopivia puikkoja. Missä ihmeessä mun kaikki puikot on? Pitääkö lähteä puikko-ostoksille? No ei varmasti pidä, tämä purkkihan on tavallisesti TÄYNNÄ puikkoja, missä ne nyt on?
Siispä seuraavaksi järjestelmällisen epäjärjestelmällisesti (kauhean vaikeita sanoja) projektipussukoiden kimppuun. Puikot. Puikot. Puikot.... Ja joka pahuksen puikoissa on kiinni keskeneräiset sukat!  Ei ole totta - kuka ihme on aloittanut mun kaikilla puikoilla sukat, mutta ei ole tehnyt niitä loppuun?   
Siispä tuosta pussi viereen ja puikot käteen ja sukat valmiiksi, puikot nippuun ja purkkiin, langat jämälankalaatikkoon  ja seuraava pussi..
Tässä yhdet sukat:

Lankana Sandnes Garn Smart - 100 % villaa. 

Minkähänlaiset sukat seuraavasta pussista tulee? 

11 kommenttia:

 1. Ihanan väriset sukat!

  Mahtavaa reissua!

  VastaaPoista
 2. Näin vain näppärästi sait sukat valmiiksi! Valmistuminen on aina ilon hetki, oli neule minkä kokoinen vain. Onpa kiva kirjasto, neulegraffittejakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, hyvä mieli siitä tuli kun sukat tuli valmiiksi.
   Kirjastoon täytyy käydä tutustumassa tarkemmin ja tutustua myös siihen mitä kaikkea siellä tapahtuu.

   Poista
 3. Oi, sie pääset Englantiin 😍. Olisi kiva päästä katsomaan Lontooseen musikaaleja ja pyörimään museoihin..

  Tuo kirjasto taitaa A:lan kirjasto. Siellä tiloissa on ennen opiskeltu veneenrakennusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika karkaa tätinsä luota vähän ennen meitä Lontooseen, me äidin kanssa vietetään koko viikko siskon luona. Sisko ja Poika ovat melkein samanikäisiä - lapsiparkoja kiusattiin kun olivat pieniä ja olivat ihan sekaisin kuka on äiti ja kuka mummo ja kuka sisko ja kuka täti ja kuka isomummo ;)

   Tuo on itse asiassa A:lan kirjastosta katsoen vähän.."eteenpäin", S:än kirjasto. Sen upean teatterirakennuksen lähellä :)

   Poista
  2. Aa, tuo onkin itselle vieraampi kirjasto.

   Poista
 4. Mikä siinä onkin, että aloittaminen on niin paljon kivempaa kuin loppuun tekeminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko se, että kun löytää jonkun kivan langan, tai mallin, niitä on heti päästävä kokeilemaan. Tai sitten jos lähtee johonkin reissuun, on otettava matkalle mukaan puikot ja lankaa, että on jotain helppoa tekemistä - mutta se keskeneräinenhän ei tietenkään missään nimessä käy, koska se voi valmistua kesken kaiken ja mitäs sitten teet, vaikka puoli välissä matkalla junassa Isolle Kirkolle :) Turhaan kilisyttelet tyhjiä puikkoja... :D

   Poista
 5. Hyvää reissua ja vinkki: ei hattua matkalaukkuun pakata, vaan päähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - reissu meni hyvin, oli mukavaa olla reissussa Pojan ja Äitirakkaan kanssa.
   Ja se hattu.. se hattu jäi ostamatta, tuliaistoiveet muuttui matkan varrella ja lopullinen vastaus oli "mulle mitään tarvi tuoda, kunhan tulet ehjänä kotiin" - Riesa kun muistutti olemassa olostaan menomatkalla kun päästiin terminaaliin :(

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)