Nyt se on lähtenyt - taas.

En pysy enää laskuissa mukana, mutta nyt se on taas lähtenyt. Pidättehän peukkuja. Jos vaikka nyt tärppäis. Nyt kävin sairaalan sos. työntekijän kanssa sen tekemässä ja nyt on lääkäreiltä sellaiset lausunnot, että jos vain niitä ja hakemusta lukevat ihmiset yhtään aivojaan käyttävät, niin.... Noh.
Eli siis jälleen kerran se eläkehakemus on laitettu matkaan ja toivotaan parasta, mutta kuten AM sanoi, varaudutaan kuitenkin siihen, että taistelua on vielä jatkettava.
Nyt kuitenkin unohdan koko asian siihen asti kunnes, sieltä päätös - oli se mikä tahansa - tulee. Sitten jatketaan elämää sen mukaisesti.

Tuulitunnelissa -blogissa ruvettiin puhumaan jo melkein kielillä! Hetken aikaa olin jo ihan pihalla (taas..) Pahuksen tietosuojakäytäntö vai mikä-se-nyt-onkaan. Ilman RH:n päivitystä en olisi älynnyt omaa edellistä päivitystäni käydä katsomassakaan, sinne olisi Repun kommentti jäänyt huomiotta.
Eli nyt jos en vastaile kommentteihin, niin se johtuu tuosta - olen onnistunut "pelastamaan" teidät kaikki takaisin Feedlyyn, mutta kommenteista ei nyt siis tule ilmoitusta. Minä olen niin kädetön, etten ymmärrä mitä pitäisi tehdä, että saisin ilmoitukset taas sähköpostiin.
Auttakaa te, kun osaatte, sitten kun ongelma ratkeaa, jooko?

Sain eilen paketin merten takaa: Siskorakas perheineen lähetti herkkuja. Todella herkkuja. Saisinkohan tuliaisina niitä sitruunaherkkuja... Tosin mun siro pyllyni ei taida niitä kestää, mutta mitä siitä...
Ja ihana rakas Prinsessa oli laittanut pakettiin oman lahjansa: ihanan pienen pöllön! En saa siitä nyt videota teille kun puhelimeni ei suostu lähettämään sitä teille (usb-piuhan hakeminen on liian työlästä...), mutta laitan sen myöhemmin.
Niin ja teetä sain myöskin. Miten - tai niin no, tyhmä kysymys, hehän asuvat siis Englannissa... - mutta kuitenkin, miten PALJON erilaisia teelaatuja, siis ihan jo erilaisia Twiningsin pussiteetä, siellä voikaan olla! Nyt sain suklaa-kookos -teetä. Ja helteistä huolimatta, teetä voi juoda illalla kesälläkin.
SE ON HYVÄÄ! Nam nam!


Sen sijaan laitan teille kuvan avustajani ostamasta pöllöriipuksesta. Ihana avustaja ❤

Ja seuraava kuva mun on pitänyt laittaa jo moneen
päivitykseen, mutta kun se aina vaan unohtuu ja unohtuu. Nyt.

Tässä on terveisiä Possu Munkin  Pihatontulle. Äitirakkaan ja Tunturiruipelon pihalla asustaa tämä tonttu ja jo aikaa sitten kun kävimme siellä, kuiskutteli tämä tonttu, että Possu Munkin Pihatontulle pitäisi lähettää terveisiä. Joten toimitathan terveiset perille - kun ovat jo näin kauan muutenkin matkalla viipyneet.


Ja yksi asia vielä, nyt on kesä ja lämpimät aurinkoiset kelit, niin haluaisin varoittaa teitä ulkoilijoita, retkeilijöitä ja luonnossa liikkujia. Tänä viikonloppuna erityisesti Lappeenrannan suunnassa kulkijoita - siellä on tänä viikonloppuna Erämelonnan SM-kisat - ja sitten parin viikon päästä koko viikon ajan siellä Kuopio - Imatra välillä:
Kommentit

 1. Silloin kun on helle kannattaa nimenomaan juoda kuumaa, marokossa opittua, siellä ne juo kuumaa minttuteetä missä on kilo sokeria per kuppi;DD Sen kera jääkaappisesta hunajameloniviipaleita ja parempaa ei ole!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä kun olen yrittänyt opetella (ja melkein jo oppinutkin) juomaan teen ilman sokeria.. Kahvi ei vielä uppoo kuin pakkotilanteissa.
   AM:n voisikin käskeä kaupan kautta kotiin - sitä melonia meinaten- jos se tuosta päättää lähteä virvelöitsemään.
   Lähtisin muuten mukaan, mutta tuo liki 26 astetta lämmintä ei oo mun juttu, virvelöitsiminen kyllä olis ihan jees.

   Poista
 2. Melojia TIELLÄ? Mielikuvitukseni näytti mulle pyörällisiä kanootteja, jotka rullaa asfaltilla ja niille lykitään vauhtia melalla...

  Jääteetä? Mie oon tänä kesänä harrastanu kotonakin jäätelökahvia, nam. Vähemmän huono omatunto jätskinsyömisestä, kun sen juo kahvina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih...ihana mielikuva, sain sen silmieni eteen, hyvän mielikuvituksen kun omaan.

   Mutta kyllä vain, melojia TIELLÄ :)
   Tuo kyltti on... olisiko 8 vuoden takaa, kun meidän yhdistyksemme järjesti nuo Erämelonnan SM-kisat (sillain vähän niin kuin vahingossa). Yksi tehtävä oli koskimelontatehtävä, joka vaati ensin nousun maihin sillan toisella puolella, tien ylityksen ja sitten takaisin vesille - ja sitten piti vielä palata takaisinkin jos oikein muistan, en ollut itse siellä paikalla.
   Tie oli hiljainen, mutta autoilijoita oli kuitenkin varoitettava, joten teimme tuommoiset pikaisella aikataululla tuommoiset varoituskyltit :) - tuo yksi on vieläkin tallessa muistona niistä kisoista.
   Kisat nimittäin pistettiin pystyyn melkoisella hopulla - onnistuivat hyvin ja saatiin pelkkää kiitosta, kun kelikin osui kohdalleen :D

   Mä en sitä melonia saanut, ei tuo AM sinne virvelöitsemään lähtenyt..
   Mutta mun ristipistely on nyt pistelty, viimeistely enää, niin koko homma on valmis ja voin laittaa teille kuvan. Kauan on kuule sitäkin hierottu!

   Poista
 3. Jäätee on hyvää :)

  Mua kans nauratti tuo 'Melojia tiellä' samasta syystä kuin RH:ta :D Liian vilkas mielikuvitus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäätee ON hyvää ja sitä olisi kyllä helppo tehdä itsekin, meillä kun on tällä kertaa melkoin läjä erilaisia "teitä" - niissä ei ole edes melojia ;)

   Kyllä on kuulkaa mekin tuota kylttiä naurettu, se kun on tosiaan vielä tallessa; se jaksaa naurattaa joka kerta kun sen näkee.

   Poista
 4. Täällä pidetään peukkuja ja varpaita, että asiat menee oikein.

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti haluan törmätä melojiin tiellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos katsot sitä meidän reittikarttaa ja kävelet sen mukaan sieltä Imatralta kohti Kuopiota, niin voit vaikka törmätäkin melojiin tiellä ;)

   Poista
 6. Nyt tai ei koskaan! Sä saat sen! Mä luotan siihen ja oon täällä sormet ja varpaat kippurassa. Sitten juhlitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna <3
   Mä niin toivon, että se nyt onnistuisi. Ja jos onnistuu, niin sitten tosiaan juhlitaan!

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)